ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018 ! Προβλέψεις ζωδίων.

Αποτέλεσμα εικόνας για zodiac signs   ΚΡΙΟΣ 

Κριός α δεκαημέρου, μια αναβολή, καθυστέρηση σχεδίων, βιώνετε μέχρι τα τέλη Αυγούστου, οπότε οπλιστείτε με θάρρος και αποδεχτείτε τη στασιμότητα που μπορεί να αντιμετωπίζετε. Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα. Έρωτας υπάρχει, αλλά μάλλον θα είναι μετ’εμποδίων και δεν θα έχετε τη συναισθηματική στήριξη που ζητάτε. Κριός β’ δεκαημέρου, ερωτικές εκπλήξεις φέρνει το καλοκαίρι , κυρίως σε εσάς που θα τολμήσετε να βγείτε από την ασφαλή ζώνη, θα πιστέψετε περισσότερο στο ταίρι σας και γενικά στη τύχη σας. Επηρεάζεστε θετικά για να προχωρήσετε σε νέες επαγγελματικές συμφωνίες. Κριός γ’ δεκαημέρου, είστε σε φάση ανασύνταξης, βέβαια και θα καταφέρετε να ορθοποδήσετε, να αλλάξετε την οπτική σας και μέσα στον Ιούλιο θα κάνετε και την προσωπική σας επανάσταση, κλείνοντας ένα φαύλο κύκλο συναισθηματικής αστάθειας .

Σχετική εικόνα   ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α δεκαημέρου, ένα ανατρεπτικό καλοκαίρι σας περιμένει,καθώς τίποτα δεν θα είναι δεδομένο, μια που ο Ουρανός έχει επισκεφτεί το δεκαήμερο σας και θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε μια τελείως διαφορετική πραγματικότητα, που θα σας ξαφνιάζει, μάλλον δυσάρεστα. Σταθερές σχέσεις κλονίζονται. Προσοχή σε θέματα καριέρας. Ταύρος β δεκαημέρου, εσείς είστε σε τελείως διαφορετική ατμόσφαιρα, σαφώς πολύ καλύτερα, έχετε τη ευκαιρία να φτιάξετε τη συναισθηματική σας σχέση, να αρπάξετε ευκαιρίες που θα προχωρήσουν τα σχέδια σας και δεν αποκλείεται μια νέα συγκατοίκηση. Ταύρος γ δεκαημέρου, σχετικά είσαι ασφαλής μέσα σε ένα εκρηκτικό καλοκαίρι, έχετε τακτοποιήσει αρκετά θέματα που διατάραξαν τον ψυχισμό σας και είστε σαφώς πιο ήρεμοι και θα περάσετε όμορφες στιγμές με τα κοντινά σας πρόσωπα.

Επικοινωνήστε μαζί μου στο  τηλέφωνο επικοινωνίας, 0030 6973 333377 ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Αποτέλεσμα εικόνας για zodiac signs ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α δεκαημέρου, ζείτε μια περίεργη φάση, ψυχολογικά είστε διαφορετικοί, δεν θα ακολουθήσετε τις συνήθειες σας, μια που  θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας και αυτή η ιδέα θα είναι καρφωμένη συνέχεια στο μυαλό σας. Πείτε όχι σε προτάσεις αγοραπωλησίας, αποφύγετε τα οικονομικά ρίσκα. Πιθανόν μια νέα απασχόληση. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, θα αγαπήσετε το παρόν , το τώρα , αυτό το καλοκαίρι, και πιθανόν να φύγετε και από μια σχέση, καθώς θα δείτε τη αλήθεια και δεν θα σας αρέσουν πλέον τα παραμύθια. Νέες επαγγελματικές συμφωνίες που πρέπει όμως να εξετάσετε σχολαστικά, τέλη Αυγούστου. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, έχει τα πάνω κάτω αυτό το καλοκαίρι, Μια έκλειψη Ηλίου στις 13 Ιουλίου, που ρίχνει κάπως την ψυχολογία σας, καθώς ο Ερμής ανάδρομος κοντά στα τέλη Αυγούστου, βάζει φρένο στα σχέδια σας. Μια υποστηρικτική Αφροδίτη από τον Ζυγό θα σας βοηθήσει να περνάτε τις δοκιμασίες σχετικά ανώδυνα.

Cancer Horoscopes ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, σε φόρμα σας βρίσκει το καλοκαίρι, μια που επηρεάζεστε θετικά από τον Ουρανό στον Ταύρο, νιώθετε ότι είστε αρκετά  ευνοημένοι, και βέβαια εάν πάρετε και τις απαιτούμενες προφυλάξεις, που σας επιβάλλει ο Κρόνος, θα περάσετε αρκετά καλά. Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα , διαχειριστείτε έξυπνα την περιουσία σας. Καρκίνος β΄δεκαημέρου, σχετικά είστε σε φάση διακοπών, πολλά πράγματα τα έχετε βάλει στον αυτόματο πιλότο και σκοπεύετε να ξυπνήσετε, εκεί γύρω στα τέλη Αυγούστου, όπου αναμένονται και περισσότερες εξελίξεις, σχετικά με μια πηγή εσόδων ή μια σχέση που σας έχει ταλαιπωρήσει. Μη συνεργάζεστε με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  σε αναμονή και εσείς, βέβαια πιο κατασταλαγμένοι, αναζητάτε , ψάχνετε ένα τρόπο να βελτιώσετε, να αναβαθμίσετε τη ζωή σας και όλα τείνουν προς μια ολοκλήρωση ενός προσωπικού σχεδίου, κυρίως όμως μέσα στον Σεπτέμβρη. Προσοχή μόνο μέσα Ιουλίου , πιθανόν να νιώσετε μετέωροι.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για zodiac signsΛΕΩΝ

Λέων α’ δεκαημέρου, έχετε πολλές ανατροπές, ξεκινήσατε κάπως ανάποδα με τον Ουρανό από τον Ταύρο, να πιέζει για να ξεχάσετε το παρελθόν, να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω και φυσικά να ξεκολλήσετε από παγιωμένες ιδέες και από ανθρώπους που σας καταπιέζουν. Προσοχή σε θέματα συνεργασιών και σχέσεων, τέλη Ιουλίου θα αναγκαστείτε να πάρετε γενναίες αποφάσεις. Λέων β’ δεκαημέρου, ευνοείστε σε ερωτικά ζητήματα, βέβαια πάντα εφόσον αναλάβετε ευθύνες και φύγετε από σχέσεις που δυσλειτουργούν. Μια νέα συγκατοίκηση ή σχέση θα σας γεμίσει με ενθουσιασμό. Ευκολίες σε οικονομικά ζητήματα.  Λέων γ’ δεκαημέρου, αποφύγετε τις ψυχολογικές αναλύσεις αυτό το καλοκαίρι, φορτίστε μπαταρίες, μην παρασύρεστε σε ακραίες συμπεριφορές, γενικά αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και σε αγαπημένα άτομα. Ο Ερμής ανάδρομος στο δεκαήμερο σας θα βάλει φρένο στα σχέδια σας , αρχές Σεπτέμβρη.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για zodiac signsΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένος α’ δεκαημέρου, ο Ουρανός από τον Ταύρο, σας έχει δείξει το χαμόγελο του, είστε σαφώς πολύ καλύτερα αυτό το καλοκαίρι, ίσως δεν προλάβετε να εκπληρώσετε όλα τα σχέδια σας, αλλά σίγουρα θα καταφέρετε να ξεπεράσετε δυσκολίες και κυρίως θα κάνετε πολλά ανοίγματα, θα επενδύσετε σε νέες γνωριμίες και σε δημόσιες σχέσεις. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες, τέλη Ιουλίου, θα σας ταρακουνήσει, έτσι ώστε να γίνετε πιο αποφασιστικοί και χωρίς αναστολές. Παρθένος β’ δεκαημέρου, όλα φαίνεται να λειτουργούν, έτσι όπως τα θέλατε, αυτό το καλοκαίρι, όμως καλό θα ήταν να είστε πιο επιφυλακτικοί και να μην πετάτε στα σύννεφα. Προσοχή σε παρασκήνιο και σε μυστικά που θα αποκαλυφθούν και ίσως σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Παρθένος γ’ δεκαημέρου, θετικές οι εξελίξεις στα ερωτικά σας, είστε σε καλή ψυχολογία και αρκετά τυχεροί να βρεθείτε με το ταίρι σας και να περάσετε όμορφα, τέλη Ιουλίου, αρχές Αυγούστου. Ο Ερμής ανάδρομος στον Λέοντα, φέρνει απογοήτευση, εάν βρίσκεστε σε απαγορευμένη σχέση.

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πληροφορίες

This entry was posted on 17 Ιουνίου, 2018 by in 2018,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018.

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Ιουνίου 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Μάι.   Ιολ. »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Αρέσει σε %d bloggers: