ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιούνιος 2018! Κριός,Ταύρος, Δίδυμοι, Καρκίνος.

Αποτέλεσμα εικόνας για zodiac signs   ΚΡΙΟΣ 

Ένας μήνας επικοινωνιακός και έντονης δράσης ξεκινάει,  τουλάχιστον μέχρι τις 12 Ιουνίου, όπου μπορείτε να ασχοληθείτε με συμφωνίες, να κάνετε νέες συνεργασίες και να ολοκληρώσετε γραφειοκρατικές υποθέσεις, που σας βασάνιζαν εδώ και καιρό. Με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο και αργότερα , στις 21 Ιουνίου, με τον Ήλιο να καλωσορίζει το καλοκαίρι, απο τον Καρκίνο,  και από τον 4ο γενέθλιο οίκο σας, αξίζει να φροντίσετε περισσότερο τα κοντινά σας πρόσωπα, να βρείτε χρόνο να συμφιλιωθείτε με παλιές σας σχέσεις και να βάλετε το συναίσθημα στη ζωή σας. Ο Άρης,  ο πλανήτης σας, θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος, στις 26 Ιουνίου, και για αυτό προλάβετε να τρέξετε υποθέσεις που αφορούν νέα σχέδια. Η Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 13 Ιουνίου, βάζει φωτιά στα ερωτικά σας και θα περάσετε υπέροχες στιγμές με το ταίρι σας ή μια νέα ερωτική σχέση θα σας ενθουσιάσει. Τα Φεγγάρια του Μήνα, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13 Ιουνίου, (αφορά το τρίτο δεκαήμερο), δίνει ευκαιρίες για μια  αγορά, ταξιδέψτε ή σκεφτείτε να αλλάξτε τον τρόπο που μετακινείστε, ενώ  η Πανσέληνος στον Αιγόκερω,  στις 28 Ιουνίου, (αφορά το α΄δεκαήμερο), γράφει το τέλος σε μια χρόνια σχέση ή αλλάζει τα δεδομένα σας σε μια επαγγελματική συνεργασία.

Σχετική εικόνα   ΤΑΥΡΟΣ

Ξεκινάτε εσείς με άγχος και επιπρόσθετες οικονομικές υποχρεώσεις, τουλάχιστον μέχρι τις 12 Ιουνίου και παρόλο που πιέζεστε, γιατί έχετε πολλά έξοδα, θα μπορέσετε να τα καταφέρετε και αξίζει τώρα να τελειώνετε με λάθη του παρελθόντος. Με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο, και αργότερα, στις 21 Ιουνίου, με  τον Ήλιο να καλωσορίζει το καλοκαίρι, απο τον Καρκίνο,  από τον 3ο γενέθλιο οίκο σας, θα προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω και μπορείτε να αξιοποιήσετε ευκαιρίες για εκμετάλλευση ακινήτων, νέα συμβολαια και αγοραπωλησίες που θα σας αποζημιώσουν οικονομικά. Ο πλανήτης Άρης βέβαια ταξιδεύει στον επαγγελματικό σας χώρο και κινηθείτε τώρα πιο δυναμικά και πριν γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος, στις 26 Ιουνίου και σας φορτώσει διλήμματα και επιπρόσθετες αγγαρείες. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης σας , από τις 13 Ιουνίου, θα είναι στον Λέοντα, που σημαίνει ότι έχετε οφέλη από ακίνητα, αρκετή οικογενειακή στήριξη και θα αποκτήσετε ξανά ηρεμία και γαλήνη στο σπίτι σας. Τα Φεγγάρια του Μήνα, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, στις 13 Ιουνίου, (αφορά το τρίτο δεκαήμερο), χαρίζει μια νέα πηγή εσόδων, ενώ η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, στις 28 Ιουνίου, (αφορά το α΄δεκαήμερο) ζητά την προσοχή σας, πάνω σε ένα νομικό ζήτημα, πιθανόν να δρομολογήσετε εκ νέου μια υπόθεση σας.

                                                                           τηλέφωνο επικοινωνίας στο 6973 333377 ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Αποτέλεσμα εικόνας για zodiac signs ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε την τιμητική σας, αυτόν τον μήνα, είναι τα γενέθλια σας, και μέχρι τις 12 Ιουνίου, όπου και ο πλανήτης σας , Ερμής, βρίσκεται μαζί σας, μπορείτε να βγείτε από αδιέξοδες προσωπικές ιστορίες, να τακτοποιήσετε υποθέσεις σας και να επιβάλλετε με μεγαλύτερη ευκολία τα θέλω σας. Με την είσοδο του Ερμή, στον Καρκίνο, και αργότερα, στις 21 Ιουνίου, με τον Ήλιο να καλωσορίζει το καλοκαίρι, απο τον Καρκίνο,  στον 2ο γενέθλιο οίκο σας, παίρνετε χαρές, θα ικανοποιηθείτε από την θετική έκβαση των οικονομικών σας και επίσης, μπορείτε να ποντάρετε σε μια νέα γνωριμία που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας. Ο πλανήτης Άρης, από τον Υδροχόο, φέρνει διλήμματα, ίσως και θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο , σχετικά με την επιμόρφωση σας, και γίνετε τώρα πιο αποφασιστικοί, καθώς, στις 26 Ιουνίου, θα  γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος , όπου θα είστε και λιγότερο τολμηροί. Η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα, στις 13 Ιουνίου, και θα έχετε την ευκαιρία να ομορφύνετε την καθημερινότητα σας και να παρουσιάσετε μια ιδέα σας που μπορεί να κάνει πάταγο. Τα Φεγγάρια του Μήνα, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, στις 13 Ιουνίου, (αφορά το τρίτο δεκαήμερο), φέρνει μια θεαματική αλλαγή στην εικόνα σας, θα τολμήσετε κάτι διαφορετικό, ενώ η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, στις 28 Ιουνίου, (αφορά το α΄δεκαήμερο)θα σας φέρει αντιμετώπους με περίεργα οικονομικά ανοίγματα που αφορούν τρίτα πρόσωπα.

Cancer Horoscopes ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Επενδύστε περισσότερο στον εσωτερικό σας κόσμο, στις προσωπικες σας δυνατότητες και μέχρι τις 12 Ιουνίου, εκμεταλλευτείτε τον Ερμή στους Διδύμους και κάντε την προετοιμασία σς για να βγείτε από αδιέδοξα και πράγματα που θέλετε να ξεφορτωθείτε. Με την είσοδο του Ερμή, στο ζώδιο σας και αργότερα, στις 21 Ιουνίου, με τον Ήλιο να καλωσορίζει το καλοκαίρι, από τον 1ο γενέθλιο οίκο σας, (αρχίζουν τα γενέθλια σας ) θα προχωρήσετε σε νέες εκκινήσεις, ξέρετε πως το παλιό έχει πεθάνει και δεν θα θέλετε με τίποτα να αναμασάτε το παρελθόν, καθώς είστε έτοιμοι για κάτι καινούργιο. Ο πλανήτης Άρης, από τον Υδροχόο, σας κάνει υπερδραστήριους, τουλάχιστον σε ερωτικά ζητήματα αλλά και σε θέματα διαχείρισης κοινής περιουσίας και εκμεταλλευτείτε τις μέρες, μέχρι τις 26 Ιουνίου, όπου και θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος,  και θα σας πιάσει μια φοβία και αβεβαιότητα, για το μέλλον. Η Αφροδίτη, περνάει στον Λέοντα, στις 13 Ιουνίου, δηλαδή μπορείτε να δεχτείτε μια οικονομικη προσφορά, να ανακουφιστείτε οικονομικά και ισως κάνετε κάποιες έξτρα αγορές. Τα Φεγγάρια του Μήνα, Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, στις 13 Ιουνίου (αφορά το τρίτο δεκαήμερο), σας φέρνει λύσεις από το πουθενά, ενώ η Πανσέληνος στον Αιγόκερω (αφορά το α΄δεκαήμερο) στις 28 Ιουνίου, θα σας ταρακουνήσει σε προσωπικές σχέσεις και θα αναγκαστείτε να αποχωριστείτε σχέδια που φαίνεται να σας κρατάνε σε μια στάσιμη κατάσταση.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πληροφορίες

This entry was posted on 27 Μαΐου, 2018 by in 2018,Μηνιαίες Προβλέψεις.

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Μαΐου 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Απρ.   Ιον. »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Αρέσει σε %d bloggers: