ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Πως σε επηρεάζει η ανάδρομη πορεία των πλανητών;

Σύμφωνα πάντα με την αστρολογία , η κίνηση των πλανητών επηρεάζει τη ζωή μας και ανάλογα βέβαια με τον αστρολογικό μας χάρτη, «προβλέπεται» η εξέλιξη μας, το πεπρωμένο μας. Είναι επίσης γνωστό, ότι εξετάζουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την ανάδρομη πορεία των πλανητών, καθώς θεωρείται μια περίοδος που μπορούμε να επανεξετάσουμε τις αποφάσεις μας και να αλλάξουμε κατεύθυνση. Βέβαια όλοι γνωρίζουμε , ότι ουδέποτε οι πλανήτες κινούνται ανάδρομα, απλά εμείς αντιλαμβανόμαστε τους πλανήτες ως φαινομενικά να κινούνται προς τα πίσω, λόγω της αλλαγής της θέσης της γης.

Τι σημαίνει όμως , αυτή η φαινομενικά ανάδρομη πορεία των πλανητών και πως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε προς όφελος μας πάντα , το φαινόμενο αυτό;

Ερμής ανάδρομος

Ο Ερμής γίνεται φαινομενικά ανάδρομος τρεις με τέσσερις φορές τον χρόνο και συχνά προβληματίζει, καθώς σχετίζεται άμεσα με την καθημερινότητα μας και τις κοινωνικές μας επαφές. Καθυστερήσεις, αναβολές αλλά και ακυρώσεις ταξιδιών και συμβολαίων αναμένονται κατά την περίοδο αυτή, για αυτό καλό είναι να μην βιαζόμαστε και να αποφεύγουμε τις γρήγορες αποφάσεις. Προσοχή σε μετακινήσεις, μετακομίσεις, σε θέματα εργασιακά,  καθώς απρόοπτα γεγονότα αναμένονται να μας χαλάσουν τη διάθεση. Τηλεπικοινωνίες, επαφές με το διαδίκτυο αλλά και απλά μηνύματα παρουσιάζουν προβλήματα. Παρά όμως τις δυσκολίες που αντιμετωπίζομαι κυρίως με την επικοινωνία μας, Ο Ερμής είναι «βοηθός» στην επίλυση ερωτικών ζητημάτων και στην επιστροφή παλιών συντρόφων. Κάθε φορά που ο Ερμής γυρνάει φαινομενικά ανάδρομος, έχουμε την ευκαιρία να ξαναδούμε μαζί με τον/την σύντροφο μας την πορεία της σχέσης μας. Τέλος, εάν χωρίσουμε ή υπάρχουν διαμάχες σε περίοδο ανάδρομης πορείας, το σίγουρο είναι ότι δεν  κρατάνε μεγάλο χρονικό διάστημα και έρχεται γρήγορη επανασύνδεση.  Κατάλληλες μέρες να  αφοσιωθούμε σε στόχους και να βρούμε νέους τρόπους δημιουργικότητας και έκφρασης.

Αφροδίτη ανάδρομη

Η Αφροδίτη είναι φαινομενικά ανάδρομη, κάθε ενάμιση χρόνο και αυτό σημαίνει ότι μπαίνουμε σε περίοδο ξαφνικών σχέσεων, καθώς θα πρέπει να ανακαλύψουμε την ανάγκη μας να δεσμευτούμε και να συνυπάρξουμε μέσα σε μια σχέση. Βέβαια πάντα σε περίοδο ανάδρομης Αφροδίτης, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε ότι αφορά την διαχείριση των χρημάτων μας ή και σε πιθανή έναρξη συνεργασίας, καθώς μπορεί κάτι να μας διαφύγει και να κάνουμε μια λάθος εκτίμηση. Ουσιαστικά, πάντα αυτές τις μέρες, γεννάται μέσα μας η επιθυμία να είμαστε με το πιο αγαπημένο μας πρόσωπο, η τουναντίον να θέλουμε να είμαστε μόνοι/ες  και να «εξερευνήσουμε» τα συναισθήματα μας. Φλερτ, ξαφνικές γνωριμίες, αλλά και επανασυνδέσεις έρχονται εξαιτίας της φαινομενικά ανάδρομης Αφροδίτης και πρέπει να αφεθούμε στην ροή των γεγονότων και να ζήσουμε, να λάβουμε εμπειρίες. Μοιραία γεγονότα μας οδηγούν στο άλλο μας μισό. Ταυτόχρονα, μπορούμε να εκφράσουμε καλλιτεχνικά ταλέντα ή να ανακαλύψουμε κρυμμένες ικανότητες. Πάντα αποφεύγουμε τις αισθητικές επεμβάσεις.


Άρης ανάδρομος

Ο Άρης γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος κάθε περίπου δυο χρόνια  και αυτό αμέσως μας κατευθύνει στο παιχνίδι της σεξουαλικής μας έκφρασης. Ιδιαίτερη περίοδος με τον Άρη φαινομενικά ανάδρομο, καθώς καλούμαστε να ανακαλύψουμε το ρόλο μας, την ενέργεια μας πάνω σε σχέσεις αλλά και γενικά σε ότι αφορά την επιβίωση μας. Βέβαια το σίγουρο είναι ότι θα βγουν στην επιφάνεια, κρυφά συναισθήματα, θυμός, πικρία ανάλογα βέβαια και τα προσωπικά μας βιώματα. Μια καλή περίοδος, ωστόσο για να μετρήσουμε δυνάμεις, να σκληραγωγηθούμε και να περάσουμε και στην οργανωμένη αντεπίθεση. Παιχνίδια ανταγωνισμού, κρυμμένης επιθετικότητας αλλά και «βίας» μπορούμε να βιώσουμε κατά την συγκεκριμένη περίοδο. Δεν αποκλείεται βέβαια να περάσουμε και στο άλλο άκρο, που σημαίνει να βαλτώσουμε και να μην έχουμε καμία διάθεση για οποιαδήποτε δραστηριότητα. Καθυστερήσεις μας αποσυντονίζουν και φυσικά χάνουμε την υπομονή μας ή το κουράγιο μας. Στασιμότητα αναμένεται. Σεξουαλικά είμαστε πιο ανοιχτοί στο να πειραματιστούμε με καινούργιους συντρόφους, χωρίς να σκεφτόμαστε τις συνέπειες.  Δύσκολα κρατιούνται οι ισορροπίες. Περίοδος με ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.

Δίας ανάδρομος

Κάθε χρόνο και στο ζώδιο στο οποίο βρίσκεται, ο Δίας γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος , χαρίζοντας μας την ευκαιρία, να επανεξετάσουμε τα ιδανικά μας, τους στόχους μας και τα προσωπικά μας οράματα. Βέβαια πάντα είναι καλό να γνωρίζουμε ότι την περίοδο αυτή, μπορεί να νιώθουμε τελείως «άτυχοι», αντί για τυχεροί και ενώ είχαμε μια θετική εξέλιξη, ξαφνικά όλα να ανατραπούν και να πρέπει να περιμένουμε. Έτσι, είναι λίγο «ψυχοβγάλτης» ο Δίας σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, γιατί όλο τάζει και όλο αναβάλλει την εκπλήρωση των επιθυμιών μας.  Ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, μια που φλερτάρουμε  με την τύχη που δίνει πια με το σταγονόμετρο και αυτό μας κάνει να χάνουμε την υπομονή μας  και να τεστάρουμε τις επιθυμίες μας. Μέρες ιδανικές για να δείξουμε όμως συμπόνια στο περιβάλλον μας, να εξετάσουμε πιθανούς προσωπικούς κώδικες και να κατασταλάξουμε σε στόχους που αφορούν επαγγελματικό προσανατολισμό ή σοβαρές επιλογές ζωής, γάμος –διαζύγιο.

Κρόνος ανάδρομος

Ο Κρόνος φαινομενικά είναι σε ανάδρομη κίνηση, κάθε χρόνο, τρεις με τέσσερις μήνες και αυτό είναι ουσιαστικά μια ευκαιρία να πάρουμε ανάσες και να κάνουμε ένα διάλλειμα από τα σκληρά μαθήματα του. Επανεξετάζουμε φυσικά τα κριτήρια μας , τις επιλογές μας, αλλά και τον «βαθμό» ωριμότητας μας και αυτό μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας και να μην ονειροβατούμε. Βέβαια, γνωρίζουμε ότι εάν περιμένουμε ηθική και υλική αναγνώριση, πιθανό είναι να βιώσουμε καθυστερήσεις για να αποδείξουμε τις αντοχές μας και να συνεχίσουμε τον προσωπικό μας αγώνα. Ο Κρόνος φαινομενικά ανάδρομος , υποτίθεται ότι μας δίνει χρόνο να ηρεμήσουμε από τα απανωτά «διαγωνίσματα» του και να μαζέψουμε δυνάμεις για την περίοδο που θα έρθει στα «συγκαλά» του.  Ασχολούμαστε περισσότερο με την τακτοποίηση των πρακτικών ζητήματα και αξιολογούμε την στάση μας αλλά και τον βαθμό υπευθυνότητας μας. Προσοχή σε αναβολές που αφορούν οφειλές, δάνεια-χρέη. Περίοδος εσωστρέφειας και πιθανής απομόνωσης.

Ουρανός, Ποσειδώνας, Πλούτωνας (ανάδρομοι)

Είναι συλλογικοί πλανήτες και α) ο Ουρανός «επανεξετάζει» θέματα με την ελευθερία, και πως την βιώνει η ανθρωπότητα –κοινωνία β) ο Ποσειδώνας σπέρνει αλλαγές σε θέματα Πνευματικότητας, Θρησκείας αλλά και συμπόνιας, αλληλεγγύης και γ) Ο Πλούτωνας επαναξιολογεί την μεταμόρφωση των αξιών μας και την δύναμη των παθών μας.

Πηγή: http://www.oroskopos.gr/nea/pos-se-epireazei-i-anadromi-poreia-ton-planiton-18493

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πληροφορίες

This entry was posted on 12 Ιουλίου, 2017 by in 2017,OROSKOPOS.GR and tagged .

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Ιουλίου 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Αρέσει σε %d bloggers: