ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Άρης σύνοδο με Χείρωνα. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 24 έως 30 Δεκεμβρίου 2018.

 

Γιορτινές μέρες, Χριστούγεννα.. με Μαγεία, αστερόσκονη και δάκρυα συγχώρεσης.. φέρνει ο Άρης σε σύνοδο με τον Χείρωνα στους Ιχθύες, ωστόσο για να το χαρείς, πρέπει να γίνεις συμπονετικός, τρυφερός και πιο ανθρώπινος, να ξεχάσεις τι έχει γίνει, το γιατί και να αγαπάς χωρίς όρους, με ανιδιοτέλεια, δίχως προσδοκίες και δίκιο ή άδικο.. Το ξέρεις οτι το μπορείς;

Υστερόγραφο, καλές συμφωνίες για να βγάλεις χρήματα, να προχωρήσεις με άνεση, χωρίς φόβους.

 

Κριός
Κριέ α’ δεκαημέρου, είστε σε γιορταστική διάθεση, όμως συνεχίζετε να σκέφτεστε τις υποχρεώσεις στη δουλειά σας ή ίσως έχετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την αρχή του νέου έτους, οπότε δεν μπορείτε να χαλαρώσετε και έχετε δεύτερες , τρίτες σκέψεις.      Κριός β’ δεκαημέρου, προσοχή σε παρεξηγήσεις , αντιμετωπίζετε μια παγωμάρα μέσα στο περιβάλλον σας, ίσως απογοητευτείτε καθώς συνειδητοποιείτε ότι δεν μπορείτε να έχετε τυφλή εμπιστοσύνη σε αγαπημένα πρόσωπα.  Κριός γ’ δεκαημέρου, σαφώς εσείς είστε οι πιο κερδισμένοι της εβδομάδας, ωστόσο ενώ είστε καλά, θα αναπολείτε το παρελθόν και θα θέλετε να μείνετε μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Προσπαθήστε να είστε πιο κοινωνικοί και ανοιχτοί στο να δεχτείτε κόσμο.

 

Ταύρος 
Ταύρος α΄δεκαημέρου,  εσείς κάνετε Χριστούγεννα με την οικογένεια σας, αλλά το μυαλό σας ταξιδεύει αρκετά, ίσως σκέφτεστε τα άμεσα σχέδια σας, και δείχνετε λίγο «αόρατοι» μια που θα τρέχει ο νους σας αλλού..και σε μελλοντικές καταστάσεις. Ταύρος β’ δεκαήμερου,  προσοχή σε ψέμματα που μπορεί να ειπωθούν μέσα στον φιλικό σας κύκλο, ή ακόμα προσέξτε την συμπεριφορά σας ,  για να μην πέσετε θύμα παρεξηγήσεων. Επίσης , σκεφτείτε ..ότι κάθε εμπόδιο μπορεί να βγει σε κάτι  καλό.  Ταύρος γ’ δεκαημέρου, εσείς είστε οι τυχεροί της εβδομάδας, Ίσως και να βγάλετε χρήματα αλλά και να δουλέψετε έξυπνα, με το να οργανώσετε καλύτερα τις συμμαχίες σας, έτσι ώστε να διακριθείτε στο μέλλον και να ικανοποιηθείτε.  Προσοχή μόνο στις υποσχέσεις που δίνετε.

Δίδυμοι 
Δίδυμος α’ δεκαημέρου, θα προσπαθήσετε να μείνετε στο εορταστικό κλίμα αν και σκέφτεστε σοβαρά τα κενά που έχουν δημιουργηθεί στη ζωή σας και έχετε επιπλέον τρεξίματα γύρω από ένα θέμα ακινήτου που σκέφτεστε να αξιοποιήσετε.   Δίδυμος β’ δεκαημέρου, περίεργα συναισθήματα, καθώς έχετε αλλάξει αρκετά και δεν μπορείτε να ξεπεράσετε κάποιες καταστάσεις και μένετε αρκετά στο παρελθόν. Προσοχή σε έξοδα.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, εσείς και βέβαια είστε οι τυχεροί της εβδομάδας και σαν να γεμίζει αρκετά το πορτοφόλι σας και έχετε καλή ψυχολογία, αρκεί βέβαια να μην βρεθείτε με άτομα που μπορούν να σας επηρεάσουν ..αρνητικά.Μακριά από παρεξηγήσεις ή κουτσομπολιά.
Kαρκίνος 
Καρκίνος α’ δεκαημέρου,  είστε συνεχώς σε διαδικασία αναμέτρησης με τους άλλους, έχετε πάρει χαρτί και μολύβι για να κάνετε το ξεκαθάρισμα σας, ωστόσο είναι μέρες χαράς και απελευθέρωσης από τυχόν παρεξηγήσεις. Εκμεταλλευτείτε τις καλές προθέσεις των άλλων και μην αναμοχλεύετε το παρελθόν.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, η ανάγκη σας να ξεφύγετε από κάποιους ανθρώπους ή καταστάσεις, να αποδεσμευτείτε δηλαδή, οδηγεί ίσως σε λάθος κινήσεις και προσπαθήστε να ελέγξετε τα συναισθήματα σας και να περάσετε όμορφα. Ερωτικές προκλήσεις και εξελίξεις. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, εσείς είστε οι τυχεροί της εβδομάδας, μπορείτε και να ονειροπολείτε και πολλές φορές εξιδανικεύετε καταστάσεις, αλλά είναι μια καλή περίοδος, ώστε να εκμεταλλευτείτε συγκυρίες και να αξιοποιήσετε προτάσεις που θα γεμίσουν αρκετά το πορτοφόλι σας. Επίσης, μη πέφτετε σε αντιφάσεις, αγαπήστε με έμπρακτο τρόπο τα άτομα που σας στηρίζουν.
Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων
Λέοντα α’ δεκαημέρου, μέρες αγάπης και έχετε την δυνατότητα να συναντήσετε αγαπημένα πρόσωπα και να γλυκάνετε εσωτερικά, τώρα βέβαια εάν εργάζεστε, μπορεί να μην μένει και αρκετός χρόνος για να ξεκουράζεστε ή να απολαύσετε τις γιορτές , έτσι όπως θα το θέλατε.  Προσπαθήστε να τα βρείτε με τον εαυτό σας και μη παραπονιέστε.    Λέοντα β’ δεκαημέρου, προσοχή σε λάθος οικονομικούς χειρισμούς , ίσως έχετε βρεθεί σε δύσκολη θέση λόγω κάποιων έξτρα εξόδων, ωστόσο μην μένετε στα λάθη σας και αφήστε τις διορθωτικές κινήσεις για αργότερα. Δώστε περισσότερη σημασία στο ταίρι σας.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, εσείς είστε οι τυχεροί της εβδομάδας, φαίνεται να έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε ότι,όποιον σας έχει πληγώσει και το κυριότερο έχετε συμβιβαστεί με την διαφορετικότητα των άλλων. Φανερά πιο ώριμοι και προσγειωμένοι σε αυτά που ζητάτε.
Παρθένος
Παρθένε α’ δεκαημέρου, περνάτε αρκετά ευχάριστα αυτές τις μέρες, έχετε αποφασίσει να αφήσετε πίσω σας , πιθανές υποχρεώσεις και αρκεί να το ρίξετε έξω και βέβαια να ξεκουραστείτε. Ζείτε ωστόσο μια δημιουργική περίοδο και έχετε την τύχη μαζί σας.   Παρθένε β’ δεκαημέρου, προσοχή κρατείστε αποστάσεις από δήθεν φίλους/ες που έρχονται να σας συμπαρασταθούν, γενικά μην παίρνετε τίποτα στα σοβαρά και βέβαια μην δίνετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε. Μείνετε ψύχραιμοι σε τυχόν οικογενειακά παρατράγουδα. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, εσείς είστε οι τυχεροί της εβδομάδας και πρέπει να νιώθετε αρκετά ικανοποιημένοι μια που οι περισσότεροι από εσάς ζείτε μια σχέση αγάπης ..έτσι ακριβώς όπως την είχατε φανταστεί.
Ζυγός
Ζυγέ α’ δεκαημέρου, είστε βέβαια χαρούμενοι, καθώς θα βρεθείτε με άτομα που αγαπάτε και ίσως έχετε καιρό να δείτε, ωστόσο δεν μπορείτε να αφήσετε πίσω εκκρεμότητες που αφορούν την εργασία σας και έτσι θα είστε κάπως μοιρασμένοι στα δύο. Αναζητήστε διέξοδο σε μια προσωπική σχέση.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου, σας ταλαιπωρούν ιώσεις, ή νιώθετε υπερβολική κούραση και έτσι εκμεταλλευτείτε το χρόνο για να ξεκουραστείτε και να αποκτήσετε ξανά την φόρμα σας. Προσοχή σε μετακινήσεις. Μην οδηγάτε αφηρημένα.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, εσείς είστε οι τυχεροί της εβδομάδας, ζείτε μια τελείως διαφορετική κατάσταση, λόγω μιας θετικής αλλαγής στον εργασιακό ή οικογενειακο χώρο και μπορείτε να ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες, όπως να διακοσμήσετε το χώρο σας η να βρεθείτε με παρέες που εκτιμάτε ιδιαίτερα.
Σκορπιός
Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, αρκετά νευρικά βιώνετε την ένταση των γιορτών, ίσως γιατί θέλετε όλα να τα προλάβετε και τίποτα δεν αφήνετε στην τύχη, ωστόσο καλό είναι να χαμηλώσετε τους τόνους και να είστε πιο διαλλακτικοί με το περιβάλλον σας. Αφήστε τις σοβαρές συζητήσεις για αργότερα. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, ευχάριστες μέρες, το μυαλό σας βέβαια τρέχει και επιθυμείτε μια καλύτερη πραγματικότητα, ξέρετε πως πρέπει να βάλετε νέες προτεραιότητες και αρχίστε από τώρα να διακρίνετε την αλήθεια από το ψέμα.   Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, εσείς είστε οι τυχεροί της εβδομάδας, έτσι ώστε να συγχωρέσετε αρχικά τον εαυτό σας, να μπείτε σε μια φάση ξεκαθαρίσματος και αρχίζει ένας νέος κύκλος ζωής όπου και πρέπει να  αναδείξετε την δυναμική σας φύση. Τύχη στον έρωτα.

Τοξότης
Τοξότη α’ δεκαημέρου, αυτές είναι μέρες χαράς, μπορείτε να χαρείτε το Πνεύμα των Χριστουγέννων και δεν χρειάζεται κάτι αξιοπερίεργο αρκεί να έχετε τη διάθεση να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να ανταλλάξετε ευχές. Δώστε προτεραιότητα στην οικογένεια σας.   Τοξότη β’ δεκαημέρου, πιθανόν πρέπει να προσέξετε αυτές τις μέρες, για να μην ξεφύγετε από τα όρια σας και χάσετε το μέτρο, μακριά απο καταχρήσεις , και μην δίνετε υποσχέσεις που είναι λίγο δύσκολο να κρατήσετε. Μακριά από λεκτικές «περιπέτειες».  Τοξότη γ’ δεκαημέρου, εσείς είστε οι τυχεροί της εβδομάδας, θα βρείτε λύση σε κάποιο πρόβλημα που σας έχει ταλαιπωρήσει εδώ και καιρό  και όλα είναι θέμα χρόνου, αρκεί να έχετε υπομονή και να βγείτε από αδιέξοδα. Οικονομικές διευκολύνσεις.
Αιγόκερος
Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, είσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων αυτές τις μέρες και σας αρέσει αυτό , καθώς μπορείτε να κάνετε πράγματα που είχατε στερηθεί και να απολαύσετε το γιορτινό τραπέζι , παρέα με αγαπημένα πρόσωπα και όχι μόνο.. Ξέρετε ότι περνάτε σε ανοδική φάση.  Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, εκπλήξεις θα ζήσετε αυτές τις μέρες, βέβαια δεν είναι όλες ευχάριστες,ωστόσο δώστε χρόνο στον εαυτό σας και στους άλλους έτσι ώστε να αποφύγετε τις εντάσεις και τους διαπληκτισμούς.  Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου,  εσείς είστε οι τυχεροί της εβδομάδας , καθώς θα βρεθείτε με κόσμο, ίσως κάνετε και ένα μικρό ταξίδι και το σίγουρο είναι ότι θα ανανεωθείτε και θα φορτίσετε μπαταρίες. Στήριξη από συγγενικά πρόσωπα.
Υδροχόος
Υδροχόε α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά πιεσμένοι καθώς τρέχετε να προλάβετε δουλειές και να ετοιμαστείτε για το γιορτινό τραπέζι, υπάρχει έτσι έντονη κινητικότητα καθώς θα βρεθείτε με κόσμο αγαπημένο και δεν αποκλείεται να γίνουν ευχάριστες αποκαλύψεις.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,    προσοχή σε ξαφνικά έξοδα, είστε αρκετά πιεσμένοι στα οικονομικά σας, βέβαια θα μπορέσετε να βάλετε μια τάξη, ωστόσο αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με άτομα που μοιράζεστε σχεδόν το ίδιο πορτοφόλι.  Υδροχόε γ’ δεκαημέρου,εσείς είστε οι τυχεροί της εβδομάδας, γιατί ξαφνικά θα δεχτείτε δώρα ανεκτίμητης αξίας και ζείτε ένα όνειρο , έτσι ακριβώς όπως το είχατε φανταστεί.

Ιχθύες
Ιχθύ α’ δεκαημέρου, περνάτε αγαπημένες γιορτές με τους δικούς σας ανθρώπους, παρέα με φίλους ,κολλητούς, γενικά είστε πολύ καλύτερα συναισθηματικά και φαίνεται να απολαμβάνετε τις μέρες, χωρίς να παραπονιέστε.. είστε απόλυτα συχρονισμένοι με το Χριστουγεννιάτικο Πνεύμα.. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, προσοχή σε ότι λάμπει μα το ξέρετε, ότι δεν είναι χρυσός, κίνδυνος παρεξηγήσεων και ξεπεράστε γρήγορα τον κίνδυνο των εντάσεων, μια που είναι Χριστούγεννα και δεν πρέπει να το ξεχνάτε. Προσοχή σε βιαστικές αποφάσεις   Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, εσείς είστε οι τυχεροί της εβδομάδας, νιώθετε ότι σας αγαπούν , έτσι ακριβώς όπως είστε.. δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε ή να δείξετε έναν άλλον εαυτό .. Μέρες συγκίνησης.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πληροφορίες

This entry was posted on 24 Δεκεμβρίου, 2018 by in 2018,Uncategorized.

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Δεκέμβριος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Νοέ.   Ιαν. »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Αρέσει σε %d bloggers: