ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Αφροδίτη σύνοδο με Δία, Προβλέψεις σύμφωνα με τον ωροσκόπο σου.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό είναι μια ενδιαφέρουσα θέση για την θεά του έρωτα και της συντροφικότητας,  αν και ιδιαίτερα επικίνδυνη, καθώς μαθαίνει να λειτουργεί κάτω από ακραία συναισθήματα και χάνει φυσικά την θηλυκότητα της και την ικανότητα προσαρμογής. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, γίνεσαι απίστευτα ερωτικός, μαγνητίζεις τους γύρω σου,  αλλά επειδή φέρεσαι με μυστήριο, φαίνεσαι αρκετά απλησίαστος. ¨Η του ύψους , ή του βάθους, είναι η πλουτώνια Αφροδίτη και αυτήν την περίοδο, δεν πρέπει να καταπιέσεις την λίμπιντο σου, τουναντίον πρέπει να αποδεχτείς τον ακραίο ερωτισμό του/της συντρόφου σου και να παίξεις τα γνωστά μοιραία, παιχνίδια εξουσίας.

Βέβαια δεν ξεχνάς ότι διανύεις μια τυχερή περίοδο, με την σύνοδο Δία, Αφροδίτης, που γίνεται σήμερα, στις 13 Νοεμβρίου, αλλά σε επηρεάζει όλη την εβδομάδα, ο Δίας συναντά την Αφροδίτη και μεγεθύνει τα πλουτώνια χαρακτηριστικά της, με αποτέλεσμα να ζεις ενδιαφέρουσες ερωτικές στιγμές και η τύχη θα σε ευνοεί. Ο Σκορπιός είναι ζώδιο που ευνοεί, εκτός από τους παθιασμένους  (με εμμονές ) έρωτες και οικονομικά ζητήματα  και έτσι χρηματικά ποσά μπορούν να έρθουν ξαφνικά στα χέρια σου και χωρίς καν να το περιμένεις. Ωστόσο έχει πολύ μεγάλη σημασία να δεις σε ποιο οίκο, ανάλογα με τον ωροσκόπο σου, πραγματοποιείται η ευνοϊκή αυτή συνάντηση και θα ξέρεις από ποια πηγή .. μπορείς να πιείς νερό και να ανακουφιστείς, έστω και προσωρινά.

Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του νερού, γεννημένα στο α’ δεκαήμεροΚαρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, από 4η έως 8η μοίρα, αλλά και Ταύροι, Αιγόκεροι για να προωθήσουν σχέδια.Λέοντες και Υδροχόοι προσοχή σε υπερβολές. Επίσης, όσοι/όσες έχουν προσωπικούς πλανήτες, ή ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια ,στις αντίστοιχες μοίρες.

 

1ος οίκος, Ωροσκόπος Σκορπιός

Η σύνοδος Αφροδίτης , Δία πραγματοποιείται στον πρώτο οίκο , που σημαίνει ότι έχεις προβολή, δημοτικότητα, μπορείς να προωθήσεις επαγγελματικά σχέδια , στόχους και φυσικά δέχεσαι προτάσεις και θα καταφέρεις να διώξεις προσωπικές ανασφάλειες. Αναγνώριση, αποδοχή, προσωπικές επιτυχίες και νέες σχέσεις , προτάσεις για αρραβώνα.


2ος οίκος, Ωροσκόπος Ζυγός

Η σύνοδος Αφροδίτης, Δία πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο σου, που σημαίνει ότι ευνοείσαι απίστευτα σε οικονομικά ζητήματα, έχεις ευκαιρίες να αυξήσεις το εισόδημα σου και σίγουρα μένουν χρήματα στα χέρια σου για να τα ξοδέψεις όπως εσύ θέλεις. Ερωτικές στιγμές έντονες με το ταίρι σου και μπόλικη ψυχαγωγία.


3ος οίκος, Ωροσκόπος Παρθένος,

Η σύνοδος Αφροδίτης, Δία πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου και έτσι μπορείς να έχεις θετικά αποτελέσματα σε εξετάσεις, σπουδές και φυσικά ευνοϊκές διευκολύνσεις σε μετακινήσεις και μετακομίσεις. Ευνοείσαι επίσης, εάν σκέφτεσαι να αγοράσεις κάποιο όχημα και γενικά θα δεις οφέλη από συγγενικά άτομα. Θετικές εξελίξεις σε εμπορικές συμφωνίες που αυξάνουν το εισόδημα σου .


4ος οίκος, Ωροσκόπος Λέων

Η σύνοδος Αφροδίτης, Δία πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου και φυσικά θα περάσεις όμορφες οικογενειακές στιγμές, τρυφερά ενσταντανέ με το ταίρι σου και όλα θα μοιάζουν και θα είναι μαγικά. Θετική ψυχολογία, προσπάθειες βελτίωσης για μια σχέση ζωής θα δεις ότι κυοφορούν και όλα οδηγούν σε μια κατάσταση ευφορίας Συγχρόνως, θέματα ακινήτων φέρνουν οικονομικές διευκολύνσεις.


5ος οίκος
, Ωροσκόπος Καρκίνος

Η σύνοδος Αφροδίτης, Δία πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου και έφτασε η στιγμή να αγαπήσεις, αλλά και αγαπηθείς. Πολύ ρομάντζο, φλερτ και φυσικά ένας έρωτας από το πουθενά , θα ανεβάσει την ψυχολογία σου και θα μπορείς να εκφράζεσαι πολύ πιο ελεύθερα και χωρίς ταμπού. Θετικές εξελίξεις σχετικά με τα παιδιά και αν είσαι γονιός, ετοιμάσου να λάβεις ευχάριστα νέα που αφορούν την εξέλιξη του παιδιού σου Φυσικά και οικονομική τύχη μέσα σε χώρους ψυχαγωγίας και παίξε τυχερά παιχνίδια.


6ος οίκος, Ωροσκόπος Δίδυμος

Η σύνοδος Αφροδίτης, Δία πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου και εργασιακά ζητήματα θα λυθούν δια μαγείας και θα βελτιωθούν οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου. Φυσικά και βρίσκεσαι στο κατάλληλο εργασιακό περιβάλλον , λαμβάνεις ηθική ικανοποίηση, προτάσεις προαγωγής και φυσικά έχεις πλέον την άνεση να φτιάξεις και τον προσωπικό σου χώρο. Θέματα υγείας βελτιώνονται μέσα από εναλλακτικές θεραπείες και θα αποφορτιστείς από το άγχος.


7ος οίκος, Ωροσκόπος Ταύρος

Η σύνοδος Αφροδίτης, Δία πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου, βελτιώνονται οι σχέσεις με τους συνεργάτες, αλλά και με τον/την σύντροφο,  ευνοούνται με αποτέλεσμα να ..αποκατασταθείς και να νιώσεις σιγουριά. Θετικές εξελίξεις λοιπόν, μέσα από ευνοϊκούς όρους συνεργασίας και διώχνεις με ευκολία τα σύννεφα από μόνιμα προβληματικές σχέσεις. Ούριος άνεμος και συνειδητοποιείς, ότι όλα είναι υπό έλεγχο. Οφέλη από συζυγικές σχέσεις.


8ος οίκος, Ωροσκόπος Κριός

Η σύνοδος Αφροδίτης, Δία, πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου και θα ζήσεις μαγικές ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου , πιστεύοντας ότι αγαπάς και για πρώτη φορά.. Μοιραίες συναντήσεις, έντονη ερωτική έλξη και θα ζήσεις ένα παραμύθι που θα σε απογειώσει από την πραγματικότητα. Φυσικά και υλική αφθονία που σε αφήνει να έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματα σου. Ευνοϊκές εξελίξεις σχετικές με δάνεια και οφειλές.


9ος οίκος, Ωροσκόπος Ιχθύες

Η σύνοδος Αφροδίτης, Δία, πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου και ταξιδεύεις σε ονειρικά μέρη, έχεις την ευκαιρία να νικήσεις τη ρουτίνα και θα γνωρίσεις άτομα διαφορετικής κουλτούρας τα οποία και θα σε επηρεάσουν πνευματικά. Ευνοείσαι, άμα είσαι συγγραφέας, εκδότης ή εργάζεσαι σε ανώτερα ιδρύματα, καθώς παίρνεις προαγωγή ή διευκολύνεσαι σε πρακτικά ζητήματα. Λύνονται επαγγελματικοί προβληματισμοί.


10ος οίκος, Ωροσκόπος Υδροχόος

Η σύνοδος Αφροδίτης, Δια, πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο σου και θα λάβεις αναγνώριση από άτομα εξουσίας και βιώνεις μεγάλη επαγγελματική εξέλιξη. Συμφωνίες, επαφές με την αφρόκρεμα της κοινωνίας και ξεπερνάς τις προσδοκίες σου. Ευνοϊκές εξελίξεις σε σχέσεις και πιθανόν γάμος με άτομο ευκατάστατο..


11ος οίκος, Ωροσκόπος Αιγόκερως

Η σύνοδος Αφροδίτης, Δία πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου για να ακολουθήσεις με καλούς οιωνούς τα σχέδια σου και βλέπεις πια ότι πολλά όνειρα σου έχουν πραγματοποιηθεί.  Διευκολύνσεις σε οργανώσεις, συλλογικές προσπάθειες και θα μπορέσεις να βοηθηθείς από τον φιλικό σου περίγυρο. Αρμονία και ειλικρινής επικοινωνία με τους γύρω σου.


12ος οίκος, Ωροσκόπος Τοξότης

Η σύνοδος Αφροδίτης, Δια πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου και μιλάμε για ένα δώρο ζωής, βρίσκεις με ευκολία το σχέδιο της ψυχής σου, θα νιώσεις ψυχολογική ανάταση και βαδίζεις με μεγαλύτερη ευκολία το δρόμο της πνευματικής αναζήτησης. Ευνοϊκές εξελίξεις μέσα από την ενασχόληση σου με την μεταφυσική και τις εναλλακτικές θεραπείες. Συμφωνίες εύκολα υλοποιούνται και απομακρύνεται ένα κακό παρασκήνιο και καθαρίζει το τοπίο από την αρνητική ενέργεια τον αθέμιτο ανταγωνισμό.

Πηγή:https://www.oroskopos.gr/nea/afroditi-synodo-me-dia-1311-problepseis-symfona-me-ton-oroskopo-mas-19006

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πληροφορίες

This entry was posted on 13 Νοεμβρίου, 2017 by in 2017 and tagged .

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Νοέμβριος 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Αρέσει σε %d bloggers: