ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Αφροδίτη στους Ιχθύες . Προβλέψεις και ζώδια.

 

Αφροδίτη στους Ιχθύες

 

Στις 27 Μαρτίου 2019, η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Ποσειδώνα, τους Ιχθύες και θα ανανεώσει τις προσωπικές μας σχέσεις μεγεθύνοντας την επιθυμία μας για ρομαντισμό και τρυφερότητα. Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο της έξαρσης της, στους Ιχθύες, με αποτέλεσμα να είμαστε πιο ανοιχτοί στον έρωτα, εύκολα να εξιδανικεύουμε το ταίρι μας και πολλές φορές θυσιάζουμε προσωπικές ανάγκες και παραμερίζουμε το συμφέρον μας. Έτσι εκφραζόμαστε περισσότερο με ανιδιοτέλεια και ζούμε το παραμύθι και το όνειρο της ιδανικής αγάπης. Η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο του Ιχθύ έως τις 20 Απριλίου 2019  και η θετική συνάντηση της με τον Ουρανό στον Ταύρο, στα τέλη Μαρτίου, δίνει την ευκαιρία κυρίως σε Ταύρους και Ιχθύες των πρώτων ημερών να κάνουν μια ξαφνική γνωριμία ή να έχουν ευχάριστες οικονομικές αλλαγές.

Στις 9 και 10 Απριλίου 2019,  η σύνοδος του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη, βοηθάει να γευτούμε την επιτυχία μέσα από την ολοκλήρωση ενός «άπιαστου» ονείρου και σαφώς τα ζώδια του νερού, γεννημένα στο β δεκαήμερο, θα φλερτάρουν σημαντικά με την τύχη τους. Προσοχή μόνοι οι μεταβλητοί Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες, οι οποίοι και πρέπει να είστε όσο γίνεται πιο «εγκρατείς» σε οικονομικές συναλλαγές και καλό θα ήταν να αποφύγετε να εμπιστευτείτε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά.

Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Δία(φαινομενικά ανάδρομος) στον Τοξότη, γύρω στις 15 Απριλίου 2019,  οδηγεί σε υπερβολές, πιθανή κατασπατάληση χρημάτων και πιθανόν να φλερτάρουμε περισσότερο με τυχερά παιχνίδια. Βέβαια, η Αφροδίτη στους Ιχθύες είναι μια θέση, όπου εξευγενίζει το ερωτικό συναίσθημα, δίνει μια πλατωνική χροιά στις σχέσεις και να ταυτιστούμε με την ιδεατή πλευρά του έρωτα.

Πως επηρέαζει όμως η θέση της Αφροδίτης το κάθε ζώδιο ξεχωριστά; Για καλύτερη ενημέρωση, διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

Κριός

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες ομορφαίνει τις ερωτική σας ζωή, θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες να προχωρήσετε μια στενή σας σχέση και θα γίνουν αποκαλύψεις που θα σας συγκλονίσουν ευχάριστα. Μη φοβηθείτε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Μυστικές σχέσεις ευνοούνται. Κέρδη από μυστικές πηγές.

Ταύρος

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες βελτιώνει επαφές με φίλους και ομοιδέατες, πιθανόν να αναλάβετε μια σημαντική θέση που θα σας δώσει αναγνώριση και θα νιώθετε ότι έχετε βρει τον παλιό, καλό σας εαυτό. Όνειρα και στόχοι τώρα εύκολα πραγματοποιούνται. Οικονομική ενίσχυση από στενούς φίλους αναμένεται.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες χαρίζει κοινωνική αναγνώριση, πιθανόν θα ικανοποιηθούν αρκετές από τις φιλοδοξίες σας και θα μπορέσετε να λάμψετε μέσα από τα κατορθώματά σας. Ο έρωτας θα σας προβληματίσει, καθώς πιθανόν να ζήσετε ή από τώρα να ζείτε έναν απαγορευμένο έρωτα και θα έχετε ανάμεικτα συναισθήματα. Αύξηση εσόδων αλλά και αρκετά έξοδα.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σας απελευθερώνει από πιθανές τοξικές καταστάσεις και θα νιώθετε πιο ελεύθεροι να επιλέξετε το καινούργιο στη ζωή σας. Νέα ενδιαφέροντα σας ανανεώνουν καθώς και άτομα διαφορετικής κουλτούρας βοηθάνε στο να διευρύνετε τους πνευματικούς σους ορίζοντες. Ονειροπόληση και εξιδανίκευση . Ευνοείστε επίσης σε νομικά ζητήματα.

Λέων

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες φέρνει έξτρα οικονομική βοήθεια, πιθανόν να διευθετήσετε με επιτυχία κληρονομικά ζητήματα και να καρπωθείτε ένα σημαντικό ποσό. Ο έρωτας είναι πια μέσα στη ζωή σας και ζείτε στα άκρα μια νέα ή υπάρχουσα ερωτική σχέση με αποτέλεσμα να νιώθετε αρκετά τυχεροί και σίγουροι για τον εαυτό σας.

Παρθένος

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες ανανεώνει σημαντικά την προσωπική σας ζωή, ζείτε πραγματικά το παραμύθι μέσα στην σχέση σας και εάν είστε ελεύθεροι , ενδέχεται να συναντηθείτε με το ιδανικό σας ταίρι. Επίσης ευνοείστε μέσα από επαγγελματικές συζητήσεις και ποντάρετε αρκετά ψηλά και θα πετύχετε σε ότι και να κάνετε. Δείτε με καλό μάτι την καλοτυχία, αλλά μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο.

Ζυγός

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες ανανεώνει την καθημερινότητα σας, θα διευκολυνθείτε αρκετά από άτομα του εργασιακού σας χώρου και πιθανόν να δεχτείτε μια πρόταση για μια ευνοϊκή συνεργασία , μετακίνηση που θα σας βοηθήσει στο να απαλλαγείτε από το άγχος ή τα αρνητικά συναισθήματα. Προσοχή με μπλέξετε τα επαγγελματικά σας με την προσωπική σας ζωή.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες θα προσφέρει μαγευτικές στιγμές με το ταίρι σας, θα μπορέσετε να φλερτάρετε και να πείτε ναι σε νέες εμπειρίες που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας. Πιθανόν αυτές τις μέρες να θελήσετε να δοκιμάσετε την τύχη σας στα τυχερά παιχνίδια και να δείτε κέρδη που όμως θα ξοδέψετε για την ψυχαγωγία σας. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας με τα παιδιά σας. Έρωτες με νεώτερα άτομα.

Τοξότης

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες βελτιώνει αισθητά τις οικογενειακές σχέσεις με αποτέλεσμα να εισπράττεται καθημερινά την αγάπη αλλά και την συμπαράσταση από τους δικούς σας ανθρώπους. Επιλύονται εύκολα διαφωνίες και θα δώσετε ακόμη μια ευκαιρία σε άτομα που σας έχουν πληγώσει. Πιθανές προτάσεις για αρραβώνα ή γάμο έρχονται να σφραγίσουν με αίσιο τέλος μια ερωτική σχέση. Χρήματα από ακίνητη περιουσία.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες τονώνει το ηθικό σας και θα προωθήσετε τα σχέδια σας κυρίως μέσα από το διαδίκτυο ή μέσω σπουδών που είχατε αμελήσει μέχρι τώρα να ξεκινήσετε. Συγγενικές σχέσεις σας υποστηρίζουν ηθικά, αλλά και υλικά. Επίσης, ο έρωτας είναι ένα κεφάλαιο που θα ανοίξει τώρα για να ζήσετε υπέροχες στιγμές με το ταίρι σας. Ταξιδάκια αναψυχής και πιθανή αγορά ένος νέου μεταφορικού μέσου.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες αυξάνει αρκετά το εισόδημα σας και θα μπορέσετε με ευκολία να καλύψετε τις ανάγκες σας, αλλά και τις απαιτήσεις των γύρω σας. Πιθανόν να προκύψει και μια νέα πηγή εσόδων που θα σας απελευθερώσει από το άγχος της οικονομικής ανασφάλειας.. Ερωτικά θα είστε στα καλύτερα σας. Προσοχή σε αγορές που ικανοποιούν την καταναλωτική σας μανία.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας γλυκαίνει το παρουσιαστικό σας, σας κάνει αρκετά σαγηνευτικούς στο αντίθετο φύλο και θα νιώσετε ότι μπορείτε να πετύχετε τα ακατόρθωτα. Συναισθηματικές σχέσεις ευνοούνται καθώς και διευκολύνεστε αρκετά στις καθημερινές σας επαφές με τα άτομα του περιβάλλοντος σας. Ζείτε μαγευτικές στιγμές.

Πηγή:https://www.oroskopos.gr/nea/h-afroditi-stoys-ixthyes-eos-204-kai-i-epirroi-tis-sta-zodia-21459/

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πληροφορίες

This entry was posted on 24 Μαρτίου, 2019 by in Uncategorized.

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Μαρτίου 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Αρέσει σε %d bloggers: