ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018 ! Προβλέψεις ζωδίων.

Libra Horoscopes ΖΥΓΟΣ

Ζυγός α΄δεκαημέρου, καλοκαίρι με μπόρες θα περάσετε, μια που ο Κρόνος πιέζει μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον και υπάρχουν θέματα που έχετε αφήσει άλυτα και τώρα , πρέπει να αναλάβετε ευθύνες. Προσοχή σε επαγγελματικά ζητήματα, καθώς Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, τέλη Ιουνίου, θα σας πιέσει ψυχολογικά και θα νιώσετε μεγάλη καταπίεση.  Ερωτικά,  είστε πολύ καλύτερα μέσα στον Αύγουστο. Απαιτείται και λίγη ξεκούραση.  Ζυγός β’ δεκαημέρου, εσείς φυσικά πρέπει και να περνάτε καλά, ωστόσο προσέχετε τα χρήματα σας, και στην περίπτωση που σκέφτεστε να επενδύσετε σε κάτι  δικό σας, πρέπει να είστε επιφυλακτικοί και να εξετάσετε καλά όλες τις παραμέτρους. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα σας ευνοήσει τον Αύγουστο. Ζυγός γ’ , δεκαημέρου ,  είστε σε φάση εξέλιξης, δεν θα σταματήσετε να δουλεύετε και αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο θα είναι πιο ήρεμα τα πράγματα, εκτός εάν σας επηρεάσει η Νέα Σελήνη, Έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο και κάνετε την επανάσταση σας και προκαλέσετε ακραίες αντιδράσεις. Ερωτικές εκπλήξεις μέσα στον Αύγουστο.

Scorpio Horoscopes ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιός α δεκαημέρου, ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου, σας κάνει πιο ανασφαλείς σε θέματα σχέσεων, ωστόσο είναι κάτι που εδώ και καιρό αντιμετωπίζατε και ήρθε η ώρα να παλέψετε με την αναβλητικότητα. Καλοκαίρι με ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα,  καθώς ο παραδοσιακός πλανήτης Άρης,  από τον Υδροχόο θα είναι φαινομενικά ανάδρομος, και δεν θα σας αφήσει..να ξεκουραστείτε. οπλιστείτε με υπομονή.  Σκορπιός β΄δεκαημέρου, έτοιμοι για νέα ξεκινήματα, ευνοείστε αρκετά αυτό το διάστημα, είτε σε επαγγελματικό , είτε σε προσωπικό επίπεδο και μπορείτε να κάνετε σχέδια, να ονειρεύεστε και δεν υπάρχει λόγος να αγχώνετε. Προσοχή μόνο σε κρυφές σχέσεις.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου , το καλοκαίρι φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις, ίσως προχωρήσετε σε νέες συμφωνίες, αποφασίσετε μια νέα σπουδή, γενικά θα ενταχθείτε σε ένα κοινωνικό σύνολο που θα σας πηγαίνει και θα νιώσετε ανακουφισμένοι και ευχαριστημένοι για όσα έχετε πετύχει.

 

 

 ΤΟΞΟΤΗΣ 

Τοξότη α’ δεκαημέρου, οικονομικές πιέσεις ή άγχη που κουβαλάτε χρόνια δεν σας αφήνουν να απολαύσετε το καλοκαίρι, όμως και σαφώς έχετε περάσει και χειρότερα, και προσπαθήστε να οργανωθείτε και να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας. Προσοχή σε μετακινήσεις, συμφωνίες και αποφύγετε αγορές μεταφορικών μέσων. Τοξότης β’ δεκαημέρου, μια νέα ιδέα, ίσως επικεντρωθείτε περισσότερο σε σχέδια, σπουδές, θέλετε να οργανώσετε τη ζωή σας, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, πρέπει να μην παρασύρεστε και να κρατήσετε μικρό καλάθι. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, Μερική έκλειψη Ηλίου,  στις 11 Αυγούστου 2018, θα είναι καθοριστική για την ζωή σας. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, καλοκαίρι με έρωτες και ανατροπές και σε επαγγελματικό επίπεδο, εφόσον τολμάτε να πάτε παρακάτω και ας μην νιώθετε ούτε ασφάλεια , ούτε σιγουριά. Προσοχή στα χρήματα που επενδύετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερως α’ δεκαημέρου, ο Κρόνος στο δεκαήμερο σας,  συνωμοτεί έτσι ώστε να βάλετε τάξη στη ζωή σας  και σε επαγγελματικά ζητήματα, αλλά να αποφασίσετε και για την προσωπική σας ζωή και δεν σας φοβάμαι.. Βέβαια, μη ξεχνάτε και τη τσέπη σας, μια που έξοδα θα βγούνε και θα σας κάνουν να χάσετε αρκετές φορές τη ψυχραιμία σας. Ερωτικές στιγμές.  Αιγόκερως β’ δεκαημέρου, ξέρετε πως είστε στα καλύτερα σας, έχετε βάλει το νερό στο αυλάκι, και είστε έτοιμοι να απολαύσετε το καλοκαίρι,  που φαίνεται να είναι ερωτικό και παθιασμένο. Προσοχή μόνο σε οικονομικές συνεργασίες. Αιγόκερως γ’ δεκαημέρου, αποχωρισμούς επιφυλάσσει το καλοκαίρι, μη στέκεστε όμως στο παρελθόν και θα σας δοθούν ευκαιρίες να νιώσετε καλύτερα και να ανέβει η ψυχολογία σας. Νέα συναισθηματική κατάσταση.

 

 

επικοινωνήστε στο τηλ . 6973 333377 ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com 

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόος α’ δεκαημέρουένα επεισοδιακό καλοκαίρι θα περάσετε, θα εκπλαγείτε αρκετά, ο Ουρανός είναι στον Ταύρο , αλλά και θα θέλετε να επαναστατήσετε, με αποτέλεσμα να βγείτε από την ασφαλή σας ζώνη. Η Πανσέληνος, έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σας, στις 27 Ιουλίου 2018, απαιτεί από εσάς προσοχή και μη βιάζεστε να κερδίσετε τη ρεβάνς. Υδροχόος β’ δεκαημέρου,  είστε σε μια νέα προσωπική κατάσταση, αρκετά ενθουσιασμένοι και θα δείτε ότι σύντομα θα ξεπεράσετε τα προβλήματα σας. Δώστε προτεραιότητα στην ερωτική σας ζωή.  Υδροχόος γ’ δεκαημέρου, το καλοκαίρι θα ασχοληθείτε περισσότερο με τους δικούς σας ανθρώπους, θα κάνετε λίγο πέρα τις δικές σας ανάγκες, και ίσως χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερο και πιο εντατικά. Ερωτικές εξελίξεις φέρνει η Αφροδίτη στον Ζυγό, μέσα στον Αύγουστο.

 

 

 ΙΧΘΥΕΣ

 

Ιχθύες α’ δεκαημέρου, ευχάριστο καλοκαίρι, από τη στιγμή που δεν στέκεστε στις λεπτομέρειες και είστε αποφασισμένοι να μη χάνετε την ελπίδα και να προσπαθείτε για τα όνειρα σας. Ευχάριστες οικογενειακές στιγμές και θα έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ιχθύες β’ δεκαημέρου, ευνοϊκές εξελίξεις , μπορείτε να χαρείτε το καλοκαίρι σας, ωστόσο ίσως χρειαστεί να αποχαιρετήσετε, κοντά στα μέσα Ιουλίου, μια φιλική σας σχέση και αυτό θα σας κοστίσει. Προσοχή και σε αποκαλύψεις . Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, ήρεμες οικογενειακές στιγμές, πιθανόν να προχωρήσετε σε μια συγκατοίκηση και να αποκαλύψετε τη προσωπική σας ζωή. Περνάτε φανταστικά, θα έχετε χρόνο να περάσετε με τους δικούς σας ανθρώπους και εκμεταλλευτείτε την θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο , τέλη Ιουλίου, αρχές Αυγούστου για να βελτιώσετε την συναισθηματική σας ζωή .

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information

This entry was posted on Ιουνίου 17, 2018 by in 2018,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018.

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Ιουνίου 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Μάι.   Ιολ. »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Αρέσει σε %d bloggers: