ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

O Πλούτωνας στους οίκους !

Αστρολογικά, Ο Πλούτωνας είναι μοιραίος πλανήτης, φέρνει δηλαδή μη αναστρέψιμα γεγονότα στη ζωή σου, ωστόσο δεν καταλαβαίνεις άμεσα την επιρροή του, καθώς δρα υπόγεια και εσωτερικά. Βέβαια, η θέση του στον γενέθλιο χάρτη σου (δες σε ποιο οίκο φιλοξενείς τον μικροσκοπικό «γίγαντα») είναι τόσο σημαντική και αξίζει να ανακαλύψεις την δύναμη που κρύβεις μέσα σου και να την αναπτύξεις.
Έτσι με σύμμαχο πλέον τον Πλούτωνα, μπορείς να αντιμετωπίσεις τους δαίμονες σου, να ανατρέψεις εμπόδια και φυσικά θα μείνεις έκπληκτος με την ικανότητα που έχεις να θεραπεύεις τον εαυτό σου.
Μεταμορφώνεσαι, όταν αναγνωρίζεις την πλουτώνια δύναμη και φυσικά τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τη πρόθεση σου να πετύχεις.
Δες λοιπόν τον τομέα, όπου κρύβεται ο θησαυρός σου, το ταλέντο σου, οι υπερφυσικές σου ικανότητες και πάρε τη ζωή στα χέρια σου…

 1ος οίκος

Η παρουσία του Πλούτωνα στον πρώτο οίκο, είναι καταλυτική για την πορεία της ζωής σου και εδώ πρέπει να αποφασίσεις εάν βλέπεις τη ζωή αισιόδοξα και το ποτήρι μισογεμάτο. Είσαι άτομο που μπορεί να επηρεάσει το περιβάλλον του και για αυτό είναι σημαντικό να αναλάβεις την ευθύνη για τις υπάρχουσες συνθήκες. Αρκετά προβλήματα με άτομα εξουσίας και  ο κίνδυνος της καταπίεσης και του ελέγχου πρέπει να εξουδετερωθεί μέσα από δυναμικές ενασχολήσεις μέσα στην καριέρα.  Αρχηγικές ικανότητες και ικανότητα εμβάθυνσης ψυχολογικών θεμάτων.

 

2ος οίκος

Η παρουσία του Πλούτωνα στον δεύτερο οίκο, είναι σημαντική για την υλική και συναισθηματική αξία που θα δώσεις σε πράγματα, αλλά και πρόσωπα. Είσαι άτομο που μπορείς να ανεβάσεις την προσωπική σου αξία στα ύψη, αλλά και να ρίξεις τον εαυτό σου στα.. τάρταρα. Αναγνώρισε προσωπικά ταλέντα και εκμεταλλεύσου τις ικανότητες σου για να δημιουργήσεις περιουσία. Απέφυγε παρανομίες και μη νομίζεις ότι μπορείς να υιοθετείς περίεργους τρόπους συσσώρευσης πλούτου. Γεννημένος επιχειρηματίας και αυτοδημιούργητος μπορείς να ξεπεράσεις το παρελθόν σου και να ξεχωρίσεις.

 

3ος οίκος

Η παρουσία του Πλούτωνα στον τρίτο οίκο, καθορίζει τον τρόπο σκέψης, δίνει βέβαια και ένα εξουσιαστικό περιβάλλον και ίσως δεν ήσουν αποδεκτός στο περιβάλλον σου, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιείς αθέμιτα μέσα ή να προσποιείσαι.  Δυσκολίες μάθησης σε κάνουν να αμφιβάλλεις για τις ικανότητες σου, ωστόσο είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίσεις την αναπτυγμένη σου διαίσθηση και την αστείρευτη δύναμη που σε κάνει να καταφέρνεις τα ακατόρθωτα. Δυσλεκτικά άτομα ή με  άλλες νοητικές δυσλειτουργίες έχουν τον Πλούτωνα στον τρίτο οίκο και όμως μπορούν να ξεχωρίσουν. Δυνατότητα πειθούς .

 

4ος οίκος

Η παρουσία του Πλούτωνα στον τέταρτο οίκο, απεικονίζει βέβαια μια μυστική ζωή μέσα στην οικογένεια, μυστικά αρκετά και φοβίες που θα έχουν καλλιεργηθεί από γονείς καθαρά εξουσιαστικούς. Όμως έχεις αυτό το «προνόμιο» να έχεις δει..από νωρίς τη ζωή , στη σκληρή της όψη και έτσι ξέρεις πως τίποτα δεν μπορεί να σε σπάσει, ακόμα και άμα λυγίσεις. Βέβαια μπορεί να προέρχεσαι από πολύ πλούσια οικογένεια και έτσι έχεις τα εφόδια να συνεχίσεις μια παράδοση και μια κληρονομιά.. Ωστόσο, πρέπει εδώ να ανακαλύψεις τον εαυτό σου, το δικαίωμα να διαχωρίσεις τα όνειρα σου και να προχωρήσεις πιο ανεξάρτητος.  Ακολουθείς όμως τα πιστεύω σου με πάθος. Μεγάλη επιτυχία σε θέματα ακινήτων.

 

5ος οίκος

Η παρουσία του Πλούτωνα στον πέμπτο οίκο σου είναι ενθαρρυντική ένδειξη ότι μπορείς να πετύχεις μέσα από δημιουργικές ενασχολήσεις και βέβαια ακολουθώντας τους στόχους σου, με πίστη. Βέβαια πάντα εδώ , πρέπει να είσαι προσεχτικός, γιατί ενδέχεται να έχεις υπερβολική εμπιστοσύνη στην τύχη σου και μπορείς να εμπλακείς σε τυχερά παιχνίδια και να χάσεις αρκετά χρήματα. Επίσης, η πιθανή προσκόλληση με τα παιδιά σου, μπορεί να οδηγήσει σε καθυστερήσεις και αναβολές.   Εάν νικήσεις τη τάση σου να αποφεύγεις τις ευθύνες και να μην είσαι επιπόλαιος , μπορείς να φτάσεις στην κορυφή και ως ελεύθερος επαγγελματίας. Ζωτικότητα και δύναμη.

 

6ος οίκος

Η Παρουσία του Πλούτωνα στον έκτο οίκο, οδηγεί τον άνθρωπο να ανακαλύψεις τις δυνάμεις του, μέσα από δύσκολες καταστάσεις και κυρίως από θέματα υγείας, που φαίνονται ανυπέρβλητα να ξεπεραστούν. Ωστόσο, εδώ έχεις την δυνατότητα να προσφέρεις τους γύρω σου, να είσαι δηλαδή απαραίτητος, χρήσιμος στο περιβάλλον σου και να μάθεις να δίνεις χωρίς να «έχεις» τα απαραίτητα εφόδια. Πάντα έχεις φοβίες ότι είσαι ανίκανος να τα καταφέρεις, φοβάσαι και την κριτική που προέρχεται και από το εργασιακό σου περιβάλλον και για αυτό μπορείς να είσαι απρόσωπος και δήθεν μοναχικός. Αν ξεπεράσεις κόμπλεξ μπορείς να διαπρέψεις μέσα από την εργασία σου και να επιτελείς έργο.

 

7ος οίκος

Η παρουσία του Πλούτωνα στον έβδομο οίκο, δείχνει ότι κάνεις εξουσιαστικές σχέσεις, δηλαδή ή καταπιέζεις ή σε καταπιέζουν και γενικά πρέπει να επιλέγεις τους συνεργάτες σου με μεγάλη προσοχή. Δυνατός ανταγωνισμός και μια έντονη καχυποψία σε διακατέχει,  όταν συνεργάζεσαι με τους άλλους και αυτό σε οδηγεί πολλές φορές σε λάθος επιλογές. Έχεις τη δύναμη να επηρεάσεις το περιβάλλον σου, ωστόσο πρέπει να ξέρεις τα όρια σου και να σέβεσαι τη διαφορετικότητα των γύρω σου. Γάμος με παρασκήνιο και λόγω συμφερόντων. Η δύναμη κρύβεται στην ικανότητα σου να επιβιώνεις ακόμα και κάτω από ακραίες συνθήκες και να μάθεις να συνεργάζεσαι με τους ανταγωνιστές σου.

 

8ος οίκος

Η παρουσία του Πλούτωνα στον όγδοο οίκο, φοβίζει,  γιατί εδώ είναι στο σπίτι του Σκορπιού , οπότε όλα τα βιώνεις ακραία και μάλιστα έχεις μια ιδιαίτερη επαφή με το μεταφυσικό και την ιδέα του Θανάτου. Συναισθηματική ή σεξουαλική χειραγώγηση μπορεί να έχεις υποστεί η να έχεις μάθει να εκμεταλλεύεσαι τους άλλους, για να μπορέσεις να επιβιώσεις. Υπάρχει επίσης, ο κίνδυνος μεγάλης οικονομικής απώλειας. Η θετική πλευρά βρίσκεται στην ικανότητα σου να ξεπερνάς τον εαυτό σου, να γνωρίζεις τις αδυναμίες σου και να μαθαίνεις από τα λάθη σου. «Ότι και να συμβαίνει, είσαι έτοιμος να το αντιμετωπίσεις. Πιθανός πλουτισμός από γάμος.

 

9ος οίκος

Η παρουσία του Πλούτωνα στον ένατο οίκο κάνει το άτομο προσκολλημένο στις ιδέες του, στις πεποιθήσεις του και φυσικά σε θρησκεία και σε κοινωνικές παραδόσεις. Από την άλλη , δίνει διεξόδους, δηλαδή αναζητάς την αλήθεια των πραγμάτων, θέλεις να μάθεις και να ζήσεις αρκετές «ζωές» και αυτό αυτόματα σε κάνει φιλόσοφο και μπορείς να εμπνεύσεις τους γύρω σου. Σπουδές διαφορετικής κουλτούρας, αλλά και επαγγελματική καταξίωση μέσα από νομικά θέματα είναι δώρα του Πλούτωνα στον ένατο. Επίσης, μπορεί να ψάχνεις συνεχώς για το καταφύγιο σου , να έχεις θέμα με την δέσμευση και να περιμένεις την αναγνώριση, μόνο μέσα από σπουδές και μόρφωση. Πιθανός φανατισμός μπορεί να σε αποπροσανατολίσει.

 

10ος οίκος

Η παρουσία του Πλούτωνα στον δέκατο οίκο, δείχνει εξωγενείς δυσκολίες, κοινωνικά εμπόδια ή θέματα ανατροφής που σε έχουν κάνει όμως πολεμιστή, δε σταματάς παρά τις ατυχίες, απώλειες της ζωής και ξέρεις να περιμένεις. Στρώνεις τα σχέδια σου με στρατηγική και αποκλείεται να παρατήσεις τον στόχο σου. Σιδερένια θέληση, επιμονή και φυσικά η καταξίωση έρχεται και εφόσον έχεις αποδείξει ότι είσαι φτιαγμένος για τα δύσκολα .. Εμπνέεις  με τις ιδέες σου , ξέρεις να ηγείσαι , αλλά μερικές φορές μπορεί να χρησιμοποιήσεις αθέμιτα μέσα για να πετύχεις. Το ζήτημα είναι να αγνοήσεις οτιδήποτε ανήθικο και να πατήσεις στα πόδια σου και στις δικές σου δυνάμεις.. Επιτυχία και κοινωνική άνοδος.

 

11ος οίκος

Η παρουσία του Πλούτωνα στον ενδέκατο οίκο, σε κάνει να ταυτίζεσαι με τους φίλους σου, θέλεις οπωσδήποτε να μοιράζεστε τα ίδια ιδεώδη και ασχολείσαι με συλλογικές, φιλανθρωπικές οργανώσεις και είσαι βαθιά αλτρουιστής. Βέβαια πολλές φορές θα προδοθείς, θα πληγωθείς από φίλους που έχεις εμπιστευτεί ή θα αναγκαστείς να πας ενάντια στα πιστεύω σου, ζώντας ένα πιθανό «εκβιασμό» . Επειδή, χρειάζεσαι πάντα να έχεις κοινό, καλλιεργείς την ικανότητα της πειθούς , πολλές φορές όμως πέφτεις σε αντιφάσεις και μπορεί να φανείς αναξιόπιστος. Έντονα  εφευρετικός και ιδεαλιστής, μπορείς να αλλάξεις το πεπρωμένο του περιβάλλοντος σου. Γεννημένος ιδεαλιστής ή επαναστάτης. Προσοχή σε αναρχικές τάσεις.

 

12ος οίκος

Η παρουσία του Πλούτωνα στον δωδέκατο οίκο, αφορά καθαρά την ανιδιοτελή αγάπη, και απεικονίζει την ανιδιοτελή συμπεριφορά σου, που μπορείς και αγνοείς τα θέλω σου και φυσικά υπάρχει εδώ πάντα μια εμμονή για τη θυσία. Συχνά περιμένεις να ζήσεις κάτι εξωπραγματικό και απέχεις από την αλήθεια, με αποτέλεσμα να είσαι απρόσιτος και συχνά δύστροπος με τις αδυναμίες των άλλων. Υπερβολική ευαισθησία, τάσεις για ψυχική ανισορροπία και ένα ακατάλληλο περιβάλλον μπορεί ωστόσο, να σε οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές. Ωστόσο, ένας Πλούτωνας στον δωδέκατο υποδηλώνει μεταφυσικές εμπειρίες, ικανότητες πρόβλεψης  και πολύ καλούς ψυχαναλυτές. Γνωρίζεις την ψυχή, όσο κανένας άλλος.

Πηγή: https://www.oroskopos.gr/nea/o-ploytonas-stoys-oikoys-19054/
 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πληροφορίες

This entry was posted on 21 Νοεμβρίου, 2017 by in 2017,OROSKOPOS.GR.

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Νοέμβριος 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Οκτ.   Δεκ. »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Αρέσει σε %d bloggers: