ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Η Πορεία της Αφροδίτης μέσα στο 2018!!

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που λατρεύεις, γιατί συνδέεται με τα καλά, όμορφα πράγματα της ζωής όπως είναι ο έρωτας, οι σχέσεις, αλλά και η αγάπη, μια που σιγοντάρει τις επιθυμίες σου για συντροφικότητα, συνύπαρξη και ρομαντικές στιγμές.  Βέβαια, η Αφροδίτη είναι και υλική ενέργεια, το χρήμα και φαίνεται εύκολα από την θέση και τις όψεις της γενέθλιας σου Αφροδίτης, αν έχεις ή τουλάχιστον, μπορείς εύκολα να αποκτήσεις άνεση και υλική ευμάρεια.

Πως όμως ευνοείσαι , από τη θέση της Αφροδίτης μέσα στο 2018, και βέβαια ανάλογα με το ζώδιο σου, να το ξέρεις, ότι μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες και να ευνοηθείς σε προσωπικά, ερωτικά ζητήματα.

 

 

Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Η Αφροδίτη κάνει το ποδαρικό της, μέσα στο 2018, από το ζώδιο του Αιγόκερου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 18 Ιανουαρίου, 2018. Σοβαρή, μετρημένη αλλά και αρκετά, του συμφέροντος η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, αποκλείει οτιδήποτε μπορεί να βλάψει την εικόνα της και αυτό μπορεί να είναι και τα συναισθήματα της. Βέβαια θα πιεστεί από Ουρανό και ίσως βιώσουμε ξαφνικές ανατροπές σε σχέσεις και φυσικά δεν θα είναι κάτι που το περιμέναμε να γίνει.. Ισχυρές γνωριμίες,  δυνατές συμμαχίες και πιθανότητα κέρδους ωστόσο, μπορούμε να έχουμε και κυρίως, μέσα από ένα γάμο.  Ερωτικά δυνατές οι μέρες για να εκτονώσουμε την σεξουαλική μας ενέργεια. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι με θετικό τρόπο, ωστόσο πρέπει να προσέχουν Κριοί, Ζυγοί, έτσι ώστε να αποφύγουν τις διαμάχες. Καρκίνοι , Σκορπιοί, Ιχθύες είστε στα φόρτε σας.

 

Αφροδίτη στον Υδροχόο

Η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο του Ουρανού, στον Υδροχόο, από τις 19 Ιανουαρίου έως τις 10 Φεβρουαρίου 2018,  για να πετάξουμε από πάνω μας την μιζέρια που φέρνουν τα στεγανά μας και να γίνουμε πιο φιλελεύθεροι. Φιλικές σχέσεις εξελίσσονται σε κάτι παραπάνω, αγαπάμε τον φίλο σαν εραστή και συμπεριφερόμαστε αρκετά απρόσωπα και ίσως χωρίς συναίσθημα. Ουράνια η Αφροδίτη , θα φέρει κεραυνοβόλες καταστάσεις, οι οποίες και δεν θα έχουν διάρκεια, ωστόσο αξίζει να τις ζήσουμε, έτσι και για την εμπειρία. Επηρεάζονται θετικά, βελτιώνεται η ψυχολογία σε Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους αλλά και Κριοί , Λέοντες, Τοξότες θα ανακουφιστούν.

 

Αφροδίτη στους Ιχθύες

Η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο του Ιχθύ, από τις 11 Φεβρουαρίου έως τις 7 Μαρτίου 2018  και είναι μια καλή θέση για να δείξουμε συμπόνια, να αποδεχτούμε τις ατέλειες του συντρόφου μας αλλά και να ζήσουμε ένα παραμύθι (μια που θα συναντηθεί με τον Ποσειδώνα κοντά στις 22 Φεβρουαρίου 2018) με ..αίσιο; τέλος. Ευαίσθητοι, ονειροπόλοι και αρκετά ρομαντικοί, θα οραματιζόμαστε συνέχεια τα σκαλιά της εκκλησίας και θα ζούμε λίγο, πολύ, σε έναν φανταστικό κόσμο. Καλλιτεχνικές τάσεις, ειδύλλια κοντά σε θάλασσα και θα δούμε μια έξαρση συναισθημάτων. Ευνοούνται τα ζώδια του νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και κατόπιν Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι. Προσοχή Δίδυμοι, Τοξότες.

 

 

Αφροδίτη στον Κριό

Η Αφροδίτη θα είναι στον Κριό,  από τις 7 έως τις 31 Μαρτίου 2018, όπου ζούμε τις ιδανικές συνθήκες,  για να απελευθερωθούμε από στεγανά, να κοιτάξουμε περισσότερο τις επιθυμίες μας και φυσικά να καλύψουμε τις προσωπικές μας ανάγκες. Αρσενική ενέργεια βγάζει η Αφροδίτη στον Κριό έτσι είναι μια περίοδος που φλερτάρουμε, διεκδικούμε το ταίρι μας και δεν κολλάμε σε παγωμένες, ανέραστες καταστάσεις. Βέβαια, πάντα υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος, όπου μπορεί να αδιαφορήσουμε πλήρως για τις ερωτικές μας σχέσεις και να αρνούμαστε να βγάλουμε την θηλυκότητα μας. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της Φωτιάς, Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και τα ζώδια του αέρα, Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι.

 

Αφροδίτη στον Ταύρο

Η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο του Ταύρου, από τις 1 έως 24 Απριλίου 2018 και θα εστιάσουμε περισσότερο στις γήινες απολαύσεις, στο εδώ και τώρα και ενδέχεται να κάνουμε και πολλά έξοδα για να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες μας. Αρκετό σεξ, ερωτικά πήγαινε έλα, αλλά και δεν αποκλείεται να ταυτιστούμε πολύ με  το ταίρι μας και να μην ξεκολλάμε ο ένας από τον άλλο. Η Αφροδίτη στον Ταύρο φέρνει μια ..αδράνεια, με την έννοια ότι δεν θέλουμε να κουραστούμε, να μοχθήσουμε για κάτι και αυτό αυτόματα θα μας κάνει αρκετά μαλθακούς και λίγο τεμπέληδες. Αισθησιασμός, αγάπη για το καλό φαγητό και περισσότερη διασκέδαση για τα ζώδια της γης Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, αλλά και γενική ευκολία για Καρκίνους, Σκορπιούς, και Ιχθύες.

 

 

Αφροδίτη στους Διδύμους

Η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο των Διδύμων, από τις 25 Απριλίου έως τις 19 Μαΐου 2018 και

Θα εξυπηρετήσει όσους από εμάς, θέλουμε να προχωρήσουμε τις επικοινωνιακές μας δυνατότητες, να προγραμματίσουμε ταξιδάκια και γενικά να μπορέσουμε να κάνουμε νέες γνωριμίες. Πιο επιπόλαιους και ίσως αρκετά επιφανειακούς, μας θέλει η Αφροδίτη που παρέα με τον «Ερμή» χαρίζει ευχάριστο τόνο στο λόγο μας και ελκύουμε ότι θέλουμε, αρκεί να είμαστε ανοιχτοί και βέβαια κοινωνικοί. Εξωστρέφεια, διάθεση για μετακινήσεις, επιστροφές σε παλιές γειτονιές, τρυφερά ενσταντανέ και η ζωή ξαφνικά θα είναι ή τουλάχιστον, θα φαίνεται πιο εύκολη. Επιφανειακές σχέσεις, πιθανή τάση για απιστία για Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους, αλλά και περισσότερα ρίσκα για Λέοντες, Τοξότες, και Κριούς.

Αφροδίτη στον Καρκίνο

Η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 20 Μαΐου έως τις 13 Ιουνίου 2018 και η προσωπική μας ζωή θα γίνει καθαρά οικογενειακή υπόθεση, όπου θα στριφογυρίζουμε πίσω από τα κοντινά μας πρόσωπα. Θαλπωρή, οικογενειακές στιγμές και ενδέχεται να κλειστούμε στον εαυτό μας, αδιαφορώντας για την κοινωνική μας ζωή. Βέβαια η επιρροή του Ουρανού, θα είναι καταλυτική , εκεί κοντά στις 20 Μαΐου 2018, για ξαφνικές επισημοποιήσεις σχέσεων ή καινούργιες γνωριμίες που θα ανατρέψουν συναισθήματα και θα αναγεννηθεί το ερωτικό σκηνικό. Ευτυχισμένη συνύπαρξη, ή διαφορετικά βρίσκω το ταίρι μου , δηλαδή , και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και βέβαια Ταύροι, Παρθένοι , Αιγόκεροι που βγαίνουν πιο εύκολα από αδιέξοδα και θέλουν να δεσμευτούν με άτομα που λαμβάνουν αγάπη .

 

Αφροδίτη στον Λέοντα

Η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο του Λέοντα από τις 14 Ιουνίου έως τις 9 Ιουλίου 2018 και είναι μια υπερβολική θέση της Αφροδίτης, καθώς θα συναντήσει και τον Ουρανό στον Ταύρο και θα βιώσουμε αρκετές έντονες καταστάσεις, όπου δεν αποκλείω και ερωτικά δράματα, πάθη και ακραίες ζηλότυπες συμπεριφορές (μη ξεχνάμε και τον Δία στον Σκορπιό, όπου θα θέλουμε να επιβεβαιωθούμε μέσα από το σεξ, παράλληλες σχέσεις και όλα θα εκφράζονται με ακραίοι τρόπο). Βέβαια, η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι λαμπερή, αστράφτει και γράφει τα ..πιο φανταστικά σενάρια, ωστόσο πρέπει να μαζευτούν, οι Λέοντες, Ταύροι, Υδροχόοι και Σκορπιοί. Καλές στιγμές για Ζυγούς, Κριούς, Τοξότες και Δίδυμους στο επικοινωνιακό κομμάτι.

 

Αφροδίτη στην Παρθένο

Η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο της Παρθένου, από τις 10 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου 2018 και είναι θεραπευτική η θέση της για να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη, να περιορίσουμε τις ακρότητες της προηγούμενης περιόδου και να τακτοποιήσουμε τη ζωή μας. Απαραίτητο να οργανωθούμε, να αποτοξινωθούμε από πιθανούς ακατάλληλους συντρόφους και φυσικά να αρχίσουμε να εκτιμάμε την χαρά της ζωής . Ντροπαλοσύνη, εγκράτεια και περισσότερη σκέψη σχετικά με τα ερωτικά ζητήματα, θα μας οδηγήσεις σε σωστές αποφάσεις και πιθανή μονιμοποίηση καταστάσεων. Αυστηρή επαναξιολόγηση των συντρόφων μας, ευκαιρίες για Ταύρους Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνοι , Σκορπιοί, Ιχθύες θα βιώσουν προσωπικές εξελίξεις).

 

 

Αφροδίτη στον Ζυγό

Η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο του Ζυγού, από τις 7 Αυγούστου έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2018και φυσικά όταν θα είναι σε φάση αναδρομής αλλά και ορθής πορείας , από τις 1 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2018. Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης, στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού, θα μας κάνει πιο ανασφαλείς σε θέματα προσωπικά, θα αμφισβητήσουμε τις επιλογές μας και δεν αποκλείεται να διακόψουμε μια σοβαρή μας σχέση. Η Αφροδίτη στον Ζυγό είναι στη θέση της, ωστόσο,  δεν είναι δυναμική τόσο έτσι ώστε, να διεκδικήσουμε τον/την σύντροφο μας. Προσοχή, επιβάλλεται να αποφύγουμε πιθανές αισθητικές επεμβάσεις και ότι έχει να κάνει με την εμφάνιση. Επηρεάζονται τα ζώδια του αέρα, Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι για να βγουν από αδιέξοδα και Κριοί, Λέοντες , Τοξότες. Προβληματισμός βέβαια για όλα τα ζώδια του γ’ δεκαήμερου.

Αφροδίτη στον Σκορπιό

Η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 10 Σεπτεμβρίου έως το τέλος του χρόνου, όπου και θα διανύσει φαινομενικά ανάδρομη πορεία, από τις  5 έως τις 31 Οκτωβρίου 2018.Δύσκολη περίοδος για τις προσωπικές μας σχέσεις, καθώς θα είμαστε πιο καχύποπτοι, θα αρνούμαστε κατά κάποιο τρόπο τα συναισθήματα σας, ωστόσο μας δίνεται η ευκαιρία να ψάξουμε βαθιά μέσα μας και να βρούμε τα αληθινά αίτια των επιλογών μας. Προσοχή σε οικονομικές δοσοληψίες. Και βέβαια με την ανάδρομη πορεία αποφεύγουμε τις αισθητικές επεμβάσεις. Σε ορθή πορεία η Αφροδίτη στον Σκορπιό, θα δώσει σταθεροποίηση και επιβεβαίωση συναισθημάτων μέσα από δεσμεύσεις, επισημοποιήσεις. Επηρεάζονται τα ζώδια του νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες αλλά και Ταύροι, Παρθένοι , Αιγόκεροι. Η ανάδρομη πορεία αφορά τους γεννημένους το α δεκαήμερο.

Πηγή:https://www.oroskopos.gr/nea/i-poreia-tis-afroditis-mesa-sto-2018-19255

 

One comment on “Η Πορεία της Αφροδίτης μέσα στο 2018!!

  1. Δημητρης
    15 Ιουνίου, 2018

    Congrats!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πληροφορίες

This entry was posted on 5 Ιανουαρίου, 2018 by in 2018,ΑΦΡΟΔΙΤΗ,OROSKOPOS.GR and tagged , .

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Ιανουαρίου 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Αρέσει σε %d bloggers: