ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Ζώδια και η Αφροδίτη στον Ταύρο!

Η Αφροδίτη , ως πλανήτης ισορροπίας σε θέματα σχέσεων, αλλά και χρημάτων, περνάει στο ζώδιο που κυριαρχεί, τον Ταύρο για να σου χαρίσει μια περίοδο απόλαυσης και ευχαρίστησης. Αρκετά γειωμένη και «λάγνα» η Αφροδίτη στον Ταύρο, ξέρει να εκτιμά τις απολαύσεις του υλικού κόσμου και βρίσκει πάντα κάποιο τρόπο να χαίρεται με αυτά που έχει. Με μια γενέθλια Ταυρίσια Αφροδίτη, αγαπάς τα καλά, την πολυτέλεια και προσπαθείς να έχεις στη ζωή σου συναισθηματική ασφάλεια, αλλά και υλικά αποκτήματα. Έτσι, συνήθως είσαι ευκατάστατος, έχεις κάνει ένα καλό γάμο που σου παρέχει όλες τις ανέσεις και δεν έχεις το άγχος της επιβίωσης. Καλή η θέση( αν δεν έχεις δυσμενείς όψεις ) για τα οικονομικά σου.

Από τις 6 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου, η Αφροδίτη μένει στον Ταύρο, έτσι ώστε  να ασχοληθείς με τα συναισθηματικά  σου και να βγεις από την αντιπαλότητα και τον ανταγωνισμό της  προηγούμενης περιόδου. Επίσης τώρα μπορείς να ασχοληθείς πιο ουσιαστικά με το άτομο που σε ενδιαφέρει και έτσι να βάλεις τις βάσεις για μια πιο υγιή, αλλά και σταθερή ερωτική ζωή. Οικονομικά,  εστιάζεις περισσότερα στα συμφέροντα σου, επιθυμείς να διασφαλίσεις την περιουσία σου και σκέφτεσαι πως μπορείς να επενδύσεις τα χρήματα σου ή να κάνεις κάποια αγορά, πιθανόν για ένα ακίνητο. Όμως, παρόλο που χαίρεσαι να ξοδεύεις και είσαι αρκετά σπάταλος για να ικανοποιήσεις τα γούστα σου, μπορεί και να δείχνεις μια απροθυμία να κατανοήσεις τις ανάγκες των γύρω σου. Κάθε είδους καλλιτεχνική δραστηριότητα ενδείκνυται.

Στις 9 Ιουνίου, η Αφροδίτη από τον Ταύρο, σε εξάγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο, είναι μια καλή  θέση για να δεις οικονομικά ζητήματα, που αφορούν την ακίνητη περιουσία σου, πιθανή κληρονομιά και να ωφεληθείς από τον τρόπο που θα διεκδικήσεις τα δικαιώματα σου.  Η όμορφη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι συνεχίζεται, ευνοούνται οι σταθερές σχέσεις. Διευκολύνσεις μέσα από αγαπημένα άτομα.

Επηρεάζονται θετικά Ταύροι και Καρκίνοι, αλλά και Σκορπιοί, Αιγόκεροι γεννημένοι μέσα στο α’ δεκαήμερο και όσοι /ες έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 3η , 4η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Στις 20 Ιουνίου, η Αφροδίτη από τον Ταύρο, σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (ανάδρομο ) στους Ιχθύες , ικανοποιεί την φαντασία σου, και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα φέρνουν αίσιο τέλος σε προβλήματα που είχαν προκύψει.  Ευχάριστα νέα για την εργασία σου και οικονομικές (προσωρινά) ελαφρύνσεις.

Επηρεάζονται θετικά οι Ταύροι , Ιχθύες, Σκορπιοί, αλλά και Παρθένοι, γεννημένοι β’ δεκαήμερο και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 14η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Στις 24 Ιουνίου, η Αφροδίτη από τον Ταύρο, σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (ανάδρομο) στον Αιγόκερω, προσφέρουν την συγκυρία που θα σε βγάλει από οικονομικά αδιέξοδα και έτσι ωφελείσαι, καθώς έχεις επαγγελματικές διακρίσεις και πιθανόν να δεις άνοδο και στα  έσοδα σου. Φιλίες με πρόσωπα εξουσίας βελτιώνονται και η τύχη σε βοηθά να δεις θετικά αποτελέσματα σχετικά με τα επαγγελματικά σου.

Επηρεάζονται θετικά οι Ταύροι, Παρθένοι , Αιγόκεροι, αλλά και Σκορπιοί, Ιχθύες και Καρκίνοι β’ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 18η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων. 

Στις 30 Ιουνίου, η Αφροδίτη από τον Ταύρο, σε τετράγωνο με τον βόρειο δεσμό στον Λέοντα, μιλά για επιτυχίες που έρχονται λόγω «αποπληρωμής» του κάρμα και αφορά στενές προσωπικές σχέσεις, νέες γνωριμίες αλλά και φήμη, αναγνώριση σε αυτό που επιλέγεις να κάνεις.

Επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός , Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες , Υδροχόοι γεννημένοι του γ’ δεκαημέρου και όσοι /ες έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 25ημοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Για κάθε ζώδιο, διάβασε και τον ωροσκόπο σου,

Κριός

Η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί οικονομικά ζητήματα, μπορείς να κάνεις νέες συνεργασίες ή να αυξήσεις τα έσοδα σου μέσα από μια νέα απασχόληση. Το κλίμα σε σχέσεις γίνεται καλύτερο. Σίγουρα θετική ψυχολογία.

Ταύρος

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, σε κάνει ευχάριστο, πιο επικοινωνιακό και τραβάς , ελκύεις την προσοχή, έτσι ώστε να κάνεις εύκολα μια νέα σχέση. Βελτίωση σε όλους τους τομείς.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στον Ταύρο, απαλύνει τις αντιθέσεις μέσα σε εργασιακό χώρο, βελτιώνονται οι σχέσεις με άτομα που πιθανόν σε ανταγωνίζονται. Καλύτερη ψυχολογία, προσοχή σε κρυφές σχέσεις.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στον Ταύρο, σε ευνοεί σε κοινωνικές εκδηλώσεις, εισπράττεις αναγνώριση αλλά και αγάπη από το φιλικό σου περιβάλλον και βάζεις νέους στόχους. Περισσότερη αισιοδοξία, λιγότερα εμπόδια.

Λέων

Η Αφροδίτη στον Ταύρο, σε κάνει ακαταμάχητο, σίγουρα θα έχεις πολλές κατακτήσεις, αλλά και φοβερή άνοδο σε θέματα καριέρας. Προστασία από πρόσωπα εξουσίας. Σχέση με άτομα ισχυρά.

Παρθένος

Η Αφροδίτη στον Ταύρο, ομορφαίνει τις διακοπές σου, εύνοια μέσα από ταξίδια και γνωριμίες με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και αλλαγή περιβάλλοντος. Εμπόδια υποχωρούν.

Ζυγός

Η Αφροδίτη στον Ταύρο, δίνει περισσότερο σεξ και ουσιαστική επαφή με τον/την σύντροφο και ζεις μια παθιασμένη σχέση που σε απογειώνει. Εύνοια σε ρυθμίσεις δανείων, και επαφές με τράπεζες.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στον Ταύρο, βελτιώνεις τις προσωπικές σου σχέσεις, κλείνεις συμφωνίες που θα αποφέρουν κέρδη αλλά και αναγνώριση και οργανώνεις το «μέλλον». Σταθερές σχέσεις, γάμος, αρραβώνας.

Τοξότης

Η Αφροδίτη στον Ταύρο, θα σε ξεκουράσει , καθώς και θα αντιμετωπίζεις την εργασία σου σαν χόμπι, κάνεις αυτό που θέλεις και θα έχεις και απολαβές. Γνωριμία μέσα από εργασιακό χώρο.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στον Ταύρο, καλεί τον έρωτα στη ζωή σου, είσαι πιο διαθέσιμος να γνωρίσεις ένα νέο άτομο και ρισκάρεις, φλερτάροντας με αγνώστους. Νέες γνωριμίες, ψυχαγωγία.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Ταύρο, διώχνει τις οικογενειακές εντάσεις, ομορφαίνει το κλίμα στο σπίτι και έρχεσαι πιο κοντά με άτομα που αγαπάς. Προβλήματα επιλύονται.

Ιχθείς

Η Αφροδίτη στον Ταύρο χαλαρώνει το νου, διώχνεις τις αρνητικές σκέψεις και θα κάνεις μικρές εξορμήσεις που θα σε αναζωογονήσουν. Καλύτερη καθημερινότητα.

πηγή : http://www.oroskopos.gr/nea/i-afroditi-ston-tayro-kai-oi-problepseis-ton-zodion-18336/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πληροφορίες

This entry was posted on 7 Ιουνίου, 2017 by in 2017,OROSKOPOS.GR and tagged .

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Ιουνίου 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Αρέσει σε %d bloggers: