ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Δίας Τετράγωνο με Ποσειδώνα: Πως επηρεάζει τα Ζώδια;

Από τις 8 Νοεμβρίου 2018 ,  ο Δίας, ο  πλανήτης της επέκτασης, τύχης και αισιοδοξίας, έχει περάσει στο μεταβλητό, αισιόδοξο ζώδιο , όπου και κυριαρχεί τον Τοξότη και θα δώσει ευκαιρίες και δυνατότητες ανάπτυξης σε όλα τα ζώδια. Βέβαια κάθε τάση προς εξέλιξη (Δίας στον Τοξότη) θα χρωματίζεται από τον Ποσειδώνα, που έχει εγκατασταθεί στο σπίτι του, στους Ιχθύες, οπότε πρέπει να είμαστε αισιόδοξα συγκρατημένοι και να αποφύγουμε την “παρανομία” σε ότι και εάν σκεφτόμαστε να κάνουμε.

Έτσι μέσα στο 2019  ο Δίας από τον Τοξότη θα σχηματίσει το τετράγωνο της εξιδανίκευσης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, συγκεκριμένα , στις 13 Ιανουαρίου 2019 (γύρω στην 14ο μοίρα των μεταβλητών) όπου και είμαστε ακόμα υπό την επιρροή του, στις 16 Ιουνίου 2019 (γύρω στην 18η μοίρα των μεταβλητών) και στις 21 Σεπτεμβρίου 2019 (γύρω στην 17η μοίρα των μεταβλητών).

Πως θα επηρεάσει όμως τα ζώδια αυτό το τετράγωνο και τι πρέπει να προσέξουμε όλοι μας και βέβαια ανάλογα με τον ωροσκόπο μας και τον προσωπικό γενέθλιο χάρτη μας.

Κριός

Μέρες εσωτερικής αφύπνισης θα ζήσετε υπό την επιρροή του τετραγώνου Δία-Ποσειδώνα και αυτή η αλλαγή θα αλλάξει δραματικά τη ζωή σας. Προσοχή σε μυστικές σχέσεις ή έντονες τάσεις φυγής καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος της θυματοποίησης και παραπλάνησης. Παραμείνετε σωστοί στις υποχρεώσεις σας και αποφύγετε κάθε είδους ανευθυνότητα που μπορεί να σας εκθέσει αργότερα. Εάν ασχολείστε με εναλλακτικές θεραπείες ή μεταφυσική θα ζήσετε θαύματα.

 

Ταύρος

Μέρες έντονης κοινωνικοποίησης και σύνδεσης με το περιβάλλον σας θα ζήσετε υπό την επιρροή του τετραγώνου Δία-Ποσειδώνα και θα νιώσετε ότι ακολουθείτε ένα όραμα ή ένα ξεχασμένο όνειρο θα αναβιώσει. Προσοχή σε υποσχέσεις και μεγάλα λόγια που μπορείτε να ακούσετε καθώς μπορεί και να πέσετε θύμα εκμετάλλευσης και να εμπιστευτείτε ακατάλληλους ανθρώπους. Αποφύγετε να είστε χορηγός οποιαδήποτε οργάνωσης καθώς μπορεί να χάσετε τα χρήματα σας ή την αξιοπιστία σας. Φανείτε συνεπείς σε οικονομικούς διακανονισμούς.

Δίδυμοι

Μέρες επαγγελματικής καταξίωσης και κοινωνικής ανόδου θα ζήσετε υπό την επιρροή του τετραγώνου Δία-Ποσειδώνα και λαμβάνετε ηθική αλλά και υλική ικανοποίηση καθώς εργαστήκατε σκληρά και οι κόποι σας ανταμείβονται. Προσοχή μόνο μην συμπεριφερθείτε αλαζονικά ή κάπως άνομα καθώς τίποτα δεν είναι μόνιμο κα πρέπει να είστε τυπικοί σχετικά με τις υποχρεώσεις σας. Εάν θέλετε να επισημοποιήσετε το δεσμό σας κάντε το τώρα και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Καρκίνος

Μέρες απελευθέρωσης και εκπλήρωσης ουσιαστικών στόχων θα ζήσετε υπό την επιρροή του τετραγώνου Δία-Ποσειδωνα και έχετε πια το δικαίωμα να επιλέξετε τον τρόπου που θέλετε να ζήσετε τη ζωή σας χωρίς να χρειαστεί να συμβιβάζεστε . Ένα ευχάριστο διαφορετικό εργασιακό περιβάλλον θα σας αλλάξει τελείως την ψυχολογία. Προσοχή μόνο σε καταχρήσεις και κάθε είδους επιπολαιότητα καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να μην αξιοποιήσετε τις παρούσες συνθήκες. Εάν επιθυμείτε να ταξιδέψετε ή να δοκιμάσετε την τύχη σας στο εξωτερικό, κάντε το τώρα.

 

Λέων

Μέρες έντονου ερωτισμού αλλά και γενικής εύνοιας θα ζήσετε υπό την επιρροή του τετραγώνου Δία-Ποσειδώνα και αποκτάτε ξανά την χαμένη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας αλλά και στο άλλο σας μισό. Φλερτ, ρομαντικές γνωριμίες και αρκετή τύχη εάν ασχολείστε με επενδύσεις και τολμάτε να ρισκάρετε. Προσοχή μόνο μην ξοδεύετε περισσότερα απ’όσα έχετε και μην θεωρείτε ότι η τύχη θα είναι για …πάντα και δίπλα σας. Έχετε μέτρο και μην υπερβάλλετε. Εάν σκοπεύετε να ξεκινήσετε επαγγελματικά κάτι καινούργιο τολμήστε το αλλά κάντε το αργά και μεθοδικά. Πιθανόν να σκεφτείτε να γίνετε γονείς.

 

Παρθένος

Μέρες σταθερότητας,ασφάλειας και οικονομικής βελτίωσης θα ζήσετε υπό την επιρροή του τετραγώνου Δία-Ποσειδώνα και πιθανόν να λάβετε σημαντικό χρηματικό ποσό από την πώληση ή εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Συγκατοίκηση, δέσμευση και μετακόμιση σε ένα άνετο διαμέρισμα θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα με αποτέλεσμα να γεμίσετε ψυχικά και να έρθετε πολύ κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσοχή μόνο σε λάθος κινήσεις που αφορούν τις σταθερές σας σχέσεις καθώς πρέπει να κινηθείτε τελείως νόμιμα και πείτε όχι σε παράνομες σχέσεις.

 

Ζυγός

Μέρες έντονης κινητικότητας και γενικά θα νιώσετε αρκετά δημοφιλής υπό την επιρροή του τετραγώνου Δία-Ποσειδώνα σε ότι επιλέγετε να κάνετε και εάν δραστηριοποιήστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα ζήσετε ονειρικές στιγμές. Προσοχή σε συμβόλαια, αγοραπωλησίες και γενικά ότι έχει να κάνει με υπογραφές καθώς πρέπει και επιβάλλεται να διαβάσετε τα μικρά γράμματα. Σύνδεση με ένα νέο εργασιακό περιβάλλον θα σας ανανεώσει και θα ομορφύνει την καθημερινότητα σας. Εάν σκοπεύετε να ασχοληθείτε με σπουδές ή συγγραφή βιβλίων ξεκινήστε το τώρα καθώς έχετε έμπνευση.


Σκορπιός

Μέρες οικονομικής βελτίωσης αλλά και έρωτα θα ζήσετε υπο την επιρροή του τετραγώνου Δία-Ποσειδώνα και βρίσκεστε κοντά στους στόχους σας και θα απαλλαγείτε από το άγχος της οικονομικής ή προσωπικής ανασφάλειας. Επιπλέον κέρδη από πρόσθετες πηγές βοηθούν στο να εκπληρώσετε γρήγορα τα σχέδια σας και δεν κωλυσιεργείτε. Έτσι, αξιοποιείστε δημιουργικά τα χρήματα σας και αποφύγετε άσκοπες αγορές ή έξοδα που δεν χρειάζεται τώρα να κάνετε. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα γνωριμία, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε. Διεκδικήστε την αξία σας.

Τοξότης

Μέρες γενικής προόδου και ουσιαστικών επαφών θα ζήσετε υπό την επιρροή του τετραγώνου Δία-Ποσειδώνα και είστε πολύ κοντά στην πραγματοποίηση των ονείρων και στόχων σας. Προσοχή πρέπει να δείξετε  και να είστε όσο γίνετε πιο συγκρατημένοι με νέους συνεργάτες ή με μια σχέση που πιθανόν να ξεκινάει τώρα καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος της εξαπάτησης. Εκμεταλλευτείτε με έξυπνο τρόπο τις επαφές σας και τον κύκλο σας και προωθήστε τη δουλειά σας. Εάν θέλετε να βγείτε από την αφάνεια και από μίζερη κατάσταση τώρα μπορείτε να το τολμήσετε και να τα καταφέρετε. Οικογενειακή θαλπωρή και επίλυση συγκρούσεων.

Αιγόκερως

Μέρες διαλογισμού αλλά και ψυχολογικής προσέγγισης σημαντικών πλευρών της ζωής σας καθώς συνειδητοποιείτε ότι είστε αρκετά υπεύθυνοι για ότι σας συμβαίνει και πρέπει να περάσετε από μια διαδικασία εσωτερικής κάθαρσης και να βγείτε αλώβητοι και πιο δυνατοί. Βέβαια μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας και προσοχή όταν θα προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας. Αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας με θετικό τρόπο και κάνετε πράγματα που είναι σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Εάν θέλετε να θεραπεύσετε αδυναμίες ή τραύματα του παρελθόντος τώρα μπορείτε να το κάνετε.

Υδροχόος

Μέρες θετικές για να αναπτύξετε το εισόδημα σας ή να καλύψετε ψυχολογικές σας ανάγκες εάν βέβαια εκτιμήσετε το παρόν και ξεφύγετε τελείως από το παρελθόν. Πρέπει να ξεκαθαρίσει το πεδίο του φιλικού σας κύκλου, προσπαθήστε να κρίνετε με αντικειμενικό τρόπο τις προθέσεις και πράξεις των γύρω σας και αναλάβετε ευθύνες. Προσοχή σε υπερεκτίμηση της οικονομικής κατάστασης και μην θεωρείτε ότι έχει επιλύσει αρκετά από τα προβλήματά σας. Εάν θέλετε να χτίσετε εκ νέου την οικονομική σας κατάσταση επιχειρήστε να βγείτε από δυσλειτουργικές συνεργασίες χωρίς όμως να σκέφτεστε αρνητικά .

 

Ιχθύες

Μέρες έντονης πνευματικότητας και ανόδου σε όλα τα επίπεδα, καθώς βγαίνετε νικητές στην αρένα του επαγγελματικού στίβου και ξεχωρίζετε για την μοναδικότητα σας. Προσοχή σε προτάσεις που γίνονται από πρόσωπα εξουσίας και μην πιστεύετε σε ότι σας λένε. Εάν είστε έτοιμοι να υποκύψετε σε  μια νέα ερωτική γνωριμία, διατηρείστε χαμηλούς τόνους καθώς είστε έντονα συναισθηματικά φορτισμένοι και δεν μπορείτε να αξιολογήσετε τις προθέσεις του/της αγαπημένου/ης . Κίνδυνος εξαπάτησης και υπερβολής.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πληροφορίες

This entry was posted on 23 Ιανουαρίου, 2019 by in 2019,OROSKOPOS.GR and tagged , .

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Ιανουαρίου 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Δεκ.   Φεβ. »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Αρέσει σε %d bloggers: