ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

O Ήλιος στον Καρκίνο, το Καλοκαίρι είναι εδώ!!

Το καλοκαίρι κάνει επίσημα την έναρξη του, με τον Ήλιο στον Καρκίνο, όπου και γιορτάζουμε στις 21 Ιουνίου, το Θερινό Ηλιοστάσιο και γινόμαστε πιο δοτικοί, συναισθηματικοί με τους δικούς μας ανθρώπους. Ο Ήλιος στον Καρκίνο είναι το ζώδιο της Σελήνης, εσωστρεφής δηλαδή και αρκετά κυκλοθυμικός θα κατευθύνει τη διάθεση μας, δίνοντας μια αστάθεια και ίσως όλα θα μας φταίνε και θα γκρινιάζουμε λίγο παραπάνω. Συνειδητοποιούμε όμως ότι είμαστε απόλυτα συνδεδεμένοι με το περιβάλλον μας, εξαρτόμαστε από την στάση των κοντινών μας ανθρώπων και για να είμαστε καλά, πρέπει να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας. Καλή η περίοδος για να αφουγκραστούμε τις ανάγκες μας, να φροντίσουμε τους φίλους μας και να αφήσουμε ελεύθερο τον ψυχισμό μας, χωρίς να καταπιεζόμαστε. Τελικά,  έχουμε την ανάγκη να νιώσουμε θαλπωρή, ασφάλεια και να βρούμε το καταφύγιο μας. Μια όμορφη «οικογενειακή» ατμόσφαιρα μας παρασύρει μακριά από το άγχος και τη βαβούρα της πόλης.

Στις 21 Ιουνίου, ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή στον Καρκίνο, δίνει περισσότερη έμφαση στο συναίσθημα με αποτέλεσμα να ζήσουμε τρυφερές επανασυνδέσεις και να εισπράξουμε κατανόηση και αγάπη από το περιβάλλον μας. Ευνοούνται επαγγελματικές συνεργασίες.
Επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι α’ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες στην μηδενική έως 1η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.
Καλύτερα και για Σκορπιούς, Ιχθείς, Ταύρους, Παρθένους του α δεκαημέρου.

Στις 24 Ιουνίου, θα γιορτάσουμε την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, έτσι ώστε να ξεκινήσουμε σε μια πιο τρυφερή βάση  μια προσωπική σχέση και έρχεται η στιγμή που είμαστε έτοιμοι να δεσμευτούμε και να δημιουργήσουμε το δικό μας σπίτι ή την «ιδανική» σχέση. Οικειότητα, κατανόηση και αποδοχή του/της συντρόφου μας. Έναρξη οικογενειακών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός , Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι γεννημένοι στο α’ δεκαήμερο και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 2η, 3η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.
Θετικές προσωπικές εξελίξεις και για Σκορπιού, Ιχθύες, Ταύρους και Παρθένους του α’ δεκαημέρου.

Στις 6 Ιουλίου, ο Ήλιος από τον Καρκίνο θα συναντηθεί σε όψη τετραγώνου με τον Δία στον Ζυγό και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μαζέψουμε τη συμπεριφορά μας και να οριοθετήσουμε τις απαιτήσεις που έχουμε από τον σύντροφο μας. Υπερβολική αισιοδοξία μας παρασύρει σε ακραίες συμπεριφορές. Ωστόσο, ευνοούμαστε μέσα από τις οικογενειακές μας σχέσεις.

Επηρεάζονται κυρίως Καρκίνοι και Ζυγοί, αλλά και Αιγόκεροι, Κριοί του β’ δεκαημέρου και όσοι /ες έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 14η , 15η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.


Στις 10 Ιουλίου και ακριβώς μια μέρα μετά την Πανσέληνο, ο Ήλιος από τον Καρκίνο, σε αντίθεση με τον φαινομενικά ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω,  μας βάζει σε διλήμματα σχετικά με επαγγελματικά ζητήματα και κυρίως την επαφή μας με άτομα που διαθέτουν κύρος και επηρεάζουν την επαγγελματική μας εξέλιξη. Αποφύγετε τις αποφάσεις.

Επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός , Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι , του β’ δεκαημέρου και όσοι/ες προσωπικούς πλανήτες στην αντίστοιχη μοίρα 18η των αντίστοιχων ζωδίων.

Στις 21 Ιουλίου, ο Ήλιος από τον Καρκίνο θα συγκρουστεί με τον Ουρανό στον Κριό, επεισοδιακή μέρα, ανατροπές αλλά και αιφνίδιες αλλαγές μας οδηγούν σε συναισθηματική αλλά και επαγγελματική αστάθεια, όπου θα αμφισβητήσουμε τις επιλογές μας και θα αλλάξουν αρκετά από τα σχέδια μας.

Επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου και όσοι /ες έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 28η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πληροφορίες

This entry was posted on 21 Ιουνίου, 2017 by in 2017,OROSKOPOS.GR and tagged .

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Ιουνίου 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Αρέσει σε %d bloggers: