ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Τρίγωνο Ερμή με Άρη στις 24 Σεπτεμβρίου 2018. Ζώδια.

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2018, ο Ερμής περνάει στο σπίτι της Αφροδίτης, τον Ζυγό, στο ζώδιο της αρμονίας και της συντροφικότητας.
Ο Ερμής, στον Ζυγό, είναι καλή θέση, έτσι ώστε να βελτιώσουμε προσωπικές επαφές και συνεργασίες, καθώς γινόμαστε πιο διπλωματικοί, ευγενικοί στο λόγο, και αναζητάμε την αρμονία στο περιβάλλον μας. Βέβαια, στην προσπάθεια μας,  να κατανοήσουμε οτιδήποτε συγκρούεται με τις απόψεις μας και το προσωπικό μας τρόπο, έκφρασης, αναγκαζόμαστε να συμβιβαστούμε και να μάθουμε την τέχνη του διαλόγου.
Έτσι, αυτήν την περίοδο, αποδεχόμαστε πιο εύκολα τη διαφορετικότητα, ακούμε για ένα νέο τρόπο σκέψης και δεν θέλουμε να επιλύουμε προβλήματα με επιθετικό τρόπο.
Συγχρόνως, είμαστε πιο κοινωνικοί, εξωστρεφείς και επιδιώκουμε νέες γνωριμίες, που θα βελτιώσουν την συναισθηματική μας κατάσταση.
Γενικά, με τη στάση μας, μπορούμε να κλέψουμε καλές εντυπώσεις, ωστόσο ας προσπαθήσουμε να μην παρασυρόμαστε από τα κολακευτικά λόγια, ή το εξωτερικό περιτύλιγμα και τελικά να μας διαφύγει η ουσία των πραγμάτων.

Επίσης, Ο Άρης, ο κύριος υπεύθυνος πλανήτης, σύμφωνα με την αστρολογία,  για ότι έχεις δημιουργήσει στη ζωή σου , είναι στον Υδροχόο, και κατά την μοντέρνα αστρολογία, στο ζώδιο του Ουρανού, και έτσι έχουμε συλλογική συνείδηση, προσπαθούμε να ανατρέψουμε το κατεστημένο, με αποτέλεσμα να μην είμαστε και τόσο προβλέψιμοι στις αντιδράσεις μας.

Στις 24 Σεπτεμβρίου 2018, ο Ερμής από τον Ζυγό, θα συναντήσει σε θετική όψη τον Άρη από τον Υδροχόο, καλλιεργώντας ένα ευχάριστο κλίμα, μέσα σε προσωπικές σχέσεις, συλλογικές συνεργασίες, αλλά και χαρίζοντας ευκαιρίες για εκτόνωση μέσα από ταξίδια και κοινωνικές δραστηριότητες.
Καλύτερη ψυχολογία, αυξάνονται οι αντοχές μας και θα μπορέσουμε να βρούμε τους κατάλληλους ανθρώπους για να προωθήσουμε τα σχέδια μας.
Η επικοινωνία με το περιβάλλον μας γίνεται ομαλή και μπορούμε να επιλύσουμε δραστικά τις διαφορές μας, χωρίς συγκρούσεις.

Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδιο του Αέρα, Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, γεννημένοι στο α δεκαήμερο, ευνοούνται και τα ζώδια της φωτιάς, Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, και όσοι/ες έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες από 2η έως 4η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων .

Για κάθε ζώδιο, διάβασε και τον ωροσκόπο σου,


Κριός

Το ευεργετικό τρίγωνο Ερμή, Άρη, βελτιώνει την ψυχολογία σας, αισθάνεστε πιο δυνατοί και σίγουροι για να ξεπεράσετε ορατούς αλλά και αόρατους φραγμούς, έτσι μπαίνετε πιο δυναμικά στο παιχνίδι διεκδίκησης στόχων αλλά και μιας προσωπικής σχέσης. Αφοσιώνεστε σε ένα όραμα και είναι σίγουρο ότι θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα. Εκπλήξεις που σας ανανεώνουν.

Ταύρος

Το ευεργετικό τρίγωνο Ερμή, Άρη, δίνει ευκαιρίες σε εργασιακά ζήτημα, αντιλαμβάνεστε ότι μπορείτε πιο εύκολα να συνεννοηθείτε με το περιβάλλον σας, με τους συνεργάτες σας και έχετε την στήριξη τους. Αισθάνεστε πιο ασφαλής, απομακρύνονται φόβοι και έγνοιες γύρω από ένα επαγγελματικό ζήτημα και δέχεστε προτάσεις που οδηγούν σε κοινωνική αναγνώριση και ηθική ικανοποίηση.

Δίδυμοι

Το ευεργετικό τρίγωνο Ερμή, Άρη,   απελευθερώνει από δεσμεύσεις και δυσκολίες που αντιμετωπίζατε μέσα σε ερωτικές σχέσεις, μπαίνετε ξανά δυναμικά στο παιχνίδι διεκδίκησης και κατάκτησης, τελείως απελευθερωμένοι από το παρελθόν. Κέρδη από τυχερά παιχνίδια ή επιχειρηματικές δραστηριότητες, καθώς και συμφωνίες με το εξωτερικό, ανοίγουν νέους δρόμους.

Καρκίνος

Το ευεργετικό τρίγωνο Ερμή, Άρη, ωφελεί θέματα σπιτιού, ανακαίνισης και έχετε μια οικονομική ευκολία να επενδύσετε στη κατοικία σας, ή σε περιουσιακά στοιχεία γενικότερα και να μπορέσετε να ορθοποδήσετε και ψυχολογικά. Πείτε ναι σε συμφωνίες για επιχειρηματικές συμμαχίες και μην παλεύετε μόνοι. Πιθανή γνωριμία.

Λέων

Το ευεργετικό τρίγωνο Ερμή, Άρη, φέρνει ευχάριστες αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες, περιτριγυρίζεστε από αγάπη και αρμονία, και είναι εύκολο να αποφασίσετε, με καλύτερη ψυχολογία, για το μέλλον σας και γύρω από τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ξαφνικά ταξιδάκια αναψυχής με το ταίρι σας, θα σας ανανεώσουν ξαφνικά. Ευχάριστα μηνύματα μέσα από το διαδίκτυο.

Παρθένος

Το ευεργετικό τρίγωνο Ερμή, Άρη, θα δώσει οικονομικές ανάσες, ευκαιρίες για μια πηγή εσόδων, που κυνηγούσατε εδώ και πολύ καιρό, και έτσι θα λύσετε αρκετά από τα πρακτικά προβλήματά σας. Εργασιακές διευκολύνσεις, πιθανόν μια προαγωγή ή ποθητή μετακίνηση αλλάζουν θετικά την καθημερινότητα σας και μπορείτε να ασχοληθείτε πιο ποιοτικά με τα σχέδια σας. Ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σας.

Ζυγός

Το ευεργετικό τρίγωνο Ερμή, Άρη, βοηθάει να αξιοποιήσετε τις προσωπικές σας επαφές, να βελτιώσετε το προφίλ σας και να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με τα ερωτικά σας θέματα. Θα είστε σαφώς σε εγρήγορση, ακολουθείτε με ενδιαφέρον τους νέους ρυθμούς και πιθανόν να έχετε θετικά απρόοπτα σε σχέσεις με νεώτερα άτομα ή με τα παιδιά σας, εάν είστε γονείς.

Σκορπιός

Το ευεργετικό τρίγωνο Ερμή, Άρη, εξομαλύνει τις αντιθέσεις που έχετε βιώσει, μέχρι τώρα στην καθημερινότητα σας, βλέπετε θετικές εξελίξεις σε νευραλγικούς τομείς της ζωής σας, όπως διαχείριση ακινήτων, επαγγελματική στέγη, επικοινωνία με κοντινά πρόσωπα, που είχατε συγκρουστεί και φαίνεται να απομακρύνεται το παρασκήνιο. Αποκαλύψεις μυστικών σας ευνοούν.

Τοξότης

Το ευεργετικό τρίγωνο Ερμή, Άρη, επιφέρει θεαματικές εξελίξεις σε θέματα επαγγελματικής προβολής, έχετε την ευκαιρία να ανεβείτε κοινωνικά, να φανείτε μέσα από συλλογικές δραστηριότητες και οι στόχοι σας φαίνονται τώρα να εκπληρώνονται με ευκολία. Η συμμετοχή σας στα κοινά, αναδεικνύει τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Φλερτ, ρομαντικές γνωριμίες.

επικοινώνησε μαζί μου , για την προσωπική σου συνεδρία, στο 6973 333377 ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Αιγόκερως

Το ευεργετικό τρίγωνο Ερμή, Άρη, βοηθάει στο να κερδίσετε αυτά που δικαιούστε, ζείτε μια περίοδο που οι κόποι σας ανταμείβονται, σε ηθικό, αλλά και υλικό επίπεδο. Επίσης, εφαρμόστε καινούργιες ιδέες για να δώσετε λύσεις σε οικονομικά ζητήματα, πείτε ναι σε κερδοφόρες συνεργασίες και μη φοβηθείτε επιπρόσθετες υποχρεώσεις. Λειτουργείστε με μοναδικό τρόπο.

Υδροχόος

Το ευεργετικό τρίγωνο Ερμή, Άρη, σας οδηγεί, έτσι ώστε να είστε πανταχού παρόντες, βρίσκεστε στο σωστό μέρος, την κατάλληλη στιγμή, και αρπάζετε ευκαιρίες που αφορούν σπουδές, ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Νομικά ζητήματα επιλύονται με ευκολία. Αλλάζει θεαματικά ο επαγγελματικός σας προσανατολισμός.

Ιχθύες

Το ευεργετικό τρίγωνο Ερμή, Άρη, δίνει περισσότερες ευκαιρίες σε εσάς τους τολμηρούς, βελτιώνεται η ψυχολογία σας, καθώς νιώθετε πιο δυνατοί να αντιμετωπίσετε το πεπρωμένο σας και θα εργαστείτε περισσότερο γύρω από τα προσωπικά σας σχέδια. Βελτίωση σε οικονομικό επίπεδο και εξέλιξη σε μια κρυφή σχέση.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information

This entry was posted on Σεπτεμβρίου 22, 2018 by in 2018,OROSKOPOS.GR and tagged , .

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Σεπτεμβρίου 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Αυγ.   Οκτ. »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Αρέσει σε %d bloggers: