ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Άρης στον Σκορπιό. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 11 έως 17 Δεκεμβρίου 2017.

Δυναμική η θέση του Άρη στον Σκορπιό , είτε για να σπρώξει την ερωτική μας ζωή, να αφυπνίσει την σεξουαλικότητα μας,  αλλά και για την ανάπτυξη ιδιαίτερων ικανοτήτων,  που εάν επιτευχθεί αυτό , θα μπορέσουμε να αλλάξουμε, μεταμορφώσουμε το «είναι»  μας. Για αυτό και Μη φοβηθείς να πέσεις θύμα των… περιστάσεων και να βουτήξεις στο άπατο βυθό της αυτογνωσίας γιατί μόνο έτσι αγγίζεις – γνωρίζεις την αλήθεια σου. Έτσι και πρακτικά (για να το καταλάβεις) ο Άρης στον Σκορπιό, μεταφράζεται και με έντονες ερωτικές στιγμές, ζήλια, κτητικότητα, και επικίνδυνα παιχνίδια ελέγχου που θα σε κάνουν να τρέμεις , αλλά και να τολμάς;  Ο Ανάδρομος Ερμής , βάζει τρικλοποδιές στη σκέψη σου , μιας μπρος, δυο, τρεις,  πίσω, τρέχεις να φέρεις το παρελθόν, εδώ; ή αναγκάζεσαι να το δεις ξανά και ξανά, αλλά και …από μακριά;

Τέλος, Ξαφνική υλοποίηση σχεδίων, δυναμικές προτάσεις για να πετάξεις οτιδήποτε δυσλειτουργικό και ξεπέρασε τον χρόνο που τρέχει και ευνοεί τους ..εύστροφους, πολυμήχανους  παίχτες.

 

 Κριός α΄ δεκαημέρου, συνεχίζεις να επηρεάζεσαι από τον παθιασμένο Άρη στον Σκορπιό, για αυτό και θα βγάλεις κτητικά συναισθήματα, καταπιέζοντας όμως τον/την σύντροφο σου. Προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις και μη δημιουργείς προβλήματα από το πουθενά.  Κριός β΄ δεκαημέρου, είσαι αρκετά ικανοποιημένος από την εξέλιξη μιας προσωπικής κατάστασης και έχεις φτάσει πολύ κοντά στους στόχους σου. Ωστόσο, πρόσεχε τα νώτα σου και μην εμπιστεύεσαι άτομα που σε έχουν μπερδέψει στο παρελθόν.  Κριός γ’ δεκαημέρου, δυνατές ερωτικές επιστροφές, η εβδομάδα επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις και πιθανόν να αμφισβητήσεις τις επιλογές σου. Ευχάριστες ερωτικές στιγμές και μπόλικο φλερτ. Επαγγελματικές επιτυχίες μέσα από τη δραστηριοποίηση σου σε Ανώτερα Ιδρύματα, σπουδές στο εξωτερικό και εκδόσεις.  

Ταύρος
Ταύρε α΄ δεκαημέρου,    συνεχίζεις να επηρεάζεσαι από τον παθιασμένο Άρη στον Σκορπιό και μπορείς να δείξεις πάθος και υπέρμετρο ζήλο για μια συνεργασία, πετυχαίνοντας τους στόχους σου και εκπλήσσοντας τους ανταγωνιστές σου.  Συμβατικές σχέσεις ανατρέπονται.   Ταύρε β’ δεκαήμερου, έχεις πλέον την ευελιξία και την ικανότητα να αποφεύγεις τους κινδύνους και να κερδίζεις έδαφος. Μη χάνεις την αισιοδοξία σου και προπαντός δες τα πράγματα από την θετική τους πλευρά. Ταύρε γ’ δεκαημέρου, ο κόμπος έφτασε στο χτένι, απελευθερώνεσαι και φυσικά θα εκφράζεσαι ελεύθερα και δεν σε ενδιαφέρει πλέον η γνώμη των άλλων. Φλερτ και ρομαντικές γνωριμίες , από το παρελθόν σε ανανεώνουν. Αποκτά νόημα η ζωή.

Δίδυμοι                                                         
Δίδυμε α’ δεκαημέρουσυνεχίζεις να επηρεάζεσαι από τον παθιασμένο Άρη στον Σκορπιό και θα αλλάξει η καθημερινότητα σου και πιθανόν να μετακινηθείς προσωρινά, – καθώς αλλάζεις χώρο εργασίας.. Συζητήσεις με συναδέλφους (δεν) ευνοούνται.   Δίδυμε β’ δεκαημέρου,  διανύεις μια σχετικά ήρεμη εβδομάδα, όπου σου δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσεις τις σκέψεις σου και να μετρήσεις τις επιτυχίες σου.. αναπολείς το παρελθόν.      Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, ζεις έντονες επιστροφές, σχέσεις από τα παρελθόν επανέρχονται στο προσκήνιο και φαίνεται να θέλεις να ξαναπροσπαθήσεις , δίνοντας ευκαιρίες.  Προσοχή , μην εντυπωσιάζεσαι.

Καρκίνος ,

Καρκίνος α’ δεκαημέρου,  συνεχίζεις να επηρεάζεσαι  από τον παθιασμένο Άρη στον Σκορπιό και έχεις εναντιωθεί, πεισμώσει με το ταίρι σου και θέλεις να προχωρήσεις σε αντίποινα, ικανοποιώντας τον εγωισμό σου. Ερωτικά παιχνίδια και απαγορευμένες σχέσεις.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  ακολουθείς τη σωστή τακτική για να τραβάς τα βλέμματα, είσαι αρκετά τυχερός αυτήν την εβδομάδα, πετυχαίνοντας τους στόχους σου, μια που επανέρχονται δυνατές επαγγελματικές προτάσεις από το παρελθόν. Μη γυρνάς την πλάτη στην επιτυχία. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, φαίνεται να αμφισβητείς τις συνθήκες της ζωής σου και για αυτό θα αλλάξει ξαφνικά το σκηνικό, μπαίνουν νέα πρόσωπα και θα δεις τρομερή εξέλιξη σε στόχους . Προσωπικές σχέσεις ευνοούνται.  Συναντήσεις που σε ξαφνιάζουν ευχάριστα.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου,  συνεχίζεις να επηρεάζεσαι από τον παθιασμένο Άρη στον Σκορπιό, όπου και ησυχία δεν έχεις, θέλεις όλα να περνάνε από το χέρι σου και είσαι έτοιμος/η για καυγά; Ηρέμησε και εκτόνωσε θετικά την περίσσεια ενέργεια.   Λέοντα β’ δεκαημέρου, το σενάριο γράφεται μέσα στον εργασιακό σου χώρο, επανασυνδέσεις που σε βγάζουν από την ρουτίνα σου και πιθανόν να επανεξετάσεις παλιές προτάσεις για αλλαγή απασχόλησης-εργασία.  Ερωτικές αναπολήσεις. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, δυναμική εβδομάδα, ξαφνικές συναντήσεις σε χαροποιούν, ωστόσο μη πέφτεις στη παγίδα της δεύτερης, τρίτης ευκαιρίας, καθώς υπάρχει κίνδυνος να πληγωθείς.. Επαγγελματικά ευνοείσαι και προτάσεις για εργασία θα έχεις, οπότε μπορείς να επιλέξεις.

Παρθένος
Παρθένε α’ δεκαημέρου συνεχίζεις να επηρεάζεσαι  από τον παθιασμένο Άρη στον Σκορπιό, για να βγάλεις τα απωθημένα σου , να ταυτιστείς με τις σκέψεις σου και φυσικά να επηρεάσεις το περιβάλλον σου. Ρίχνεις όμως λάδι στη φωτιά!   Παρθένε β’ δεκαημέρου, θέλεις και μπορείς να συμβιβαστείς σε μια οικογενειακή κοινή απόφαση και έτσι να αποφύγεις τις εντάσεις και τα παράπονα. Ωστόσο, έχεις χρόνο να εξετάσεις, αναθεωρήσεις τις επιθυμίες σου. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, καλές μέρες για να τακτοποιήσεις με άριστο τρόπο τα οικονομικά σου, να βρεις πιο θεμιτούς τρόπους εξόφλησης δανείων και να κερδίσεις χρόνο, αλλά και χρήμα. Οικογενειακή στήριξη. Ευχάριστες εκπλήξεις από κοντινά σου πρόσωπα.

Ζυγός
Ζυγέ α’ δεκαημέρου, συνεχίζεις να επηρεάζεσαι από τον παθιασμένο Άρη στον Σκορπιό και έχεις βάλεις στόχο  να καταφέρεις τα ..ακατόρθωτα. Συνεχής αναζήτηση εσόδων και δυναμική διεκδίκηση μιας καλύτερης οικονομικής κατάστασης. Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  ανακαλύπτεις διαρκώς νέα ενδιαφέροντα και αυτό άμεσα σε βάζει σε διαδικασία επανεξέτασης της υπάρχουσας επαγγελματικής κατάστασης και μπερδεύεσαι αρκετά. Θέλεις βέβαια να επεκτείνεις , εξελίξεις τις δραστηριότητες σου και ψάχνεις νέους τρόπους. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  ευτυχείς εξελίξεις σχετικά με την προσωπική σου πορεία, αλλάζει ξαφνικά το τοπίο ή τουλάχιστον βλέπεις το Φως στο τούνελ. Ανοίγματα που θα οδηγήσουν σε σίγουρη επιτυχία.

 

Σκορπιός
Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, συνεχίζεις να επηρεάζεσαι από τον παθιασμένο Άρη στο ζώδιο σου με αποτέλεσμα να θέλεις να αλλάξεις τα πάντα στη ζωή σου, κάνοντας νέες εκκινήσεις και αδιαφορώντας για το κόστος. Δυναμικά λοιπόν ξεκινήματα και μπόλικο σεξ.  Σκορπιέ β’ δεκαημέρου,  σκέψεις πάλι γύρω από την οικονομική σου κατάσταση, επινοείς πλέον νέους κερδοφόρους τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημα σου και συζητάς με μελλοντικούς συνεργάτες. Επέκταση συνεργασίας.   Σκορπιέ γ’δεκαημέρου,   κέρδη, αυξημένα έσοδα , εφόσον βέβαια τολμήσεις νέες συνεργασίες και ανοιχτείς σε επαγγελματικές εξερευνήσεις. Τίποτα δεν μπορεί να μένει το ίδιο. Επιστροφές ατόμων και καταλαβαίνεις ότι όλα τα κινείς εσύ.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, συνεχίζεις να επηρεάζεσαι από τον παθιασμένο Άρη στον Σκορπιό και θέλεις να μιλήσεις, να εκφράσεις τα εσώψυχα σου και να ξεκαθαρίσεις τον περίγυρο σου. Τίποτα όμως δεν γίνεται αναίμακτα και προετοιμάσου για ψυχολογικό πόλεμο. Τοξότη β’ δεκαημέρου,  το μυαλό σου, οι σκέψεις θα είναι συνεχώς στο παρελθόν και ενώ προσπαθείς να τακτοποιήσεις την καθημερινότητα σου, κάνεις την αυτοκριτική σου . Ετοιμάσου όμως,  να πατήσεις το κουμπί της επανεκκίνησης. Συνεχής εξέλιξη.  Τοξότη γ’ δεκαημέρου, φυσικά και εν όψει της απελευθέρωσης σου από τον Κρόνο, είσαι έτοιμος να γιορτάσεις και δέχεσαι τώρα την εύνοια της τύχης , μέσα από απρόσμενες συναντήσεις με άτομα που σου ανοίγουν το δρόμο προς την επιτυχία.

Αιγόκερως
Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, συνεχίζεις να επηρεάζεσαι από τον Άρη στον Σκορπιό και θα αντιμετωπίσεις εσωτερικές κυρίως αντιφάσεις, καθώς θα έρχεσαι σε κόντρα και θα ζεις εντάσεις με τους γύρω σου. Βέβαια αυξάνεται η γοητεία σου και φρόντισε να περάσεις όμορφα. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, ένα συνεχές πήγαινε έλα, σε προηγούμενες σχέσεις θα σε μπερδέψει, αλλά και είναι αναπόφευκτο, μια που πρέπει να σιγουρευτείς για τα συναισθήματα του. Ευνοούνται μυστικές σχέσεις.  Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, τέλεια, μπορείς να πάρεις ανάσες, να ανακουφιστείς από τις προκλήσεις της προηγούμενη περιόδου, αλλά και να ζήσεις εξελίξεις. Ξαφνικές επανασυνδέσεις.

Υδροχόος 
Υδροχόε α’ δεκαημέρου, συνεχίζεις να επηρεάζεσαι από τον Άρη  στον Σκορπιό και αυτό αυτόματα σε μεταμορφώνει και χάνεις την ψυχραιμία σου με αποτέλεσμα να προκαλείς τους γύρω σου και να περνάς από έντονες ψυχολογικές διακυμάνσεις. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, έντονο ερωτικό ενδιαφέρον θα εισπράξεις από άτομο που σε ενδιαφέρει και επιτέλους κάτι φαίνεται να αλλάζει και προς το καλύτερο; Διώχνεις τις αρνητικές σκέψεις. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, ευτυχείς εξελίξεις σε σχέδια , κυρίως εάν ταξιδεύεις και συνεργάζεσαι με άτομα που διαμένουν στο εξωτερικό. Ανοίγουν οι ορίζοντες σου.

Ιχθύες
Ιχθύ α’ δεκαημέρου,  συνεχίζεις να επηρεάζεσαι από τον παθιασμένο Άρη στον Σκορπιό, ταξίδια, σχέδια για να επεκτείνεις τους ορίζοντες σου και  έρχεσαι σε επαφή  με κόσμο , επιτέλους μεγάλη κοινωνικοποίηση. Νικάς φόβους.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου, μη μένεις στο παρελθόν, θα περάσεις στιγμές αμφισβήτησης σχετικά με ένα επαγγελματικό σου ζήτημα, ωστόσο καλό είναι να κοιτάς μπροστά. Θετικές εξελίξεις εάν σπουδάζεις.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  ευτυχισμένες στιγμές θα περάσεις με άτομα που έχεις καιρό  να δεις, θα ξεφύγεις από την καθημερινότητα και ίσως επανασυνδεθείς με άτομα που σε υποστηρίζουν επαγγελματικά. Θετικές συγκυρίες σε θέματα καριέρας. Προτάσεις που φέρνουν ηθική ικανοποίηση.

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πληροφορίες

This entry was posted on 11 Δεκεμβρίου, 2017 by in 2017,εβδομαδιαίες προβλέψεις and tagged .

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Δεκέμβριος 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Νοέ.   Ιαν. »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Αρέσει σε %d bloggers: