ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα !!

Ο Ήλιος στον Ταύρο, αυτήν την περίοδο, σε συνδέει με την πρακτική πλευρά της ζωής σου, με τις βασικές σου ανάγκες και σου δείχνει τρόπους που πρέπει να ακολουθήσεις για να δεις ορατά αποτελέσματα στη ζωή σου. Είσαι σαφώς πιο συγκεκριμένος, στο τι θέλεις να καταφέρεις και αν σκέφτεσαι επαγγελματικά ξεκινήματα, μπορείς τώρα να σπείρεις , αυτό που θα ήθελες να «θερίσεις». Βέβαια ο Ταύρος είναι ζώδιο στατικό, με την έννοια ότι εξετάζει αρκετά όλες τις παραμέτρους,  πριν κάνει το οποιοδήποτε βήμα, αλλά αυτό είναι κάτι που σε βοηθάει, έτσι ώστε να μην κάνεις παρακινδυνευμένες ενέργειες και να διασφαλίσεις τα «όνειρα» σου. Συναισθηματικά είσαι αρκετά σίγουρος για τις επιλογές σου και φυσικά θέλεις να έχεις τον «έλεγχο» του/της αγαπημένου/ης σου.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, από την άλλη, αμφισβητεί κεκτημένες αξίες, την μέχρι τώρα ηθική ιεράρχηση και κάνει ότι «θέλει και μπορεί» για να ταρακουνήσει την κοινωνία και να δημιουργήσει μια νέα πραγματικότητα. Εσύ, βιώνεις θάνατο και γέννηση, όμως και εφόσον είσαι ικανός να αντιληφθείς τις ικανότητες σου, μπορείς να γίνεις ισάξιος αντίπαλος και να κερδίσεις το παιχνίδι των εντυπώσεων, μέσα στον κόσμο των «δυνατών». Έτσι, Δυναμικό, αποφασιστικό και με φιλοδοξίες που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σου,  σε θέλει ο Πλούτωνας (αν και φαινομενικά ανάδρομος) και τώρα με την θετική όψη που θα σχηματίσει με τον Ήλιο, στις 9 Μάιου, καλλιεργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να έχεις το προβάδισμα και να εμπιστευτείς την τύχη σου και τα κατάλληλα άτομα που βρίσκονται τώρα, δίπλα σου για να στηρίξουν τις επιλογές σου.

 

Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια Ταύροι, Αιγόκεροι, γεννημένοι β’ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 18η, 19η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων. Δες εδώ τον αστρολογικό χάρτη σου >>

Κριός

Το τρίγωνο Ήλιου, Πλούτωνα φέρνει επαγγελματική σταθεροποίηση, μέσα από συμφωνίες που μπορούν να σε ενισχύσουν και οικονομικά.. Είναι κάτι που εδώ και καιρό προσπαθείς να πετύχεις και τώρα θα δεις ότι οι κόποι σου ανταμείβονται. Τα αισθηματικά ζητήματα κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Ταύρος

Το τρίγωνο Ήλιου, Πλούτωνα δίνει διεξόδους σε νομικά ζητήματα, αλλά και θέματα σπουδών και ξέρεις πλέον τι πρέπει να κάνεις για να ξεκολλήσεις από την αναβλητικότητα της προηγούμενης περιόδου. Ταξίδια και επαφές με άτομα ξεχωριστά θα δώσουν νέο νόημα στη ζωή σου και θα αλλάξει η ψυχολογία σου. Βελτιώνονται οι συζυγικές σχέσεις.

Δίδυμοι

Το τρίγωνο Ήλιου, Πλούτωνα διορθώνει οικονομικές , παρασκηνιακές ατασθαλίες, κυρίως για χρήματα που μοιράζεστε με άλλους και βελτιώνονται έτσι οι σχέσεις σας με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Συγχρόνως, αντιλαμβάνεστε ότι μπορείτε να αλλάξετε τις συνθήκες της ζωής σας και προς το καλύτερο και θα ανέβει η αυτοπεποίθηση σας. Καλύτερα σε θέματα υγείας.

Καρκίνος

Το τρίγωνο Ήλιου, Πλούτωνα φέρνει επίτευξη στόχων,  μέσα από επαγγελματικές συνεργασίες και όλα μοιάζουν να είναι πολύ πιο εύκολα και δεν χρειάζεται πλέον να αγχώνεσαι ή να αμφιβάλλεις για αυτά που θέλεις να καταφέρεις. Στήριξη από φιλικά πρόσωπα σου αναπτερώνει το ηθικό. Ερωτικές σχέσεις ευνοούνται.

Λέων

Το τρίγωνο Ήλιου, Πλούτωνα δίνει ασφαλείς διεξόδους,  εάν βέβαια κινείσαι μέσα σε ανταγωνιστικό περιβάλλον και βελτιώνει τον εργασιακό σου χώρο, μια που δέχεσαι βοήθεια από πρώην ή νυν συνεργάτες. Καλύτερη η ψυχολογία σου για να προσαρμόσεις την καθημερινότητα σου στα μέτρα σου και να πετάξεις έξω τους τοξικούς ανθρώπους. Δύναμη και αποφασιστικότητα σε διακρίνουν.

Παρθένος

Το τρίγωνο Ήλιου, Πλούτωνα σαφώς φέρνει καλά νέα σε σχέση με το πορτοφόλι σου, σταθεροποιείται ένα εισόδημα και ξεμπερδεύεις από το οικονομικό άγχος. Ερωτικές συναντήσεις λύνουν παρεξηγήσεις με το ερωτικό σου ταίρι και είσαι πλέον αποφασισμένος να στηρίξεις τις επιλογές σου. Επιθυμίες ικανοποιούνται.

Ζυγός

Το τρίγωνο Ήλιου, Πλούτωνα βελτιώνει την ψυχολογία σου, έρχεσαι πιο κοντά με άτομα της οικογένειας σου και θα λάβεις οικονομική ενίσχυση με αποτέλεσμα να απελευθερωθείς από καταστάσεις που δεν σε εκφράζουν. Κληρονομικά ζητήματα σε ευνοούν και έρχεσαι όλο και πιο κοντά στην διασφάλιση της περιουσίας σου. Συγκατοίκηση,  γάμος.

Σκορπιός

Το τρίγωνο Ήλιου, Πλούτωνα βοηθάει στο να οργανώσεις τα σχέδια σου και κυρίως ένα προσωπικό σου εγχείρημα και φέρνει πρακτικές λύσεις σε θέματα διαδικαστικά-γραφειοκρατικά. Λύσεις που δίνονται από συγγενικά πρόσωπα και βελτιώνεται η καθημερινότητα σου. Συμβόλαια, αγορές ευνοούνται.

Τοξότης

Το τρίγωνο Ήλιου, Πλούτωνα λύνει προβλήματα σε εργασιακά ζητήματα και θα δεις οικονομική εξομάλυνση μέσα από μια ιδέα – σχέδιο που μπορεί να υλοποιηθεί με επιτυχία. Επικοινωνιακά είσαι σαφώς πιο δυνατός, έχεις καταφέρει να πείσεις τους γύρω σου και είσαι πολύ κοντά στο να αξιοποιήσεις τις προτάσεις για μελλοντικές επαγγελματικές συνεργασίες. Νέα πηγή εισοδήματος προκύπτει.

Αιγόκερως

Το τρίγωνο Ήλιου, Πλούτωνα σε ενδυναμώνει, μπορείς να έχεις την υποστήριξη των γύρω σου και είσαι σαφώς πιο αισιόδοξος και σίγουρος για τον εαυτό σου. Συζητήσεις, φλερτ, γνωριμίες με άτομα νεώτερα, σε κάνουν πιο ενθουσιώδη και θα παίξεις με την γοητεία σου . Ρομαντικά ειδύλλια σε ανανεώνουν.

Υδροχόος

Το τρίγωνο Ήλιου, Πλούτωνα βοηθάει στην βελτίωση των προσωπικών σου σχέσεων και θα έρθεις πιο κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Παρεξηγήσεις λύνονται εύκολα και θα φύγει ένα βάρος από πάνω σου, μια που εκφράζεις άμεσα τα συναισθήματά σου. Προσδοκίες ικανοποιούνται και μια μυστική σχέση μπορεί να «νομιμοποιηθεί».

Ιχθείς

Το τρίγωνο Ήλιου, Πλούτωνα σταθεροποιεί πιθανά σχέδια και βελτιώνει το κλίμα στην καθημερινότητα σου, μια που προβλήματα επιλύονται με την παρέμβαση των συνεργατών σου. Μια αισθηματική σχέση πιθανόν να ξεκινήσει και θα νιώσεις ότι βρήκες το αληθινό σου ταίρι. Συναισθηματικά ταιριάσματα.

 

Πηγή:http://www.oroskopos.gr/nea/o-ilios-se-trigono-me-ton-ploytona-stis-95-problepseis-gia-ola-ta-zodia-18210/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information

This entry was posted on Μαΐου 8, 2017 by in 2017.

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Μαΐου 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Απρ.   Ιον. »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Αρέσει σε %d bloggers: