ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Η Νέα Σελήνη, Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα έγινε!! Πως σε επηρεάζει;

Η Νέα Σελήνη, ολική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα, τραβά την προσοχή, μια που το σκοτάδι επισκιάζει το «Φως» και έτσι «αναγκαστικά» βλέπουμε ατέλειες, υποσυνείδητα εμπόδια και θέματα καρδιάς (Λέων) , δηλαδή πως αγαπάμε αλλά και πως αγαπιόμαστε.. Θετικές όψεις πλαισιώνουν την Νέα Σελήνη, όμως πάντα μια έκλειψη, «κλέβει» κάτι από την ζωή μας, και φυσικά για να έρθει το καινούργιο (Νέα Σελήνη).  Πραγματοποιείται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα και αφορά κυρίως τον σταθερό σταυρό, Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό και Υδροχόο και επηρεάζονται βέβαια και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο,  στην κρίσιμη μοίρα 28 53  των αντίστοιχων ζωδίων.

Κριός

Η Νέα Σελήνη, ολική έκλειψη Ηλίου, στον Λέοντα, τονίζει θέματα αυτοπεποίθησης- ανασφάλειας και οπωσδήποτε νιώθεις απογοήτευση από τον τρόπο που σε αντιμετωπίζει ο περίγυρος. Ωστόσο, πεισμώνεις και μπορείς να φτάσεις στο ακατόρθωτο, είτε μέσα από μια ανατρεπτική σχέση, είτε ακολουθώντας μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα. Θέλεις να ξεχωρίσεις και θα φανείς ..

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη, ολική έκλειψη Ηλίου, στον Λέοντα, τονίζει θέματα οικογένειας, καταλαβαίνεις πόσο πολύ έχεις αφιερωθεί σε συναισθηματικά αλλά και υλικά «αποκτήματα» και έχεις χάσει τον εαυτό σου.. Μπορείς και βέβαια να μπεις σε «ελεύθερη» τροχιά, να αποδεχθείς την τωρινή σου κατάσταση, αλλά και να αποφασίσεις να απελευθερωθείς από τα εσωτερικά σου δεσμά. Νέα προσωπικά ξεκινήματα.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη, ολική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα, τονίζει θέματα επικοινωνίας, διαταράσσεται η ισορροπία με τους γύρω σου αλλά και εσύ νιώθεις ότι έχεις χάσει τον προσανατολισμό σου. Τίποτα βέβαια δεν έχει χαθεί και πέρα της προσωρινής μελαγχολίας, τα σχέδια σου αλλάζουν και ξέρεις πως να νικήσεις τις αναποδιές. Ευνοούνται σπουδές και νέες επαγγελματικές επανεκκινήσεις.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη, ολική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα, τονίζει θέματα αξίας, οικονομικά και  σε έχει πιάσει άγχος για την υλική σου ασφάλεια μια που οι υποχρεώσεις και το μέλλον «φαντάζει» αβέβαιο.  Βρίσκεις νέες πηγές εσόδων καθώς έχουν αλλάξει οι προτεραιότητες σου και δεν μπορείς να βολεύεσαι στα λίγα. Ξεκινάς κάτι καινούργιο.

Λέων

Η Νέα Σελήνη, ολική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα, τονίζει θέματα προσωπικότητας αλλά και κυρίως την ανάγκη σου να μεταμορφώσεις τη ζωή σου , να πάρεις τα ηνία στα χέρια σου και να απομακρυνθείς από ότι σε φθείρει και σε κουράζει ψυχικά. Επαναστατικές συμπεριφορές και μια κυκλοθυμία θα σε διακατέχει, καθώς περνάς από αξιολόγηση τη ζωή σου. Αποχωρισμοί και νέες σχέσεις θεραπεύουν το παρελθόν.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη, ολική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα,  τονίζει θέματα εσωτερικά, σε φέρνει σε επαφή με τα φαντάσματα σου, με τους φόβους σου και νιώθεις κουρασμένος και ίσως υπερφορτωμένος από τον περίγυρο σου. Μια ξαφνική διάθεση για απομόνωση θα τρομάξει τους οικείους σου, ωστόσο πρέπει να πάρεις τον χρόνο σου και να τακτοποιήσεις τα θέλω σου. Εργασιακές αλλαγές και αλλαγή ψυχολογίας.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη, ολική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα, τονίζει την ανάγκη σου να καθαρίσεις τον φιλικό σου κύκλο, να επανατοποθετηθείς σε ιδέες και όνειρα και κυρίως να γίνεις πιο αποφασιστικός  Σαν να ξεκινάς από την αρχή, να βάζεις νέους στόχους και να ανεξαρτητοποιείσαι από τον περίγυρο σου. Αναγεννιέσαι μέσα από νέες συνεργασίες και καινούργιους φίλους.

Σκορπιός 

Η Νέα Σελήνη, ολική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα, τονίζει θέματα κυριαρχίας, δηλαδή ποια είναι η θέση σου μέσα στην κοινωνία και στο περίγυρο σου και ποια η επιρροή σου; Μπορείς να αποφασίζεις για τον εαυτό σου, έχεις το δικαίωμα της επιλογής ή συμβιβάζεσαι, σύμφωνα με τις συνθήκες που ζεις; Μια γενική ματιά στο τι έχεις καταφέρεις μέχρι τώρα και μια καινούργια κατάσταση θα σε βγάλει από τυχόν αδιέξοδα. Ισχυρές γνωριμίες.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη, ολική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα, τονίζει θέματα σπουδών, επαγγελματικού προσανατολισμού, αλλά και σε βάζει στην διαδικασία να αναρωτιέσαι για το εάν βαδίζει στον σωστό δρόμο, ..της καρδιάς σου. Ξέρεις ωστόσο, να μην χάνεις την αισιοδοξία σου και παρά τις αναποδιές θα μπορέσεις να ορθοποδήσεις. Αλλαγή σταδιοδρομίας.

Αιγόκερως 

Η Νέα Σελήνη, ολική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα, τονίζει θέματα κληρονομικά, δάνεια αλλά και το πως μοιράζεσαι τα «υπάρχοντα» σου και τι περιμένεις από τους άλλους. Μια απογοήτευση ότι δίνεις χωρίς ανταλλάγματα, την νιώθεις; ωστόσο θα μπορέσεις να «τακτοποιήσεις» τα αρνητικά συναισθήματα και να συνεργαστείς με την διαφορετικότητα των κοντινών σου ανθρώπων. Ρυθμίσεις χρεών και οικονομικές τακτοποιήσεις.

Υδροχόος 

Η Νέα Σελήνη, ολική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα, τονίζει θέματα συνεργασιών, αλλά και τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τους «εχθρούς» και εάν ξέρεις να αποσύρεσαι την κατάλληλη στιγμή για να μην χάσεις την αξιοπρέπεια σου. Απώλειες που οδηγούν σε λύτρωση και μια νέα προσωπική σχέση που θα σε χαροποιήσει, γιατί νικάς το παρελθόν. Παντού ξεκινήματα.

Ιχθύες 

Η Νέα Σελήνη, ολική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα, τονίζει θέματα καθημερινά, αλλά και φυσικής κατάστασης και έτσι αντιλαμβάνεσαι πως η ψυχολογία επηρεάζει το σώμα και βλέπεις πως δεν έχεις αντοχές. Ξέρεις ωστόσο τι πρέπει να κάνεις για να νικήσεις το άγχος και την ψυχολογική κούραση. Θετικές εξελίξεις σε εργασία.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information

This entry was posted on Αύγουστος 21, 2017 by in 2017,Uncategorized and tagged , .

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Αύγουστος 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιολ.   Σεπτ. »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Αρέσει σε %d bloggers: