ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Τα μυστικά του 8ου οίκου στο ωροσκόπιο σου. Φόβοι και επιθυμίες.

Σύμφωνα με την αστρολογία, o γενέθλιος χάρτης χωρίζεται σε 12 οίκους, που αντιστοιχούν σε διάφορους τομείς της ζωής σου, και αξίζει πραγματικά να ασχοληθούμε με τον εσωτερικό, πλουτώνιο οίκο, τον 8ο , που ανήκει στον Σκορπιό, και σχετίζετε με τον θάνατο , το σεξ – τη λίμπιντο, βασικές ανάγκες που πρέπει να ικανοποιηθούν, ώστε το άτομο να αισθάνεται ασφαλές. Επίσης ο όγδοος οίκος μας μιλάει για κληρονομικά ζητήματα, εξηγεί τους λόγους που εμπλέκουμε την προσωπική μας ζωή και αποτυπώνει θέματα σεξουαλικής η οικονομικής χειραγώγησης.

Επίσης, ο όγδοος οίκος έχει να κάνει με τον ψυχισμό μας, και πως αυτός μπορεί να επηρεαστεί  μέσα από σεξουαλικές ή οικονομικές επιλογές-συνήθειες και έτσι προβλέπεται η επιτυχία ή αποτυχία, αντίστοιχα.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο του όγδοο είναι ότι εμπεριέχει “μυστικά” ,  φόβους που καταγράφονται στο dna μας, στο κύτταρο μας, και βέβαια γνωρίζουμε ότι ο φόβος του θανάτου είναι ένας από τους μεγαλύτερους που νιώθουμε και αυτό το αντιλαμβανόμαστε όταν είμαστε σε κίνδυνο και νιώθουμε απειλή.

Τέλος, Σεξουαλικά απωθημένα, αποτυπώνει ο γενέθλιος όγδοος οίκος, μαζί και ιδιαιτερότητες, και κατά την ανάλυση του, αντιλαμβανόμαστε ότι πάντα υπάρχουν ταμπού και προκαταλλείψεις γύρω από το σεξ, παρά το γεγονός ότι μπορεί να φαίνεται το άτομο απελευθερωμένο, λόγω ωροσκόπου.

Επίσης,  η έννοια της μοιρασιάς αποτυπώνεται στον πλουτώνιο όγδοο οίκο , και ανάλογα με την ακμή του οίκου, αντιλαμβανόμαστε πως λειτουργούμε όταν αγαπάμε βαθιά και εάν υπάρχουν μυστικά που πρέπει να ξεκλειδώσουμε από το χρονοντούλαπο μας και έτσι να απελευθερωθουμε από φόβους και εξαρτήσεις.

 

Εάν η ακμή του 8ο οίκου, είναι

 

στον Κριό και έχετε ωροσκόπο Παρθένο 

Επιθυμεί το άτομο να είναι αυτόνομο, οπότε και αποφεύγονται οι μακροχρόνιες σχέσεις και οικονομικές συμμαχίες, λόγω του φόβου της εξάρτησης. Σεξουαλικά ανησυχεί αρκετά μήπως και δεθεί με το ταίρι του, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετές ερωτικές σχέσεις.  Μια συνεχή μάχη, λοιπόν, έντονη ανταγωνιστικότητα, αλλά και πιθανότητα απόκτησης μεγάλης περιουσίας μέσα από επενδύσεις.

 στον Ταύρο και έχετε ωροσκόπο Ζυγό

Επιθυμεί το άτομο να ..αμαρτάνει, καθώς φοβάται μήπως και δεν  χαρεί τις απολαύσεις της ζωής και έτσι χάνει συχνά το μέτρο και οδηγείται σε μεγάλες απώλειες. Το σεξ είναι προτεραιότητα, εκφράζει έντονα τη λίμπιντο του και για αυτό, θα δουμε παρεκλίσεις και ίσως,  παραβατικές συμπεριφορές. Άνομες πράξεις, εάν συναινεί και ο υπόλοιπος χάρτης.

στους Διδύμους και έχετε ωροσκόπο Σκορπιό

Έπιθυμεί το άτομο να έχει το δικαίωμα της επιλογής, δηλαδή δεν δίνει υποσχέσεις και αισθάνεται ότι παραβιάζονται τα όρια του, και φοβάται τις ευθύνες και την αποκλειστικότητα.   Επίσης βαριέται τις σεξουαλικές μίζερες συνευρέσεις και αυτό τον οδηγεί σε επιπόλαιες σχέσεις  και απιστίες. Προσοχή σε χρέη, δανεισμό και οικονομικά σκάνδαλα

στον Καρκίνο και έχετε ωροσκόπο Τοξότη

Επιθυμεί το άτομο να κουρνιάσει σε μια αγκαλιά, αλλά ανησυχεί μήπως το ταίρι του, εκμεταλλευτεί τα συναισθήματα του, και έτσι αποφεύγει να φανερώνει συναισθήματα ή το χειραγωγεί με κατά κάποιο τρόπο, για να  αισθάνεται ασφαλή.  Συχνά,, αποκτά οικονομικά δικαιώματα μέσα από ένα γάμο ή συμβίωση. Ουσιαστικά όμως ταυτίζεται με τις επιθυμίε του, και φανερώνει αυτοκαταστροφικές τάσεις, εάν κάτι δεν πάει καλά. Οικονομικά οφέλη μέσα από ακίνητα.

στον Λέοντα και έχετε ωροσκόπο Αιγόκερω

Επιθυμεί το άτομο να κάνει τον τέλειο γάμο, να δημιουργήσει ή να συνεχίσει μια οικονομική δυναστεία και έτσι έντονα αγχώνεται για την περιουσία του και έχει πολλά ζητήματα συναισθηματικής ανασφάλειας.  Χωρίς όμως ταμπού , και (εάν το επιτρέπει το σύνολο του γενέθλιου χάρτη) κάνει περιουσία και δεν στηρίζεται στους άλλους. Αυτοκαταστροφικές τάσεις, εάν κάτι δεν πάει καλά.

στην Παρθένο και έχετε ωροσκόπο Υδροχόο

Επιθυμεί το άτομο να είναι αποδεκτό από το περιβάλλον του και για αυτό ο φόβος της απόρριψης, οδηγεί σε συντηρητική ζωή, ακόμα και σε αδράνεια, εάν υπάρχουν σεξουαλικές παρεκκλίσεις. Επίσης, αποφεύγει να μοιράζεται το χρήμα του ή τα αποκτήματα του,με αποτέλεσμα να διατηρεί παγωμένες σχέσεις με το ταίρι του. Ακραίος συντηρητισμός.

στον Ζυγό και έχετε ωροσκόπο Ιχθύ

Επιθυμεί το άτομο να έχει σχέση, σύντροφο και φυσικά το σεξ είναι το ζητούμενο, όμως γίνονται αρκετά παζάρια, δηλαδή “πουλάει” τα συναισθήματα του, εάν υπάρχει καλύτερη προσφορά. Εύνοια όμως, σε δημόσιες σχέσεις, κοινωνική ζωή, και η απιστία είναι κάτι που προκύπτει πολλές φορές.  Η ομορφιά και το χρήμα είναι πάντα ένα δέλεαρ.

στον Σκορπιό και έχετε ωροσκόπο Κριό

Επιθυμεί το άτομο να αγαπήσει και να αγαπηθεί με πάθος, και έτσι με το φόβο αυτό, θα επιλέξει ακραίους συντρόφους, μόνο και μόνο για να νιώσει κάποιο συναίσθημα, και πολλές φορές “κακοποιούνται” ψυχολογικά ή σωματικά.  Όμως μπορούν να δημιουργήσουν,  Απίστευτα σενάρια δολοπλοκίας, και σε περίπτωση απιστίας, δεν ησυχάζουν, εάν δεν  εκδικηθούν. Συνήθως έχουν περιουσία από χρηματοικονομικές επενδύσεις ή ασχολούνται με τοκογλυφία.

στον Τοξότη και έχετε ωροσκόπο Ταύρο

Επιθυμεί το άτομο να πειραματίζεται σεξουαλικά, αλλά και να ρισκάρει ακραία επιχειρηματικά σχέδια, και έτσι οι φοβίες του περιορίζονται στο ελάχιστο. Δεν φοβάται λοιπόν αρκετά , έτσι κινδυνεύει να βρεθεί σε ακατάλληλες σχέσεις, συνεργασίες με σημαντικές απώλειες. Έχει στοιχεία τυχοδιωκτισμού και εμπλέκεται σε παράλληλες σχέσεις.

στον Αιγόκερω και έχετε ωροσκόπο Δίδυμο 

Επιθυμεί το άτομο να έχει δούναι και λαβείν, και ο φόβος μήπως και  χάσει το όνομα του, τη φήμη του, βοηθάει στο να είναι πιστό στο ταίρι του ή αρκετά συντηρητικό στην διαχείριση των οικονομικών του. Έτσι, προκύπτουν αρκετά διλήμματα και ένας μίζερος ψυχισμός που εκδηλώνεται με μια άρνηση προς τη σεξουαλική ευχαρίστηση. Η υπάρχει ανέχεια ή μεγάλη περιουσία.

στον Υδροχόο και έχετε ωροσκόπο Καρκίνο 

Επιθυμεί το άτομο να παραμείνει ελεύθερο και ο φόβος της δέσμευσης  αποτρέπει στο να ζεί εμπειρίες και δεν δένεται σεξουαλικά, γενικά υποτιμά το σεξ,  και τις επιθυμίες του.  Έτσι το σεξ ή η ερωτική σχέση υπάρχει από ανάγκη και μπορει να κρύβει κάποια ιδιαιτερότητα, για να   μην καταλήγει σε γάμο ή κανονική σχέση.  Αρκετά οικονομικά μπερδέματα, σκαμπανεβάσματα.

στους Ιχθύες και έχετε ωροσκόπο Λέοντα

Επιθυμεί το άτομο να ενωθεί με το άλλο του μισό, ονειροβατεί κυριολεκτικά μέσα σε ένα ιδεατό κόσμο, όμως πολλές φορές φοβάται να ζήσει τα συναισθήματα του και κάνει τυχαίες επιλογές που καταλήγουν σε παταγώδη αποτυχία. Μπερδεμένα συναισθήματα, ακραίες επικίνδυνες τάσεις , στην περίπτωση που βιώνει απόρριψη. Οικονομικά παζάρια για να πετύχεις στόχους.

Πηγή : https://www.oroskopos.gr/nea/ta-mystika-toy-8oy-oikoy-sto-oroskopio-soy-foboi-kai-epithymies-20888?fbclid=IwAR39UZuApz9M8PseGzat-zntqBRMfJpZDvjlURivn3-oSJFOmQ0dAS64iSY

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information

This entry was posted on Νοέμβριος 19, 2018 by in 2018.

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Νοέμβριος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Οκτ.   Δεκ. »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Αρέσει σε %d bloggers: