ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιούνιος 2018! Τοξότης, Αιγόκερως, Υδροχόος, Ιχθύες.

 ΤΟΞΟΤΗΣ 

Σχέσεις , προσωπικές, επαγγελματικές, φιλικές, αυτό είναι το ζητούμενο και με τον Ερμή στους Διδύμους, τουλάχιστον μέχρι τις 12 Ιουνίου, αναθεωρείτε, συζητάτε, διαπραγματεύεστε, γενικά ζείτε ένα επικοινωνιακό αλαλούμ και φαίνεται να βγάζετε μια άκρη, να παίρνετε δηλαδή σημαντικές αποφάσεις. Με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο και αργότερα , στις 21 Ιουνίου, με τον Ήλιο να καλωσορίζει το καλοκαίρι, απο τον Καρκίνο,  και από τον 8ο γενέθλιο οίκο σας, θα αλλάξουν  τα συναίσθηματα σας, θα θελήσετε να ζήσετε κάτι το έντονο, το παθιασμένο και σε γενικες γραμμές θα τα θέλετε όλα δικά σας.. Ο Άρης,  από τον Υδροχόο, θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος, στις 26 Ιουνίου, και έτσι μη αφήνετε διαδικαστικά πράγματα , γραφειοκρατικές υποθέσεις με εφορίες, συμβόλαια, συμφωνίες για την τελευταία στιγμή. Η Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 13 Ιουνίου, θα φέρει κάποια μικρά θαύματα στη ζωή σας, δηλαδή ταξίδια ξαφνικά , έναρξη μιας προσωπικής απασχόλησης ή ακόμα και νέα από άτομα σημαντικά για εσάς, που θα σας κάνουν να χαμογελάτε και να ελπίζετε στα καλύτερα.  Τα Φεγγάρια του Μήνα, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13 Ιουνίου, (αφορά το τρίτο δεκαήμερο), γεννά την αρχή μιας ερωτικής, σεξουαλικής σχέσης, και εδώ χρειάζεται προσοχή,  ενώ  η Πανσέληνος στον Αιγόκερω,  στις 28 Ιουνίου, (αφορά το α΄δεκαήμερο), σας πιέζει οικονομικά και πρέπει να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στους Διδύμους, τουλάχιστον μέχρι τις 12 Ιουνίου, φέρνει μεγάλη κινητικότητα στον εργασιακό σας χώρο, θα μιλήσετε για νέες συνεργασίες, θα κάνετε τις κατάλληλες διασυνδέσεις και θα βγείτε από αδιέξοδα ή από την ..απομόνωση που μπορεί να είχατε μπει και χωρίς να το θέλετε.  Με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο και αργότερα , στις 21 Ιουνίου, με τον Ήλιο να καλωσορίζει το καλοκαίρι, απο τον Καρκίνο,  και από τον 7ο γενέθλιο οίκο σας, ομορφαίνει η κατάσταση, μπορείτε να τα βρείτε με το ταίρι σας, να ψάξετε τα κουμπιά του και κυρίως να τα πατήσετε την κατάλληλη στιγμή, έτσι ώστε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του. Ο Άρης,  από τον Υδροχόο, θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος, στις 26 Ιουνίου, και έτσι τώρα βρείτε τι σας έχει πειράξει, ενοχλήσει στη στάση δικών σας ανθρώπων και καθαρίστε το ..πεδίο από τυχόν παρεξηγήσεις. Η Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 13 Ιουνίου, φέρνει οικονομικά οφέλη από μια συνεργασία ή μια προσωπική σχέση που κοντεύει να επισημοποιηθεί. Τα Φεγγάρια του Μήνα, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13 Ιουνίου, (αφορά το τρίτο δεκαήμερο), σας δίνει την ευκαιρία να τολμήσετε ένα νέο ξεκίνημα , πάνω σε εργασιακά θέματα, ή να αποφασίσετε να εργαστείτε σε ένα δικό σας χώρο  ενώ  η Πανσέληνος στο ζώδιο σας,  στις 28 Ιουνίου, (αφορά το α΄δεκαήμερο), σας απαλλάσει από οτιδήποτε σας έχει ταλαιπωρήσει και ενοχλήσει το τελευταίο καιρό. Φροντίστε το σώμα σας.

επικοινωνήστε στο τηλ . 6973 333377 ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com 

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με ερωτική διάθεση ξεκινάει ο μήνας , και με τον Ερμή στους Διδύμους, τουλάχιστον μέχρι τις 12 Ιουνίου, θα παίξετε, φλερτάρετε, με την τύχη σας ή με ένα νεώτερο πρόσωπο και σίγουρα θα βρείτε νέους τρόπους έκφρασης των ταλέντων σας. Με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο και αργότερα , στις 21 Ιουνίου, με τον Ήλιο να καλωσορίζει το καλοκαίρι, απο τον Καρκίνο,  και από τον 6ο γενέθλιο οίκο σας, μαθαίνετε να φροντίζετε το σώμα σας, πιθανόν θα υιοθετήσετε μια υγιεινή συνήθεια και θα θέλετε..να ξαναγεννηθείτε. Ο Άρης,  ο πλανήτης σας, θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος, μέσα από το ζώδιο σας, στις 26 Ιουνίου, και μέχρι τότε έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε πολλές εκκρεμότητες και να βάλετε τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.  Η Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 13 Ιουνίου, θα σας ξεκουράσει.. θα βρεθείτε κοντά σε άτομα που αγαπάτε, ή συνεργάζεστε και θα λάβετε αγάπη απο τους γύρω σας. Τα Φεγγάρια του Μήνα, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13 Ιουνίου, (αφορά το τρίτο δεκαήμερο), γεννά ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον, ενώ  η Πανσέληνος στον Αιγόκερω,  στις 28 Ιουνίου, (αφορά το α΄δεκαήμερο), αφορά την ψυχολογική σας κατάσταση και εδώ μπορεί να αντιμετωπίσετε μια κρίση κυκλοθυμίας και αναποφασιστικότητας.

 

 ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε πετύχει τα ακατόρθωτα , βέβαια πάντα με τη βοήθεια της τύχης, ωστόσο με τον Ερμή στους Διδύμους, και τουλάχιστον μέχρι τις 12 Ιουνίου, μπορείτε να επιλύσετε τις τελευταίες διαφορές με το οικογενειακό σας περιβάλλον και επιτέλους να ξεκουραστείτε. Με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο και αργότερα , στις 21 Ιουνίου, με τον Ήλιο να καλωσορίζει το καλοκαίρι, απο τον Καρκίνο,  και από τον 5ο γενέθλιο οίκο σας, δώστε προτεραιότητα στα παιδιά σας(εάν είστε γονείς), χαρείτε τον έρωτα σας και γενικά κάντε πράγματα που σας φτιάχνουν τη διάθεση και γεμίστε τις μπαταρίες σας. Ο Άρης,  από τον Υδροχόο,  θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος, από τον Υδροχόο, στις 26 Ιουνίου, και μέχρι ασχοληθείτε με την υγεία σας, κάντε ότι περνάει από το χέρι σας να συμφιλιωθείτε με τους γνωστούς..εχθρούς και γενικά φροντίστε περισσότερο τη ψυχή σας.. Η Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 13 Ιουνίου, δίνει εύκολες λύσεις σε εργασιακές αναζητήσεις και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε τόσο πολύ και για το μέλλον σας. Τα Φεγγάρια του Μήνα, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13 Ιουνίου, (αφορά το τρίτο δεκαήμερο), φέρνει προτάσεις για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, ενώ  η Πανσέληνος στον Αιγόκερω,  στις 28 Ιουνίου, (αφορά το α΄δεκαήμερο), θα σας πιέσει ψυχολογικά, καθώς θα χρειαστεί να ξεκαθαρίστετ σχέσεις μέσα στον φιλικό σας κύκλο.

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πληροφορίες

This entry was posted on 27 Μαΐου, 2018 by in 2018,Μηνιαίες Προβλέψεις.

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Μαΐου 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Αρέσει σε %d bloggers: