ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Ο Πλούτωνας και η επιρροή του στον αστρολογικό χάρτη !

Ο Πλούτωνας, ο πλανήτης που κυριαρχεί στον Σκορπιό, ενεργεί εσωτερικά στον γενέθλιο χάρτη μας και καθορίζει υπόγεια τις επιλογές μας, αφού δρα κυρίως στο υποσυνείδητο μας. Ο Πλούτωνας μιλάει κυρίως για την μεταφυσική μας ικανότητα να αλλάζουμε, μεταμορφώνουμε την ζωή μας, αλλά και την αυτοκαταστροφική μας τάση, εμμονή να περπατάμε στο σκοτάδι, βιώνοντας έντονα, μοιραία γεγονότα. Έτσι, δραματικές ανακατατάξεις, αλλά και επαγγελματικές και οικογενειακές ριζικές αλλαγές φέρνει το άγγιγμα του Πλούτωνα στον γενέθλιοι χάρτη μας. Με πιο τρόπο, όμως διαμορφώνει την προσωπικότητα μας, πως επηρεαζόμαστε δηλαδή,  από τον «μικροσκοπικό» αυτό δυνάστη είναι κάτι που μπορεί να αναγνωρισθεί με τις όψεις που σχηματίζει με τους υπόλοιπους προσωπικούς πλανήτες, στον γενέθλιο χάρτη μας.

Πλούτωνας – Ήλιος

Η γενέθλια όψη Πλούτωνα, Ήλιου σκιαγραφεί τον μυστικοπαθή, που δίνει μεγάλη σημασία στην κοινωνική του θέση και δεν θέλει με τίποτα να χάσει τον έλεγχο του εαυτού του. Σίγουρα η πατρική φιγούρα είναι έντονη στη ζωή σου, έχεις γεννηθεί από έναν πατέρα που θέλει να εξουσιάζει τους γύρω του και προσπαθείς να φανείς αντάξιος των προσδοκιών του.  Προστατεύεις την ιδιωτική σου ζωή, δεν αφήνεις τίποτα να γίνεται τυχαία και φυσικά το αγαπημένο σου παιχνίδι είναι η ικανότητα σου να επηρεάζεις τον ψυχισμό των γύρω σου. Έχεις δυνατή θέληση, φοβερό κουράγιο και για αυτό η ζωή φέρνει μοιραία γεγονότα, όπου καλείσαι να ξεπεράσεις για να αναγεννηθείς. Σε δυσμενή όψη, γίνεσαι ζηλιάρης, απόλυτος και μπορείς να καταπατήσεις ηθικούς νόμους, αρκεί να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Συναισθηματική χειραγώγηση, αλλά και ένα είδος κακοποίησης σε έχουν κάνει να φέρεσαι με σκληρότητα. Η δυναμική όμως, θετική όψη Ήλιου, Πλούτωνα σε βοηθάει να ξεπερνάς όλες τις δυσκολίες, να καταλαβαίνεις τις διαθέσεις των άλλων και να μπορείς να στηρίζεις τους γύρω σου. Μπορείς να εργαστείς ως ψυχολόγος, πολιτικός και να μεταμορφώσεις το περιβάλλον σου με την επιρροή σου.  Προσοχή στην τάση σου να σαμποτάρεις τον εαυτό σου.

Πλούτωνας – Σελήνη

Η γενέθλια όψη Πλούτωνα, Σελήνης, δηλώνει έναν πλούσιο, έντονο εσωτερικό κόσμο με δυνατά συναισθήματα που καθορίζουν την ζωή σου και τις αποφάσεις. Δεμένος με την μητρική φιγούρα, έχεις υποστεί ένα είδος ευνουχισμού και δεν μπορείς να ξεφύγεις και να απελευθερωθείς. Βέβαια έχεις μεγάλη ανάγκη να κρύβεις τα συναισθήματα σου, να μην εκδηλώνεις τις αδυναμίες σου και χρησιμοποιείς άμυνες για να μην σε εκμεταλλευτούν. Μυστικά, μια περίεργη παιδική ηλικία και ο φόβος μήπως αποκαλυφθούν τα βιώματα σου, οδηγούν στην καχυποψία και στην πιθανή απομόνωση.  Σε δυσμενή όψη, γίνεσαι «θύμα» των περιστάσεων, απορροφάς την αρνητική ενέργεια των γύρω σου και δεν μπορείς να ξεχάσεις ή να θεραπεύσεις τα τραύματα σου. Η προσωπική σου ζωή έχει αρκετές διακυμάνσεις και περνάς από δραματικές καταστάσεις που δεν σε αφήνουν να αφεθείς και να χαρείς, αποδεχόμενος τις επιλογές σου. Φόβοι, κακές διατροφικές συνήθειες και υπερβολικό άγχος σε οδηγούν σε πιθανές ψυχολογικές διαταραχές. Η δυναμική, όμως θετική όψη, Πλούτωνα, Σελήνης, σε μεταμορφώνει σε άτομο που μπορεί να θεραπεύσει με την αγάπη του, να επηρεάσεις, δηλαδή,  θετικά το περιβάλλον σου και να προστατεύσεις τους ευάλωτους και υπερβολικά ευαίσθητους. Μπορείς να εργαστείς ως σύμβουλος, θεραπευτής και να καταγράψεις, κατανοήσεις με απόλυτη ακρίβεια τον ανθρώπινο πόνο.

Πλούτωνας Ερμής

Η γενέθλια όψη Πλούτωνα, Ερμή, προδιαγράφει ένα δυνατό μυαλό και έχεις έμφυτη την ικανότητα να ακουμπάς με τα λόγια σου, την σκέψη των άλλων ανθρώπων. Επίσης, εύκολα και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, κρύβεις πράγματα και κρατάς καλά φυλαγμένα τα μυστικά σου. Κρυφές σκέψεις, καχυποψία αλλά και έντονο παρασκήνιο υπονομεύουν όμως, τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Απεχθάνεσαι την επιπολαιότητα, αντιλαμβάνεσαι άμεσα τα αληθινά κίνητρα στις πράξεις των γύρω σου και φυσικά δεν ανέχεσαι την αδιαφορία. Σε δυσμενή όψη, μπορείς να έχεις υποστεί καταπίεση ή εκμετάλλευση μέσα στο συγγενικό σου περιβάλλον και για αυτό αναγκάστηκες να χρησιμοποιήσεις υπόγεια μέσα για να επιβιώσεις. Απώλειες αγαπημένων ατόμων είναι επίσης πιθανές.  Η δυναμική όμως, θετική σχέση του Πλούτωνα με τον Ερμή σε ωθεί να έχεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου, να ανιχνεύεις την αλήθεια ή ακόμα να ερευνάς τα πράγματα σε βάθος. Εύκολα γράφεις, διαπρέπεις σαν συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων και σαν ερευνητής μεταφυσικής. Επίσης, η γενέθλια αυτή, υπόσχεση δηλώνει ένα άτομο που μπορεί να έχει μεγάλη ακαδημαϊκή καριέρα και λαμπρό μέλλον. Προσοχή σε εμμονές και αυτοκαταστροφικές τάσεις.

Πλούτωνας – Αφροδίτη

Η γενέθλια όψη Πλούτωνα, Αφροδίτης δείχνει ένα άτομο που παθιάζεται με τον έρωτα, την αγάπη και φυσικά τα χρήματα. Μεγάλη σημασία δίνεις στην εξωτερική εμφάνιση και στο κοινωνικό στάτους και έτσι κυνηγάς την φήμη, τον καλό γάμο και την οικονομική αποκατάσταση. Ερωτικά τρίγωνα, κρυφές σχέσεις, αντιζηλίες και η ανάγκη σου να φανείς ανώτερος  από τους άλλους σε οδηγούν σε λαθεμένες προσωπικές επιλογές. Παρασύρεσαι εύκολα από τους γύρω σου, λατρεύεις την μεγάλη ζωή και έτσι πέφτεις θύμα των παθών σου, που δεν μπορείς να μετριάσεις και να ελέγξεις.  Σε δυσμενή όψη, φαίνεται ότι αναγκάζεσαι να παραμείνεις σε ένα γάμο από συμφέρον και ο/η σύντροφος σου δύσκολα ανταποκρίνεται στις συναισθηματικές σου ανάγκες. Έντονα, ανικανοποίητα σεξουαλικά πάθη. Η δυναμική όμως, θετική όψη του Πλούτωνα με την Αφροδίτη, δίνει μεγάλη γοητεία, σε κάνει ακαταμάχητο και έχεις την δυνατότητα να φτιάξεις τη ζωή σου, σύμφωνα με τα θέλω σου. Διαπρέπεις στη μόδα, στον κόσμο της ομορφιάς ή σε μέρη ψυχαγωγίας, όπου απολαμβάνεις την εύκολη ζωή. Μπορείς να γίνεις αισθητικός, πλαστικός χειρούργος και να χτίσεις την αυτοπεποίθηση των γύρω σου, επεμβαίνοντας στην εμφάνιση τους. Χρήματα, πολυτέλεια και επιτυχία στον έρωτα. Προσοχή στον φόβο της εγκατάλειψης που εύκολα σε κυριεύει.

Πλούτωνας – Άρης

Η γενέθλια όψη Πλούτωνα, Άρη κάνει το άτομο να φοβάται για την επιβίωση του, με αποτέλεσμα να γίνεται αδίστακτο και συχνά να καταπατά τους ηθικούς νόμους.  Έτσι, υπάρχει έντονη η ανάγκη να κυριαρχήσεις πάνω στους άλλους, δεν αφήνεις περιθώρια για να σε εκμεταλλευτούν και συνήθως λες «θα πολεμήσω, μέχρι τελικής πτώσης». Υπάρχει σίγουρα μέσα σου, κρυμμένος θυμός, καταπιεσμένα συναισθήματα και εμπειρίες που έχεις βιώσει, σε έχουν κάνει υπερβολικά καχύποπτο και επιφυλακτικό. Σε δυσμενή όψη, έχεις δεχτεί απειλές και για αυτό προστατεύεις τον εαυτό σου, αψηφώντας τους άλλους και  χρησιμοποιείς υπόγεια μέσα για να τα καταφέρεις να επιβιώσεις. Πολλές φορές έχεις έρθει αντιμέτωπος με το πρόσωπο της «βίας», της άδικης διάκρισης και έτσι αναγκάζεσαι να γίνεις αδίστακτος και να επικεντρωθείς μόνο στις δικές σου ανάγκες. Δύσκολες σχέσεις με το αντίθετο φύλο. Η δυναμική όμως, θετική όψη του Πλούτωνα με τον Άρη, γεννά τους μύστες, τους γνώστες της ανθρώπινης φύσης και τους ταλαντούχους χορευτές αλλά και διακριθέντες αθλητές. Κατανοείς τις σκοτεινές πτυχές της ανθρώπινης προσωπικότητας και έτσι μπορείς να βοηθήσεις στην απενοχοποίηση και στην ψυχική ενδυνάμωση του περίγυρου σου. Προσοχή σε πράξεις εκδίκησης.

 

Πηγή:http://www.oroskopos.gr/nea/o-ploytonas-kai-i-epirroi-toy-ston-astrologiko-mas-xarti-17938/

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πληροφορίες

This entry was posted on 25 Μαρτίου, 2017 by in 2017.

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Μαρτίου 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Αρέσει σε %d bloggers: