ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Μηνιαίες Προβλέψεις – ΜΑΙΟΣ 2018! (Κριός, Ταύρος, Δίδυμοι, Καρκίνος )

Αποτέλεσμα εικόνας για zodiac signs   ΚΡΙΟΣ 

Ένας μήνας απελευθέρωσης ξεκινάει, τουλάχιστον για εσάς, που ανήκετε στο γ’ δεκαήμερο, καθώς ο Ουρανός σας αφήνει, για να περάσει στο ζώδιο της Αφροδίτης, τον Ταύρο και ξεκινάει μια τελείως διαφορετική επταετία,  που θα επηρεάσει την οικονομική σας κατάσταση, αλλά και τα μέσα που χρησιμοποιείται για την επιβίωση σας. Έμφαση επίσης θα δώσετε και σε θέματα φιλίας, θα προσπαθήσετε να ανοίξετε τον κύκλο σας, μια που ο Άρης,  ο πλανήτης σας, θα περάσει στον Υδροχόο, στις 16 Μαΐου 2018 και ετοιμαστείτε να πάρετε μέρος σε μια συλλογική προσπάθεια που θα σας ανανεώσει. Προσοχή πάντα, σε εσάς που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, γιατί ο Χείρωνας αγγίζει τις «πληγές » σας και εδώ έχετε να κάνετε με το παρελθόν και ότι σας έχει στιγματίσει. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, από τις 19 Μαΐου 2018, σας δίνει ψυχολογία για να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να διακοσμήσετε το χώρο σας και να ανοίξετε το σπίτι σας για πάρτι και άλλες ευχάριστες εκδηλώσεις. Τα Φεγγάρια του Μήνα, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15 Μαΐου 2018, για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, μια νέα απασχόληση που πιθανόν να σας φέρει έξτρα εισόδημα και η Πανσέληνος στον Τοξότη,  στις 29 Μαΐου κλείνει νομικά θέματα,  η τελειώνετε με ένα κύκλο σπουδών και τώρα πρέπει να βρείτε τον τρόπο που θα αξιοποιήσετε τις γνώσεις που έχετε αποκομίσει.

Σχετική εικόνα   ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ουρανού, στο ζώδιο σας, σίγουρα ταρακουνά το έδαφος κάτω από τα πόδια σας, καθώς Ουρανός σημαίνει αιφνίδιες αλλαγές, έλλειψη σταθερότητας και ασφάλειας και εσείς βέβαια λατρεύετε τις επαναλήψεις,  την ρουτίνα και φοβάστε τα ξαφνικά και απρόβλεπτα. Τώρα βέβαια ο Ουρανός αγγίζει τους γεννημένους αρχές α΄δεκαημέρου, και εσείς είστε που πρέπει τώρα να διαπραγματευτείτε μια τελείως διαφορετική πραγματικότητα και σε θέματα σχέσεων,  αλλά και στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Στις 16 Μαΐου 2018, ο Αρης εισέρχεται στον Υδροχόο, που σημαίνει ότι σας δίνει ένα προβάδισμα σε θέματα καριέρας, αρκεί βέβαια να αντέχετε τις πιέσεις και τις αυξανόμενες υποχρεώσεις. Ο Πλανήτης σας, η Αφροδίτη, από τις 19 Μαΐου, μπαίνει στο Καρκίνο, όπου και σας κάνει δωράκια που αφορούν την καθημερινοτητα σας, ολιγοήμερα ταξιδάκια, καλά νέα,θετικές εξελίξεις για τα συγγενικά σας πρόσωπα και βέβαια να περιμένετε γνωριμίες που θα  δώσουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη ζωή σας. Τα Φεγγάρια του Μήνα, η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, στις 15 Μαΐου 2018, αγγίζει κυρίως το γ’ δεκαήμερο και σημαίνει μια νέα αρχή, βλέπετε πλέον τα πράγματα από διαφορετική οπτική και μπορείτε να τολμήσετε νέες εκκινήσεις. Πανσέληνος στον Τοξότη, στις 29 Μαΐου 2018 και κλείστε οικονομικές εκκρεμότητες με δάνεια και οφειλές.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για zodiac signs ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Ουρανού, στον Ταύρο, σε ένα πολύ ιδιαίτερο σπίτι, του αστρολογικού σας χάρτη, θα επηρεάσει την ψυχολογία σας, βέβαια εσάς που ανήκετε στο α’ δεκαημέρου και περιμένετε να έχετε ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, ίσως και τίποτα να μην σας ικανοποιεί, τουλάχιστον όπως παλιά, αλλά έτσι θα μπορέσετε να συνθέσετε το παζλ του εσωτερικού σας κόσμου και να βρείτε πιο υγιείς διεξόδους. Στις 21 Μαΐου 2018, μπαίνει ο Ήλιος και στο ζώδιο σας, γιορτάζετε τα γενέθλια σας και μπορείτε να περάσετε σε μια πιο δημιουργική φάση της ζωής σας, όπου και πιθανόν να βρίσκεστε σε ένα νέο επαγγελματικό χώρο και θέλετε να αποδείξετε την αξία σας. Ο Άρης στον Υδροχόο, στις 16 Μαΐου 2018, ευνοεί σε θέματα σπουδών, σε δημόσιες σχέσεις,βελτιώνονται οι επαφές σας με το εξωτερικό και έχετε την  δυνατότητα να κάνετε ταξίδια και να φύγετε από μια ανιαρή πραγματικότητα. Καλά νέα για τα οικονομικά σας, φέρνει η Αφροδίτη, από το ζώδιο του Καρκίνου και έτσι από τις 19 Μαΐου 2018, είστε σαφώς και πολύ καλύτερα, βέβαια προσέχετε να μην ξοδεύετε τις αποταμιεύσεις σας σε άσκοπες,ανούσιες αγορές. Τα Φεγγάρια του Μήνα, Νέα Σελήνη στον Ταύρο, στις 15 Μαΐου 2018, σας τονώνει ψυχολογικά, αποφασίζετε να ασχοληθείτε με την κάθαρση..αποτοξίνωση από τοξικές συνήθειες και θα κάνετε αρκετά ξεκαθαρίσματα. Πανσέληνος στον Τοξότη, στις 29 Μαΐου 2018 και ήρθε η στιγμή να κλείσετε εκκρεμότητες με το παρελθόν. Μη φοβηθείτε να πείτε το γενναίο όχι.

 

Cancer Horoscopes ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο, τουλάχιστον για εσάς του γ’ δεκαημέρου, απελευθερώνει από προκλήσεις, πιέσεις που είχατε δεχτεί σε θέματα καριέρας, ή από πρόσωπα εξουσίας και αφορά πλέον τους γεννημένους του α’ δεκαημέρου, έτσι λοιπόν πλέον αγγίζει φιλικές σχέσεις, αλλάζει τελείως τα σχέδια, πιθανά όνειρα και σας δίνει μια τελείως απελευθερωτική προοπτική.  Ο Άρης στον Υδροχόο, στις 16 Μαΐου 2018, φέρνει κάποιες έξτρα εντάσεις σε θέματα οικονομικά, ρυθμίσεις σε δάνεια, οφειλές και ίσως εκεί αναγκαστείτε να δανειστείτε χρήματα και να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Βεβαίως έχει και τα καλά του, αυτός ο μήνας, μια που η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο σας, στις 19 Μαΐου 2018 και σας ανανεώνει, καιρός να προσέξετε την εμφάνιση σας,να τονώσετε την ερωτική σας ζωή και να αγαπήσετε ή να αγαπηθείτε με περισσότερο πάθος. Τα Φεγγάρια του Μήνα, Νέα Σελήνη στον Ταύρο, στις 15 Μαΐου 2018, σας δίνει την ευκαιρία να ποντάρετε σε μια νέα δραστηριότητα, να αποδείξετε έμπρακτα το ομαδικό σας πνεύμα και να πάρετε αποφάσεις που θα σας λυτρώσουν, μακροπρόθεσμα. Πανσέληνος στον Τοξότη, στις 29 Μαΐου 2018, δίνει ένα τέλος σε ένα δυσλειτουργικό εργασιακό καθεστώς και πιθανόν να μετακινηθείτε ή να πάρετε μια προαγωγή που εδώ και πολύ καιρό περιμένατε.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πληροφορίες

This entry was posted on 28 Απριλίου, 2018 by in 2018 and tagged .

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Απρίλιος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Μαρ.   Μάι. »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Αρέσει σε %d bloggers: