ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Αφροδίτη στους Διδύμους. Προβλέψεις ζωδίων.

Από τις 25 Απριλίου έως τις 19 Μαΐου 2018, Η Αφροδίτη μετακινείται στο μεταβλητό ζώδιο του αέρα, τους Διδύμους και ο έρωτας θα γίνει πιο εξωστρεφής και εγκεφαλικός. Οι Δίδυμοι είναι εξωστρεφείς, πολυπράγμονες και εκλογικεύουν εύκολα τα συναισθήματα τους.  Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης του έρωτα, των σχέσεων και έτσι καταλαβαίνουμε ότι η θέση αυτή της Αφροδίτης, αλλάζει την ερωτική μας στάση και τον τρόπο που προσεγγίζουμε το ταίρι μας. Τώρα, δεν θα αναζητάμε το σίγουρο και το ασφαλές, θέλουμε να φλερτάρουμε, να διασκεδάσουμε, να κοινωνικοποιηθούμε και να κάνουμε νέες γνωριμίες.

Στις 7, 8 Μάιου 2018, Αφροδίτη από τους Διδύμους, θα συναντηθεί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στη δυσαρμονική όψη του τετραγώνου , που προκαλεί συγκρούσεις και εξαπατήσεις .
Έτσι, στην προσπάθεια μας να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα, κινδυνεύουμε να εξαπατηθούμε μέσα από φευγαλέες ρομαντικές γνωριμίες και να απογοητευτούμε. Προσοχή σε εμπορικές συναλλαγές και  υπογραφή συμβολαίων. Επηρεάζονται οι Δίδυμοι , Παρθένοι, Τοξότες , Ιχθύες, και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο, από την 14 έως την 16η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Κριός

Η Αφροδίτη στους Διδύμους βοηθάει στο να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας, να προωθήσετε τα σχέδια σας και να δραστηριοποιηθείτε μέσα από το διαδίκτυο.  Ο έρωτας αποκτά μια ελεύθερη, ευχάριστη «μορφή» και μπορείτε να φλερτάρετε χωρίς να δεσμευτείτε. Ασχοληθείτε με σπουδές και αναζητήστε νέους τρόπους έκφρασης.

Ταύρος

Η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί την οικονομική πλευρά της ζωής σας, πιο εύκολα τώρα μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημα σας και να καλύψετε πιθανές υποχρεώσεις σας. Οικονομικές απολαβές, εύνοια σε ερωτικά ζητήματα και η αυτοπεποίθηση σας θα χτυπήσει κόκκινο. Προσοχή σε τάσεις υπερβολικής καταναλωτικής μανίας. Μην παρασύρεστε.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, βελτιώνει την διάθεση σας, ανεβαίνει η ψυχολογία σας και φυσικά τώρα μπορείτε να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας και να αλλάξετε το στυλ σας. Ερωτικά σαφώς και έχετε το πάνω χέρι και ήρθε η στιγμή να χαρείτε από την εξέλιξη της προσωπικής σας ζωής. Χρόνος για ψυχαγωγία και νέες συνεργασίες. Προσοχή στην διατροφή σας.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στους Διδύμους,  μαλακώνει τον ψυχισμό σας, φέρνει μια εσωτερική ηρεμία και χαλάρωση και θα απελευθερωθείτε από πιθανά αρνητικά συναισθήματα, βελτιώνοντας τις επαφές με τον περίγυρο σας και θα νιώσετε πολύ καλύτερα. Καλύτερη φυσική κατάσταση, μπορείτε να ασχοληθείτε με εναλλακτικές θεραπείες και να αποτοξινωθείτε. Μυστικοί έρωτες.

Λέων

Η Αφροδίτη στους Διδύμους, βοηθάει την κοινωνικοποίηση σας, ανοίγει ο φιλικός σας κύκλος και μπορείτε να αξιοποιήσετε έξυπνα τις γνωριμίες. Εξέλιξη μέσα, από την συμμετοχή σας σε συλλογικές ομαδικές δραστηριότητες και αγαπάτε περισσότερο τα σχέδια σας και φαίνεται να εκπληρώνονται οι επιθυμίες σας. Μια φιλική σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτική.

Παρθένος

Η Αφροδίτη στους Διδύμους ενδυναμώνει το επαγγελματικό σας προφίλ, βελτιώνονται σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας και θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες. Περιμένετε να εξομαλυνθούν πιθανές εντάσεις που είχατε και θα γίνεται αποδεκτός/η στο περιβάλλον σας. Ερωτικές ατασθαλίες, πιθανόν απαγορευμένος έρωτας και προσοχή σε σκάνδαλα.

Ζυγός

Η Αφροδίτη στους Διδύμους, απελευθερώνει από πιθανές καταναγκαστικές σχέσεις ή καταστάσεις, ανοίγει τους ορίζοντες σας και θα είστε σε μόνιμη αναζήτηση. Σπουδές, επαφές με το εξωτερικό, αλλά και νομικά θέματα ευνοούνται. Πιθανόν να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Γνωριμίες με άτομα διαφορετικής κουλτούρας.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στους Διδύμους, ευνοεί τα οικονομικά σας, κυρίως ότι έχει να κάνει με περιουσιακά στοιχεία, δάνεια, όφειλες, κάρτες και θα έχετε την ευκαιρία να ρυθμίστε τις εκκρεμότητες σας με καλύτερους όρους. Οικονομική ενίσχυση μέσα από συντροφική σχέση και κερδοφόρες συνεργασίες εξελίσσονται ομαλά. Σεξουαλική δραστηριότητα.

Τοξότης

Η Αφροδίτη στους Διδύμους, βελτιώνει τις συντροφικές σχέσεις, θα μπορέσετε να ανανεωθείτε στην προσωπική σας ζωή και δεν αποκλείεται να δεχτείτε την πολυπόθητη πρόταση ..γάμου. Συνεταιρισμοί, συνεργασίες, επιχειρηματικά σχέδια εξελίσσονται με καλύτερες προοπτικές.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στους Διδύμους, θα σας ξεκουράσει, πιθανόν να πάρετε άδεια από την δουλειά σας ή ακόμα και εάν εργάζεστε, θα είστε σαφώς πιο ευνοημένοι και θα απαλλαχθείτε από περιττά βάρη. Φυσικές δραστηριότητες ευνοούνται, αγαπήστε το σώμα σας ή φροντίστε το κατοικίδιο σας. Ειδύλλιο μέσα σε εργασιακό χώρο.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στους Διδύμους, είναι τονωτική και άκρως ευεργετική για εσάς, που αναζητάτε αυτήν την περίοδο την ερωτική ευκαιρία, έτσι ώστε να ξεφύγετε από την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Περισσότερες ερωτικές ευκαιρίες λοιπόν, με λιγότερο άγχος και ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, ή με νεώτερα άτομα. Ψυχαγωγία και κέρδη από τυχερά παιχνίδια.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στους Διδύμους, βελτιώνει το οικογενειακό κλίμα , εξομαλύνονται οι διαφορές με τους οικείους σας και θα τονωθείτε συναισθηματικά. Ασχοληθείτε με το σπίτι σας, διακοσμήστε το χώρο σας και φτιάξτε την ψυχολογία σας. Εύνοια σε εκμετάλλευση ακινήτων. Γνωριμία μέσα από το περιβάλλον σας.

Πηγή: https://www.oroskopos.gr/nea/problepseis-gia-tin-afroditi-stoys-didymoys-eos-19-maioy-2018-19816/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πληροφορίες

This entry was posted on 25 Απριλίου, 2018 by in 2018,OROSKOPOS.GR and tagged .

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Απρίλιος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Μαρ.   Μάι. »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Αρέσει σε %d bloggers: