ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Φεβρουάριος 2019. Μηνιαίες προβλέψεις και ζώδια.

Θέσεις των πλανητών,  

Ήλιος στον Ιχθύ από τις 19 Φεβρουαρίου 2019

Ερμής στον Υδροχόο έως 10 Φεβρουαριόυ 2019, και στον Ιχθύ έως το τέλος του μήνα

Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 4 Φεβρουαρίου 2019 και στον Αιγόκερω έως τέλος του μήνα

 Άρης στον Κριό έως 14 Φεβρουαρίου 2019 και μετά στον Ταύρο 

 

Σημαντικές όψεις, 

Άρης τετράγωνο Πλούτωνα και σύνοδο με Ουρανό 

Αφροδίτη σύνοδο Κρόνο σύνοδο με Πλούτωνα

Φεγγάρια του μήνα ,

Νέα Σελήνη στην 16η μοίρα του Υδροχόο στις 4 Φεβρουαρίου 2019,  

Πανσέληνος στην 1η μοίρα στην Παρθένο στις 19 Φεβρουαρίου 2019, 

ΚΡΙΟΣ

Εμπόλεμη κατάσταση βιώνετε στις αρχές του μήνα μια που ο κυρίαρχος πλανήτης σας Άρης χτυπιέται με Ουρανό και Πλούτωνα και πρέπει να είστε ευέλικτοι και να προσέχετε τα ατυχήματα και τις προσωπικές ρήξεις. Από τις 14 Φεβρουαρίου 2019 θα αλλάξετε τις προτεραιότητες σας και θα ασχοληθείτε κυρίως με τα οικονομικά σας μια που συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να γίνετε πιο παραγωγικοί και οι προσπάθειες σας να αυξήσουν τους οικονομικούς σας πόρους. Γενικά ζορίζεστε τον μήνα Φεβρουάριο, μια που πρέπει να συνδυάσετε επαγγελματικές με τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις, Η μετακίνηση της Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα συναντήσει τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, οπότε θα δεχτείτε προκλήσεις και θα έχετε αρκετά διλήμματα σε θέματα ηθικής αλλά και προσωπικής πρωτοβουλίας.  Η θέση του Ερμή στους Ιχθύες  από τις 10 Φεβρουαρίου 2019 αγγίζει αρκετά τον ψυχικό σας κόσμο και συχνά θα παρασύρεστε σε λάθος εκτιμήσεις λόγω μεγάλης συναισθηματικής φόρτισης και απουσίας αγαπημένων προσώπων.   Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στον Υδροχόο στις 4 Φεβρουαρίου 2019,  είναι ανακουφιστική, επανασυνδέεστε με τον κοινωνικό σας περίγυρο, αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες σχετικά με μια ομαδική δραστηριοποίηση και πρέπει να κινηθείτε περισσότερο ομαδικά.  Η Πανσέληνος στην Παρθένο, στις 19 Φεβρουαρίου 2019 σας αναγκάζει να αποχωριστείτε το εργασιακό σας περιβάλλον και να δώσετε έμφαση σε θέματα υγείας και καθημερινότητας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ψυχολογικά περάσατε από διακυμάνσεις τον Ιανουάριο και τώρα που ο Άρης επισκέπτεται το  ζώδιο σας , πρέπει να προσέξετε τον τρόπο έκφρασης σας, να αποφύγετε τις λεκτικές διαμάχες και να μείνετε μακριά από καταστάσεις που μυρίζουν μπαρούτι. Ενεργοποιηθείτε περισσότερο αυτό το διάστημα και αναλάβετε πρωτοβουλίες, εμπνέοντας εμπιστοσύνη στο περιβάλλον σας. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και η συνάντηση της με  τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα βοηθήσει στο να τακτοποιήσετε νομικά ζητήματα, να οργανωθείτε ή να πειθαρχήσετε σε μια νέα κατάσταση η οποία όμως και μελλοντικά θα σας βγάλει από  τους τωρινούς σας προβληματισμούς. Η θέση του Ερμή στους Ιχθύες πό τις 10 Φεβρουαρίου 2019 θα σας επανασυνδέσει με τον φιλικό σας κύκλο, στηρίζοντας ένα πρόσωπο ή μια ιδέα και γενικά θα αισθανθείτε ότι προσφέρετε στους γύρω σας και έχετε ανακτήσει την αξία σας.  Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στον Υδροχόο στις 4 Φεβρουαρίου 2019,  είναι θετική για εσάς που έχετε στοχεύσει σε μια νέα θέση, μετακίνηση ή προαγωγή, πιθανόν να δείτε τώρα τα επαγγελματικά σας όνειρα να γίνονται πραγματικότητα. .  Η Πανσέληνος στην Παρθένο, στις 19 Φεβρουαρίου 2019 κλείνει κύκλους με το ερωτικό σας παρελθόν και επίσης μια ταλαιπωρία που αφορά τα παιδιά σας βλέπετε ότι τώρα τελειώνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας μήνας αρκετά περίπλοκος , καθώς πολλές φορές θα πέφτετε σε αντιφάσεις, θα αλλάζετε συχνά άποψη για τους άλλους και βρίσκεστε πιθανόν σε μια ψυχολογική κατάσταση που και εσείς οι ίδιοι δεν θα μπορείτε να αξιολογήσετε. Έτσι ο Άρης στον Ταύρο σας κάνει αρκετά νευρικούς και ευέξαπτους εκτός εάν ασχοληθείτε με εναλλακτικές θεραπείες, γυμναστική και οτιδήποτε μπορεί να σας ξεκουράζει. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και η συνάντηση της με  τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα, γύρω από κληρονομικές διαφορές που μπορεί να είχατε με το περιβάλλον σας και ξεκινάει μια περίοδος διόρθωσης περασμένων ελλείψεων και λάθος εκτιμήσεων. Η θέση του Ερμή στους Ιχθύες από τις 10 Φεβρουαρίου 2019 συμβάλλει θετικά στην προσωπική σας εξέλιξη, μπορείτε να συζητήσετε τους στόχους σας, να κάνετε νέες συμμαχίες και να μπείτε σε ένα νέο κοινωνικό κύκλο που θα αναβαθμίσει το προφίλ σας.   Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στον Υδροχόο στις 4 Φεβρουαρίου 2019,  είναι θετική για να ασχοληθείτε με σπουδές, να ταξιδέψετε ή να δραστηριοποιηθείτε στα Μέσα μαζικής ενημέρωσης.  Η Πανσέληνος στην Παρθένο, στις 19 Φεβρουαρίου 2019 φέρνει τέλος σε τοξικές σχέσεις, ήρθε ο καιρός να απεμπλακείτε από άτομα που δεν μπορούν να σας κατανοήσουν.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό αναταράσσει αρκετά την ηρεμία σας καθώς θα αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και θα πρέπει να αντέξετε κάθε είδους πιέσεις. Η μετακίνηση του Άρη στον Ταύρο, από τις 14 Φεβρουαρίου 2019 είναι πιο φιλική για εσάς, καθώς μπορείτε να αναλάβετε την οργάνωση μιας συλλογικής προσπάθειας και να φανείτε χρήσιμοι στον φιλικό σας κύκλο. Αποφύγετε όμως να είστε επίμονοι και αντιδραστικοί, όταν οι άλλοι διαφωνούν με τις επιλογές σας.  Η μετακίνηση της Αφροδίτη στον Αιγόκερω και η συνάντηση της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, είναι θετική για να νομιμοποιήσετε σχέσεις και συνεργασίες, ωστόσο πρέπει να δοκιμάσετε πλάγιους τρόπους για να επιβάλλετε τα θέλω σας.  Η θέση του Ερμή στους Ιχθύες από τις 10 Φεβρουαρίου 2019 βοηθάει στο να επικοινωνείτε συναισθηματικά με τους γύρω σας, αλλά μπορεί το συναίσθημα να μπερδεύει την κρίση σας, για αυτό και προσπαθήστε να μην είστε ευκολόπιστοι και υπεραισιόδοξοι.   Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στον Υδροχόο στις 4 Φεβρουαρίου 2019,  ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο γύρω από την διαχείριση των οικονομικών σας πόρων και της κοινής σας περιουσίας και πρέπει να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα   Η Πανσέληνος στην Παρθένο, στις 19 Φεβρουαρίου 2019 αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνδεθείτε ξανά με άτομα από το παρελθόν όμως για ένα κοινό σκοπό. Αλλαγή στον τόπο κατοικίας ή εργασίας

ΛΕΩΝ

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό δίνει μια ώθηση σε θέματα επαγγελματικής αποκατάστασης, όμως πρέπει να βγείτε από την ασφαλή σας ζώνη, να δοκιμάσετε κάτι ανατρεπτικά διαφορετικό ή ακόμα και να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να μετοικήσετε για να εξασφαλίσετε μια καλύτερη καθημερινότητα. Από τις 14 Φεβρουαρίου 2019, ο Άρης θα μετακινηθεί στον Ταύρο και έτσι μπαίνετε σε ένα νέο κύκλο γνωριμιών και επαφών, όπου πρέπει να αποδείξετε αυτό που πραγματικά είστε και πρέπει να αφήσετε πίσω τοξικές σκέψεις που σας αποδιοργανώνουν. Η μετακίνηση της Αφροδίτη στον Αιγόκερω και η συνάντηση της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, σας αναγκάζει να προσαρμοστείτε σε μια απαιτητική καθημερινότητα, σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον, όπου πρέπει να τα δημιουργήσετε εκ νέου σχέσεις με τους συναδέλφους  η τον εργοδότη σας.  Η θέση του Ερμή στους Ιχθύες  από τις 10 Φεβρουαρίου 2019 βοηθάει στο να συζητήσετε με δικούς σας ανθρώπους σχετικά με την εκμετάλλευση ενός ακίνητου ή την διεκπεραίωση ενός δανείου . Επίσης, εκφράζεστε με έντονο ερωτισμό και θα φλερτάρετε με νέες γνωριμίες.    Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 4 Φεβρουαρίου 2019   απέναντι σας, είναι πανηγυρική καθώς πολλοί από εσάς θα μπείτε σε μια καινούργια σχέση που θα εκπληρώσει αρκετές από τις προσδοκίες σας.  Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 19 Φεβρουαρίου 2019 φέρνει αλλαγές στην οικονομική σας κατάσταση, θα πρέπει να κινητοποιηθείτε περισσότερο, καθώς τελειώνουν τα οικονομικά σας αποθέματα. Νέες πηγές εσόδων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό αφήνει πικρή γεύση, καθώς πιέζεστε να βγείτε από οικονομικά αδιέξοδα, κυρίως εάν έχετε αναγκαστεί να επιβαρυνθείτε με λάθη τρίτων, ωστόσο πρέπει να ακολουθήσετε τις αλλαγές και να ξεκαθαρίσετε κοινούς λογαριασμούς . Από τις 14 Φεβρουαρίου 2019 ο Άρης θα μετακινηθεί στον Ταύρο που είναι καλύτερη θέση για εσάς που θέλετε να ταξιδέψετε , να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα και γενικά να αξιολογήσετε την τωρινή σας κατάσταση με περισσότερη αισιοδοξία και πείσμα για να τα καταφέρετε. Η μετακίνηση της Αφροδίτη στον Αιγόκερω και η συνάντηση της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, επηρεάζει την ερωτική σας διάθεση, θα αποφασίσετε να ξεπεράσετε επιφανειακές σχέσεις και θα πάρετε αποφάσεις που μακροπρόθεσμα θα σας λυτρώσουν.   Η θέση του Ερμή στους Ιχθύες από τις 10 Φεβρουαρίου 2019 συμβάλλει στην επίλυση διαπροσωπικών διαφορών, καθώς θέλετε να μπείτε στη θέση των συνομιλητών σας και να κάνετε όλες τις αναγκαίες υποχωρήσεις.   Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στον Υδροχόο στις 4 Φεβρουαρίου 2019,  δίνει λύσεις σε εργασιακά ζητήματα, όσοι από εσάς αναζητάτε μια νέα εργασία θα ικανοποιηθείτε με τις ξαφνικές προτάσεις που θα δεχτείτε. Αλλαγή στην καθημερινότητα σας..   Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 19 Φεβρουαρίου 2019 σας αφορά, πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα υγείας και να φροντίζετε να ξεκουράζεστε. Νέες εκκινήσεις μετά από ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό προκαλεί εντάσεις, γεννά ξαφνικούς προβληματισμούς σχετικά με τις προσωπικές σας επιλογές, αλλά και θα έρθετε σε σύγκρουση με αγαπημένα, πιθανόν άτομα και χρειάζεται προσοχή.  Από τις 14 Φεβρουαρίου 2019 ο Άρης θα μετακινηθεί στον Ταύρο για να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα, πιθανές οφειλές ή χρήματα που δανειστήκατε. Η σεξουαλική σας ζωή θα ανανεωθεί. Η μετακίνηση της Αφροδίτη στον Αιγόκερω και η συνάντηση της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, επηρεάζει τις οικογενειακές σχέσεις, καθώς πρέπει να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις , να γίνετε το στήριγμα των δικών σας ανθρώπων και τελικά να δείξετε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας. Συναισθηματικοί εκβιασμοί αναμένονται αυτές τις μέρες.   Η θέση του Ερμή στους Ιχθύες από τις 10 Φεβρουαρίου 2019  επαναφέρει το ζήτημα της εργασιακής απασχόλησης και αποκατάστασης και θα αναζητήσετε την τύχη σας σε ένα καινούργιο περιβάλλον με θετικές για εσάς προοπτικές εξέλιξης.  Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στον Υδροχόο στις 4 Φεβρουαρίου 2019,  είναι ερωτική, καταπληκτική εκκίνηση για μια νέα γνωριμία που θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα. Πιθανά κέρδη από τυχερά παιχνίδια.   Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 19 Φεβρουαρίου 2019 είναι ανακουφιστική φέρνει αλλαγές στον ψυχισμό σας, διαπιστώνετε ότι αντιμετωπίζετε με διαφορετικό τρόπο τις προκλήσεις της ζωής και αξίζει να βγείτε από τον αρνητισμό και την απαισιοδοξία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό φέρνει εντάσεις στην καθημερινότητα σας, αυξημένη κινητικότητα και θα πρέπει να προσέχετε περισσότερο την υγεία σας, από κρυολογήματα, ιώσεις και πιθανά ατυχήματα. Από τις 14 Φεβρουαρίου 2019 ο Άρης θα μετακινηθεί στον Ταύρο για να ασχοληθείτε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και σαφώς πρέπει να ανταποκρίνεστε με πιο ήπιο τρόπο στις προκλήσεις που θα δεχτείτε. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις και παραμείνετε ψύχραιμοι όταν σας επιτίθενται. Ερωτικές ανησυχίες. Η μετακίνηση της Αφροδίτη στον Αιγόκερω και η συνάντηση της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, επηρεάζει τις καθημερινές σας επαφές, αρχικά έχετε πιο ώριμη σκέψη, αλλά και θέλετε να καλύψετε τα νώτα σας γύρω από μια νέα συνεργασία. Αμφισβητείτε προτάσεις και συνεργάτες.  Επαγγελματικά διλήμματα. Η θέση του Ερμή στους Ιχθύες από τις 10 Φεβρουαρίου 2019  βελτιώνει την ψυχολογία σας, μπορείτε να ασχοληθείτε με τον έρωτα που είναι μια πηγή έμπνευσης για εσάς και βελτιώνονται οι σχέσεις με τα παιδιά σας.    Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στον Υδροχόο στις 4 Φεβρουαρίου 2019,  φέρνει νέες εκκινήσεις στον οικογενειακό σας χώρο, ίσως ασχοληθείτε με την διακόσμηση του σπιτιού σας ή εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες με τον επαγγελματικό σας χώρο   και νιώθετε ότι ξεπερνάτε τα προβλήματα της προηγούμενης περιόδου. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 19 Φεβρουαρίου 2019 θα σας αναγκάσει να κάνετε ένα γερό ξεκαθάρισμα μέσα στο φιλικό σας κύκλο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό σας βγάζει από την ασφαλή σας ζώνη, θέλετε να αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε σας πιέζει και θα συμπεριφερθείτε απότομα και αψυχολόγητα στους οικείους σας ανθρώπους.   Από τις 14 Φεβρουαρίου 2019 ο Άρης θα μετακινηθεί στον Ταύρο οπότε θα έχετε ένα φορτωμένο πρόγραμμα  και καλό θα ήταν να γυμνάζεστε και να ακολουθείτε μια πιο υγιεινή διατροφή για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και η συνάντηση της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, ενδυναμώνει τις συγγενικές σας σχέσεις και αντιλαμβάνεστε ότι δεν είστε μόνοι και δεν πρέπει να χάνετε την αισιόδοξη σκέψη σας. Η θέση του Ερμή στους Ιχθύες από τις 10 Φεβρουαρίου 2019 γλυκαίνει το οικογενειακό κλίμα, έρχεστε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και αυτό θα ανανεώσει την ψυχολογία σας. Βελτίωση σε οικονομικά ζητήματα.    Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στον Υδροχόο στις 4 Φεβρουαρίου 2019,  σας κάνει πιο εφευρετικούς και αναζητάτε νέους δημιουργικούς τρόπους έκφρασης και προώθησης των σχεδίων σας. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 19 Φεβρουαρίου 2019 είναι αρκετά θετική για εσάς που επιλέγετε να κάνετε νέες εκκινήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο και μη διστάσετε να διαγράψετε οριστικά δυσλειτουργικές σχέσεις και συνεργάτες που δεν εκτιμούν τις υπηρεσίες σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό προκαλεί ανησυχία και άγχος καθώς αντιμετωπίζετε δύσκολες καταστάσεις μέσα στον οικογενειακό σας χώρο και πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να βρείτε λύσεις που θα σας σώσουν από αδιέξοδες κόντρες.  Από τις 14 Φεβρουαρίου 2019 ο Άρης θα μετακινηθεί στον Ταύρο, που είναι μια καλή θέση για εσάς που προσπαθείτε να βρείτε δημιουργικές διεξόδους να εκφραστείτε δημιουργικά και θα κάνετε επαφές με άτομα που στηρίζουν τα σχέδια σας και επενδύουν στις ικανότητες σας.  Η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο σας και η συνάντηση της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα επηρεάζει τις συναισθηματικές σας σχέσεις, καλείστε να δείτε με αντικειμενικό τρόπο τη στάση δικών σας ανθρώπων και φυσικά τώρα μπορείτε να ξεπεράσετε προσωπικές εμμονές και δυσκολίες.    Η θέση του Ερμή στους Ιχθύες από τις 10 Φεβρουαρίου 2019  φέρνει ρομαντικές στιγμές, θα κάνετε νέες γνωριμίες όπου μπορείτε να εκφραστείτε συναισθηματικά.   Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στον Υδροχόο στις 4 Φεβρουαρίου 2019,  είναι θετική για τα οικονομικά σας και μπορείτε να βρείτε νέους τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας.    Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 19 Φεβρουαρίου 2019 είναι αισιόδοξη για να ξεκινήσετε μια νέα σπουδή, να ταξιδέψετε στο εξωτερικό για δουλειές, γενικά βοηθάει στο να γίνετε πιο παραγωγικοί και να φανείτε χρήσιμοι στο περιβάλλον σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιο σας εγκαινιάζει μια νέα γενέθλια χρονιά και μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας για τον χρόνο που πέρασε και μπορείτε τώρα να κάνετε την αυτοκριτική σας και να βάλετε σε νέα βάση τα σχέδια σας. Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό φέρνει έκτακτες μετακινήσεις, έχετε μια δύσκολη καθημερινότητα με πολλά πάρε -δώσε και πρέπει να προσέχετε τις μετακινήσεις σας και γενικά κάθε είδους επαφές σας.  Από τις 14 Φεβρουαρίου ο Άρης θα μετακινηθεί στον Ταύρο, που είναι προβληματική θέση καθώς θα φέρει επιπρόσθετες υποχρεώσεις και εντάσεις με πρόσωπα του οικογενειακού σας κύκλου και πρέπει να μείνετε ψύχραιμοι και να μην επηρεάζεστε από την κακή διάθεση των γύρω σας.  Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και η συνάντηση της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα επηρεάζει μυστικές σχέσεις και συναντήσεις , πιθανόν να πρέπει να διαχειριστείτε μυστικά συναισθήματα και αυτό θα σας πιέσει αρκετά. Αναλάβετε προσωπικές ευθύνες.     Η θέση του Ερμή στους Ιχθύες από τις 10 Φεβρουαρίου 2019 ευνοεί στο να κάνετε επαφές με τα κατάλληλα άτομα και να αυξήσετε το εισόδημά σας.  Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στο ζώδιο σας τις 4 Φεβρουαρίου 2019,  είναι θετική για νέα ξεκινήματα, μπορείτε να επενδύσετε σε ένα αποκλειστικά δικό σας εγχείρημα ή να ξεκινήσετε μια προσωπική σχέση.    Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 19 Φεβρουαρίου 2019 αφορά μια εργασιακή σχέση που τείνει να τελειώνει μετά από δική σας απαίτηση.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό φέρνει πρόσθετα έκτακτα έξοδα και έτσι νιώθετε αρκετά πιεσμένοι και είστε ανήσυχοι για το πως θα ανταπεξέλθετε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην το βάζετε κάτω. Από τις 14 Φεβρουαρίου 2019 ο Άρης θα μετακινηθεί στον Ταύρο που είναι μια καλύτερη θέση για εσάς που θέλετε να αρχίσετε μια νέα σπουδή, να προωθήσετε τη δουλειά σας μέσα από το διαδίκτυο και γενικά θα είστε πιο δραστήριοι για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις.  Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και η συνάντηση της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα επηρεάζει θετικά τις συναισθηματικές σας σχέσεις, καλείστε να δείτε με αντικειμενικό τρόπο τη στάση δικών σας ανθρώπων και φυσικά  τώρα μπορείτε να ξεπεράσετε δυσλειτουργικές σκέψεις και επιλογές και να περάσετε όμορφα με τους δικούς σας ανθρώπους.     Η θέση του Ερμή στο ζώδιο σας από τις 10 Φεβρουαρίου 2019  φέρνει ρομαντικές στιγμές, θα κάνετε νέες γνωριμίες όπου μπορείτε να εκφραστείτε συναισθηματικά.   Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στον Υδροχόο στις 4 Φεβρουαρίου 2019,  είναι θετική για την ψυχολογία σας, αξιοποιείστε σωστά τις γνωριμίες σας και τη θετική στάση των δικών σας ανθρώπων.    Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 19 Φεβρουαρίου 2019 είναι θετική για προσωπικές εκκινήσεις και επιλογές που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από προσωπικά αδιέξοδα. Εκμεταλλευτείτε μια νέα γνωριμία.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πληροφορίες

This entry was posted on 1 Φεβρουαρίου, 2019 by in 2019.

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Φεβρουαρίου 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιαν.   Μαρ. »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  
Αρέσει σε %d bloggers: