ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Λογική ή Συναίσθημα; Πως λειτουργούν στον έρωτα τα ζώδια;

Λογική και οι άνθρωποι, οι οποίοι χρησιμοποιούν περισσότερο το μυαλό τους, αποφεύγουν τους κινδύνους και είναι κοινά αποδεκτό ότι, η εκλογίκευση είναι μια διαδικασία άμυνας που επιλέγουν, έτσι ώστε να μην πληγωθούνε και να δείχνουν απροσπέλαστοι. Από την άλλη, τα άτομα που εκφράζονται με την καρδιά, δηλαδή παραδέχονται και ακολουθούν τα συναισθήματα τους, έχουν περισσότερη ζεστασιά και είναι αρκετά γενναίοι, ώστε να λένε την αλήθεια τους.

Η Αστρολογία, λοιπόν, έρχεται και δίνει τα φώτα της, δηλαδή σύμφωνα με το ζώδιο σου, περιγράφει  τη συνήθης στάση σου, εάν δηλαδή πας με τη λογική ή ακολουθείς την καρδιά ή ακόμα και εάν, αμφιταλαντεύεσαι, γιατί επηρεάζεσαι από το περιβάλλον σου και την τωρινή στάση του/της συντρόφου σου.   Διάβασε λοιπόν το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει,  κατανοώντας την ιδιοσυγκρασία του/της και πρόλαβε τις εξελίξεις.

τηλ επικοινωνίας 6973 333377

Κριός

Ο Κριός είναι παρορμητικός, ακολουθεί συνέχεια τα θέλω του και αποκλείει την λογική μπροστά στις επιθυμίες του. Αυτό το κάνει, όχι γιατί είναι πολύ συναισθηματικός, τουναντίον, απλά παθιάζεται, ταυτίζεται με τις επιθυμίες του και δεν μπορεί να κάνει πίσω, η να αποδεχτεί ότι έκανε λάθος ή δεν είχε σωστή κρίση. Στα ερωτικά ζητήματα, είναι αρκετά εκρηκτικός και παρασύρεται από τον εγωισμό του, έτσι είναι εύκολο να οδηγηθεί σε κρίση και να κάνει λάθη. Επιλέγει τη λογική, όταν δεν ενδιαφέρεται.

Ταύρος

Ο Ταύρος, είναι σταθερό ζώδιο, φαίνεται ότι είναι λογικός και πραγματικά, μπορεί και να είναι, αλλά σε θέματα που αφορούν την ερωτική του ζωή, παθιάζεται τόσο πολύ, που ξεχνά τα σωστά και τα πρέπει και μπορεί να κάνει μοιραία λάθη. Με παρωπίδες λοιπόν, ο Ταύρος, είναι παιδί συναισθηματικό, λειτουργεί  με την λογική, μόνο όταν θίγονται τα συμφέροντα του και κινδυνεύει η περιουσία του.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι παιδί του αέρα, άρα λειτουργεί με τη «λογική», βέβαια εδώ είναι λίγο επικίνδυνα τα πράγματα, καθώς η λογική του είναι,  είναι κάτι που δεν μπορείς να καταλάβεις και πολλές φορές φέρεται παράλογα. Ωστόσο, οι Δίδυμοι είναι παιδιά που δεν δένονται με τα συναισθήματα τους, δηλαδή ξεχνιούνται εύκολα και εκλογικεύουν καταστάσεις, γιατί γρήγορα αλλάζουν τα ενδιαφέροντα τους.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι παιδί της Σελήνης, άρα μην περιμένεις να υπάρχει λογική σε αυτά που θέλει  ή σε αυτά που σκέφτεται. Απόλυτα ταυτισμένος ο Καρκίνος με το τι αισθάνεται, ξεχνά να εκλογικεύσει καταστάσεις, δεν προστατεύει τον εαυτό του και πολλές φορές ταυτίζεται τόσο πολύ με αυτά που έχει περάσει, που ξεχνάει να ζήσει το τώρα και ζει στο παρελθόν. Συναίσθημα λοιπόν, και μπόλικο δράμα, και η λογική πάει ..περίπατο.

Λέων

Ο Λέοντας είναι παιδί της φωτιάς, έχει πάθος, αγαπάει, είναι γενναιόδωρος και φυσικά αρχικά τον βλέπεις να ακολουθεί τα συναισθήματα του, τις επιθυμίες του και δεν θέλει να του βάλεις όρια στην αγάπη και σε αυτό που νιώθει. Βέβαια, να το ξέρεις, δεν επιτρέπει στον εαυτό του να δείξει τα συναισθήματα του, κυρίως, όταν δεν υπάρχει ανταπόκριση, αλλά αυτό δεν το λες λογική, αλλά περηφάνια και μικρές, μεγάλες δόσεις αλαζονείας. Συναίσθημα και θέλω.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι αποκλειστικά το ζώδιο της λογικής, αδυνατεί  να μπει σε μια σχέση ή να κάνει βήματα, εάν δεν έχει ξεψαχνίσει το ταίρι του, δεν έχει αποδεχτεί τις ατέλειες της σχέσης του και είναι σίγουρος για το τι του ταιριάζει και εάν είσαι βέβαια ο κατάλληλος/η. Λογική ψηφίζει ο Παρθένος λοιπόν, παντού και πάντα, και εύκολα ξεχνά τα συναισθήματά του, με άλλη αγκαλιά.. (που δεν το περιμένεις)..!

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι παιδί της Αφροδίτης, αγαπάει τον εαυτό του  και δεν θέλει να είναι μόνος. Δεν είναι πολύ συναισθηματικός, γιατί είναι αναποφάσιστος, αναβλητικός και ποτέ σίγουρος για το τι αισθάνεται και εάν έχει κάνει τη σωστή επιλογή. Στα ερωτικά του θέματα, θα ακολουθήσει μια διπλωματική οδό, δηλαδή θα φαίνεται ότι είναι πολύ συναισθηματικός, αλλά να το ξέρεις ότι εκλογικεύει τα πράγματα, χωρίς να το καταλαβαίνει, ούτε ο ίδιος και δεν μπορείς να είσαι σίγουρος/η , εάν λειτουργεί με τη λογική ή το συναίσθημα.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι παιδί του Πλούτωνα, κινείται στα άκρα και εδώ δεν υπάρχει λογική, μόνο συναίσθημα και μάλιστα υπόγειο, που συνήθως δεν φαίνεται, καθώς είναι αρκετά μυστικοπαθής και είναι δύσκολο να καταλάβεις τι αισθάνεσαι και τι σκέφτεται για σένα. Έτσι, μπορεί να μπερδευτείς και να πιστέψεις  στην τετράγωνη λογική του, όμως να το ξέρεις,  ότι ήδη έχει αποφασίσει σύμφωνα,  με τα θέλω της καρδιάς του και εάν τον έχεις πληγώσει, πρέπει να ξεχάσεις τον «πολιτισμό» ή αλλιώς τον υποτιθέμενο συμβιβασμό.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι φλογερός, παθιάρης και ακολουθεί τα συναισθήματα του και κάνει τρέλες και έτσι, πιστεύεις ότι είναι ακόμα παιδί, ανώριμο και συναισθηματικό. Βέβαια, και έχει συναίσθημα, βέβαια και είναι παιδί όμως αγαπάει  πιο πολύ την ελευθερία, από τα συναισθήματα του και αντιστέκεται σε οποιαδήποτε μορφή δέσμευσης. Έτσι,  ξαφνικά και χωρίς να το περιμένεις, χάνει την επαφή με το συναίσθημα του και περίμενε να συμπεριφερθεί με τη λογική και άκρως πολιτισμένα.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι παιδί του Κρόνου και φυσικά εδώ μπαίνει το στοιχείο της καταπίεσης, δηλαδή δεν αφήνει να αναπτυχθεί σε μεγάλο βαθμό, τα συναισθήματά του,  γιατί δεν είναι πρέπον και σωστό , άρα ενώ σε θέλει,  θα ακολουθήσει τη λογική  ή τα πρέπει του. Μην περιμένεις να το τραβήξει στα άκρα.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ψυχρός, ανήκει στο στοιχείο του αέρα και περιμένεις να φερθεί λογικά και να μην έχει συναισθηματικά ξεσπάσματα. Βέβαια, ναι, είναι παιδί της λογικής, βέβαια μιας υποκειμενικής λογικής, που στηρίζεται στις ιδέες του και τα στάνταρ που έχει και αυτό και μόνο,  αρκεί να μην μπορείς να τον χαρακτηρίσεις ως λογικό, αλλά δεν τον λες και συναισθηματικό. Ο Ουρανός, όμως είναι ο πλανήτης του, άρα παράλογο μπορείς να το δεις, όταν θίγονται τα  πιστεύω του και μην ξεχνάς ότι του αρέσουν οι επαναστάσεις.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι συναισθηματικοί, ρομαντικοί, ευάλωτοι και παρασύρονται από την ψυχολογία τους,  και για αυτό είναι απρόβλεπτοι και  άκρως ευαίσθητοι, μα και αρκετά ονειροπαρμένοι.  Γνωρίζοντας όμως το ελάττωμα του Ιχθύ, που φέρεται ως μάρτυρας και θυσιάζεται για τους άλλους,  περίμενε να έχει συναίσθημα, αλλά στις αποφάσεις που πρέπει να πάρει, θα λάβει υπόψη του, όλους τους παράγοντες και φυσικά τη λογική. Μην εμπιστεύεσαι τα συναισθήματά του.

πηγή: https://www.oroskopos.gr/nea/logiki-i-synaisthima-pos-leitoyrgoyn-ston-erota-ta-zodia-19895/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πληροφορίες

This entry was posted on 2 Μαΐου, 2018 by in 2018,OROSKOPOS.GR.

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Μαΐου 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Απρ.   Ιον. »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Αρέσει σε %d bloggers: