ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Μηνιαίες Προβλέψεις – ΜΑΙΟΣ 2018! (Λέων, Παρθένος, Ζυγός, Σκορπιός)

 

Αποτέλεσμα εικόνας για zodiac signsΛΕΩΝ

O Ουρανός εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και ..φτάνει στο Μεσουράνημα σας, δηλαδή θα ταξιδεύει ψηλά στο χάρτη σας, επηρεάζοντας κυρίως  εσάς που έχετε γεννηθεί αρχές α’ δεκαημέρου και ετοιμαστείτε για δράση, αιφνίδιες αλλαγές, ανατροπές,  οι οποίες και θα καθορίσουν εκ νέου την κοινωνική σας θέση και φυσικά ότι σας πιέζει και το νιώθετε σαν σκλαβιά, θα θελήσετε να το πετάξετε από τη ζωή σας. Επιπλέον,  γερές μάχες θα δώσετε για το ταίρι σας, για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις,  καθώς ο Άρης,  από τις 16 Μαΐου 2018 θα κάτσει απέναντι σας και ετοιμαστείτε να διεκδικήσετε τον άνθρωπο σας, να δείτε με γυμνό μάτι τους ανταγωνιστές σας και ίσως αισθανθείτε ότι δεν μπορείτε να βασίζεστε σε τίποτα και σε κανένα. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου, από τις 19 Μαΐου 2018, σας παρασύρει , καθώς είστε πιθανόν σε μια κρυφή ή ακόμα και απαγορευμένη σχέση και καθώς δεν αντιστέκεστε, το ειδύλλιο εξελίσσεται και μπορεί να έχετε μπελάδες, που θα σας εκθέσουν. Τα Φεγγάρια του Μήνα, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, στις 15 Μαΐου 2018, σας ανοίγει μια νέα πόρτα σε θέματα καριέρας και η Πανσέληνος στον Τοξότη, στις 29 Μαΐου 2018, θα σας βάλει σε ερωτικά διλήμματα και πρέπει να πάρετε γενναίες αποφάσεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για zodiac signsΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ουρανός, στις 15 Μαΐου, περνάει στο ζώδιο της Αφροδίτης, τον Ταύρο και είναι απελευθερωτικό  για εσάς, που έχετε γεννηθεί αρχές α’ δεκαημέρου, καθώς ανοίγουν οι ορίζοντες σας, θα κάνετε γενναία βήματα που θα αφορούν την προσωπική σας εξέλιξη, είτε μέσω σπουδών, είτε λόγω επαφών με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και ακόμα μπορεί και να εργαστείτε στο εξωτερικό και γενικά θα απογειωθείτε, με πολλά ταξίδια και ευχάριστες γνωριμίες. Ο Άρης, από τις 15 Μαΐου 2018 είναι στον Υδροχόο, αφορά κάποια εργασιακή σχέση που μπορεί να σας δημιουργεί αρκετά προβλήματα, θα έχετε περισσότερο άγχος και ίσως εργαστείτε παραπάνω, κινδυνεύοντας όμως να ταλαιπωρήσετε τον οργανισμό σας και να πέσουν οι άμυνες σας. Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 19 Μαΐου 2018 και φέρνει δώρα από φίλους, θα ανέβει η δημοτικότητα σας, θα ενισχύσετε τις δημόσιες σχέσεις σας και φυσικά δεν αποκλείεται ο έρωτας να γεννηθεί μέσα από μια φιλική σχέση.  Ευχάριστα νέα, εάν ακολουθείτε με πίστη τα σχέδια σας. Τα Φεγγάρια του Μήνα, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, στις 15 Μαΐου 2018, είναι θετικός οιωνός, εάν θέλετε να ταξιδέψετε, να ενισχύσετε το βιογραφικό σας ή ακόμα και να κλείσετε συμφωνίες που σας υπόσχονται ένα λαμπρό επαγγελματικό μέλλον. Προσοχή μόνο στην Πανσέληνο στον Τοξότη, στις 29 Μαΐου 2018, καθώς οικογενειακές υποχρεώσεις θα σας αναγκάσουν να θυσιάσετε χρόνο,  αλλά και χρήμα..

Libra Horoscopes ΖΥΓΟΣ

Ανάσες ανακούφισης θα πάρετε, οι γεννημένοι στο γ΄δεκαήμερο, καθώς ο Ουρανός, περνάει στο ζώδιο του Ταύρου και επηρεάζει πλέον, εσάς, που ανήκετε στο α΄δεκαήμερο, που πρέπει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, τα δάνεια σας, να τακτοποιήσετε την περιουσία σας, αλλά και να αξιολογήσετε διαφορετικά την σεξουαλική σας συμπεριφορά. Βέβαια και ο Χείρωνας, που έχει μετακομίσει στον Κριό, δεν θα σας αφήσει χαλαρούς, θα αντιμετωπίζετε συνέχεια προκλήσεις, που θα σας πιέζουν για να πάρετε την πρωτοβουλία και να θεραπευτείτε από οτιδήποτε είναι τοξικό -παράλογο σε προσωπικές, στενές σχέσεις. Ο Άρης στον Υδροχόο, από τις 15 Μαΐου 2018, ευνοεί τα επιχειρηματικά σας σχέδια, μπορείτε να κάνετε βήματα για να προχωρήσετε σε μια νέα δραστηριότητα και φυσικά η περίοδος έχει ρίσκο και περιπέτεια. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, από τις 19 Μαΐου 2018, σας ευνοεί σε θέματα καριέρας, έχετε στήριξη από πρόσωπα εξουσίας, οι οποίοι και θα ξεκλειδώσουν πόρτες για εσάς και έτσι, θα λάβετε, είτε την προαγωγή που εδώ και καιρό, επιθυμείτε, είτε γιατί θα ενισχύσετε τις δημόσιες σχέσεις σας. Προσοχή μόνο σε παράνομες σχέσεις και αποφύγετε να μπερδέψετε την προσωπική με την επαγγελματική σας ζωή. Τα Φεγγάρια του Μήνα, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, στις 15 Μαΐου 2018, αφορά μια ρύθμιση που μπορεί να γίνει σχετικά με μια οφειλή σας και αυτό θα σας απαλλάξει από πιθανό άγχος και η Πανσέληνος στον Τοξότη, στις 29 Μαΐου 2018, σας φέρνει εμπόδια σχετικά με ένα μεταφορικό σας μέσο. Αναπροσδιορισμός προτεραιοτήτων.

Scorpio Horoscopes ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο και απέναντι σας, προμηνύει άστατο καιρό..αλλαγές, ανατροπές, εκπλήξεις σε διαπροσωπικές σχέσεις, ξεχάστε το σύνηθες, το ασφαλές και κυνηγήστε, κυρίως, εσείς που έχετε γεννηθεί, αρχές α’ δεκαημέρου, ότι σας εξιτάρει, κάντε δηλαδή πράγματα που κρατάνε ζωντανό το ενδιαφέρον και αγαπήστε τις προκλήσεις και το σασπένς.. Ο Άρης στον Υδροχόο, από τις 15 Μαΐου 2018, ανεβάζει την αδρεναλίνη, σίγουρα θα είστε πιο ευέξαπτοι, κυρίως με τα κοντινά σας πρόσωπα, αλλά και θα θελήσετε την ελευθερία σας..με οποιοδήποτε κόστος και ίσως αυτό σημαίνει ότι σταματάτε τις θυσίες και κοιτάτε περισσότερο τον εαυτό σας. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, από τις 19 Μαΐου 2018, θα σας βοηθήσει να ταξιδέψετε, θα κλείσετε συμφωνίες, θα ανανεωθείτε και δεν αποκλείεται να ζήσετε, απολαύσετε έναν ανοιξιάτικο, απελευθερωτικό έρωτα. Τα Φεγγάρια του Μήνα, η Νέα Σελήνη στις 15 Μαΐου 2018, φέρνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση για επαγγελματική συνεργασία ή ακόμα και μπορεί να δεχτείτε την πολυπόθητη πρόταση δέσμευσης και η Πανσέληνος, στον Τοξότη, στις 29 Μαΐου 2018, αφορά τα οικονομικά σας και εδώ μόνο πρέπει να προσέξετε τα έξοδα σας, καθώς κινδυνεύει η τσέπη σας..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πληροφορίες

This entry was posted on 29 Απριλίου, 2018 by in 2018.

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Απρίλιος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Μαρ.   Μάι. »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Αρέσει σε %d bloggers: