ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο..

Η επιστροφή του Ερμή στον Κριό σε ανάδρομη πορεία κρύβει επικοινωνιακές δυσκολίες, μια που ο Ερμής στον Κριό γίνεται εγωκεντρικός και αρκετά υποκειμενικός και δεν μπορείς να αξιολογήσεις τις καταστάσεις σύμφωνα με την λογική, αλλά ανάλογα με τις επιθυμίες σου. Καθυστερήσεις, αναβολές σε προσωπικά ζητήματα και γενικά ένα εσωτερικό μπέρδεμα βιώνεις , καθώς δεν προσέχεις αρκετά τα λόγια σου και θα συμπεριφέρεσαι αρκετά ανταγωνιστικά. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Κριό φρενάρει όμως την τάση σου να ισοπεδώσεις τον αντίπαλο-σύντροφο  και σε βάζει να σκέφτεσαι περισσότερο το σχέδιο δράσης για να κερδίσεις τουλάχιστον τις εντυπώσεις και να μην φανείς αδύναμος.

Ο Κρόνος ανάδρομος στον Τοξότη παίζει με τις αξίες σου , τα πιστεύω σου και κλέβει αρκετά την αισιοδοξία σου για να μην πέσεις σε επιπόλαιες πράξεις και ξεφύγεις από τα πρέπει σου. Η ανάδρομη πορεία οπωσδήποτε δυσκολεύει την ψυχολογία σου, είναι σαν να ξαναζείς μια δυσάρεστη κατάσταση για να πείσεις ότι έχεις πάρει το μάθημά σου και είσαι αρκετά πιο ώριμος/η.

Το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και στον Κρόνο στις 24 Απριλίου, είναι όμως, μια θετική όψη, έτσι ώστε να επαναπροσδιορίσεις τα σχέδια σου, να δεις ξανά την προσωπική σου σχέση και ίσως χρειαστεί να παλέψεις με την «ανυπομονησία», για να καταλήξεις σε σωστά συμπεράσματα. Οπωσδήποτε όμως θα έχεις την ευκαιρία, να συναντηθείς με άτομα που είχες συγκρουστεί στο παρελθόν και να μιλήσεις ή λύσεις αρκετές παρεξηγήσεις.

Στις 11 Μαΐου σε ορθή πορεία πλέον ο Ερμής ξαναβλέπει θετικά τον Κρόνο (συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του,  στον Τοξότη) και διευκολύνει σε θέματα συνεργασιών, επαγγελματικών ξεκινημάτων και προτάσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν , εύκολα τώρα υλοποιούνται. Αισθηματικά είσαι πιο ανοιχτός σε σοβαρές προτάσεις δέσμευσης.  Επηρεάζονται κυρίως Κριοί, Τοξότες γεννημένοι στο γ’ δεκαήμερο  και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο από την 28η έως την 24η   μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Προβλέψεις  Για κάθε ζώδιο ξεχωριστά , διάβασε και τον ωροσκόπο

Κριός

24 Απριλίου: Μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες για να προωθήσεις τα σχέδια σου και να φτιάξεις μια προσωπική αλλά και επαγγελματική συνεργασία στα μέτρα σου. 11 Μαΐου: Δες τα πράγματα πιο υπεύθυνα και μην παρασύρεσαι από τα λάθη του παρελθόντος. Καλωσορίζεις νέους συνεργάτες ή μια νέα σχέση.

Ταύρος

24 Απριλίου: Βλέπεις πιο ώριμα τις εξελίξεις που φαίνονται στον εργασιακό σου χώρο και ετοιμάζεσαι να μπεις σε μια νέα κατάσταση που θα ανοίξει τους ορίζοντες και θα ανέβει η αυτοπεποίθηση σου. 11 Μαΐου: Δεν φοβάσαι να αλλάξεις την υπάρχουσα κατάσταση, λέγοντας ναι σε μια πρόταση που σε απελευθερώνει.

Δίδυμοι

24 Απριλίου: Καιρός να ξεπεράσεις τον ανταγωνισμό που βιώνεις στον φιλικό σου κύκλο και να εκμεταλλεύεσαι τις συγκυρίες για να προωθήσεις τα σχέδια σου με έξυπνο, δυναμικό τρόπο. 11 Μαΐου:  Συμμετοχή σε σύλλογους, οργανώσεις ανοίγουν κλειστές πόρτες. Σταθεροποίηση συνεργασιών.

Καρκίνος

24 Απριλίου: Καλό είναι να διαχειριστείς με ευελιξία τα επαγγελματικά ζητήματα που σε είχαν αγχώσει και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους ανωτέρους σου, για να λάβεις τη θέση που σου αξίζει. 11 Μαΐου: Οικογενειακά θέματα λύνονται με την παρέμβαση ηλικιωμένων ατόμων που σε στηρίζουν. Λύονται οι καθυστερήσεις.

Λέων

24 Απριλίου: Εύκολα τώρα μπορείς να οραματιστείς τη ζωή, όπως την θέλεις, αρκεί να αλλάξεις τελείως την καθημερινότητα σου και να  εξασφαλίσεις ένα σταθερό εισόδημα, αναλαμβάνοντας τις υποχρεώσεις σου. 11 Μαΐου: Ερωτικές προτάσεις σε ανανεώνουν και σε βγάζουν από την ρουτίνα. Συνέπεια υποσχέσεων από τρίτους.

Παρθένος

24 Απριλίου: Λύνεις οικογενειακές προστριβές, μπορείς να ξεκαθαρίσεις παρεξηγήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους, αλλά και να κατασταλάξεις σε μια προσωπική σχέση που σε γεμίζει. 11 Μαΐου:  Καλύτερα σε ζητήματα διαχείρισης οικονομικών πόρων και οικονομική ενίσχυση λαμβάνεις από το περιβάλλον σου. Βελτίωση και στα ερωτικά σου.

Ζυγός

24 Απριλίου: Πέρνα τις δοκιμασίες αναίμακτα με το ταίρι σου, και χωρίς να χρειάζεται να εξηγείς τα αυτονόητα και βελτίωσε τη γλώσσα του σώματος σου . 11 Μαΐου: Μια νέα πραγματικότητα ξεκινά επίσης στις επαγγελματικές σου συνεργασίες που θα σου δώσει ηθική αλλά και υλική ικανοποίηση. Συμφωνίες , υπογραφές συμβολαίων, ευνοούνται.

Σκορπιός

24 Απριλίου: Προσοχή στον εργασιακό χώρο για να δεις θετικές εξελίξεις και στα οικονομικά σου ζητήματα, και να  σταθεροποιήσεις την αμοιβή σου και τα έσοδά σου. 11 Μαΐου: Καλύτερες οι σχέσεις με εργοδότες και συναδέλφους βοηθούν στην αύξηση της παραγωγικότητας σου. Ξεκινήματα σχετικά με την οργάνωση της δικής σου επιχείρησης.

Τοξότης

24 Απριλίου: Μην σε τρομάζουν οι επιπρόσθετες ευθύνες και μπορείς να ανταποκριθείς πλέον σε νέες απαιτήσεις που αφορούν επαγγελματικά ξεκινήματα και νέους συνεργάτες. 11 Μαΐου: Λύνεις επίσης , εύκολα παρεξηγήσεις που έγιναν μέσα στο σπίτι σου ή σε μια ερωτική σχέση και είσαι πιο ανάλαφρος και με καλύτερη ψυχολογία. Επιχειρηματικά ζητήματα σταθεροποιούνται.

Αιγόκερως

24 Απριλίου: Θέματα που έχουν να κάνουν με ένα ακίνητο εξετάζονται, μπορείς να εκμεταλλευτείς την ακίνητη περιουσία σου και να βελτιώσεις τα οικονομικά σου . 11 Μαΐου:  Η προσωπική σας ζωή σταθεροποιείται, έχουν γίνει τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και ξέρετε πλέον τι θέλετε και τι όχι από τον σύντροφο σας. Άνοδος της κοινωνικής σας ζωής.

Υδροχόος

24 Απριλίου: Περισσότεροι δημιουργικοί, με φαντασία αλλά και όραμα σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα που λειτουργεί σαν χόμπι, αλλά και σαν δεύτερη απασχόληση. 11 Μαΐου: Συναισθηματικά είστε σαφώς πιο ευνοημένοι, καθώς μια νέα σχέση σας τραβά το ενδιαφέρον. Καλύτερα τα οικονομικά σας, λόγω επαγγελματικών προτάσεων.

Ιχθείς

24 Απριλίου: Θέματα καριέρας, πρέπει να τακτοποιηθούν και ίσως χρειαστεί να σκεφτείτε σοβαρές αλλαγές που θα τονώσουν όμως την αυτοπεποίθηση σας. 11 Μαΐου:  Νέες επαγγελματικές συνεργασίες σας βγάζουν από αδιέξοδα και σιγά αλλά σταθερά καλύπτουν και τις οικονομικές σας ανάγκες. Πιστέψτε στον εαυτό σας.

Πηγή:http://www.oroskopos.gr/nea/o-ermis-se-trigono-me-ton-krono-lyse-tis-diafonies-toy-xtes-18067/\

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πληροφορίες

This entry was posted on 25 Απριλίου, 2017 by in 2017,OROSKOPOS.GR and tagged .

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Απρίλιος 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Αρέσει σε %d bloggers: