ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Άρης στον Κριό

490a4b34d6f5189ffcd79e23f43197d6Από τις 28 Ιανουαρίου έως 10 Μαρτίου 2017,  ο Άρης θα εγκατασταθεί στο ζώδιο που κυριαρχεί, τον πύρινο, παρορμητικό, εξωστρεφή Κριό. Η θέση του Άρη στο σπίτι του,  συμβολίζει την πρωτοβουλία, φανερώνει τις ηγετικές μας τάσεις, καθώς και την μαχητικότητα μας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας και να δημιουργήσουμε την πραγματικότητα μας.  Ωστόσο, ο Άρης είναι ο πλανήτης που ανταγωνίζεται το  περιβάλλον του, γιατί θέλει να φαίνεται η μοναδικότητα του και έτσι εμείς θα ακολουθήσουμε «φωναχτά» το παράδειγμα του, για να κάνουμε την διαφορά. Ο Άρης στον Κριό, είναι ζωντανός, τολμηρός, αρκετά γρήγορος, συχνά επιθετικός και δεν αφήνει κανέναν να τον προσπεράσει. Μας βοηθάει αυτή η ιδιαιτερότητα του πλανήτη, για να βγούμε από την απαισιοδοξία που μας είχε καταβάλλει και να μην υποδυόμαστε τα θύματα. Εύκολα θα περάσουμε στη πρώτη γραμμή, θα ορίσουμε τα όρια μας και θα  απενοχοποιήσουμε τον εγωισμό μας. Προσοχή βέβαια στις υπερβολές, καθώς είναι δύσκολο να κρατήσουμε τις ισορροπίες και έτσι θα συγκρουστούμε με το περιβάλλον μας. Ερωτικά θα είμαστε διαθέσιμοι να δοκιμάσουμε το καινούργιο, να πρωτοτυπήσουμε και το πιο πιθανό να παρασυρθούμε σε ακατάλληλες σχέσεις.

Στις 22 Φεβρουαρίου 2017, ο Άρης από τον Κριό  σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, προκαλεί τον ψυχισμό μας, θα αισθανθούμε καταπίεση και η ανάγκη μας να επαναστατήσουμε θα είναι πολύ έντονη. Καλό θα είναι και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, να μην αποκαλύπτουμε τις σκέψεις μας και να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα μας, παραμένοντας ψύχραιμοι. Αποφύγετε τις κατά μέτωπο συγκρούσεις και μην εξωτερικεύετε τον θυμό σας σε αγαπημένα πρόσωπα. Κίνδυνος παρεξηγήσεων, χωρισμοί ή συναισθηματική , οικονομική εκμετάλλευση. Επηρεάζονται κυρίως Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι,  γεννημένοι τέλος β΄ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 18η των αντίστοιχων ζωδίων.
Στις 27 Φεβρουαρίου 2017, ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό και σε αντίθεση με τον Δία στον Ζυγό, αμέσως μετά την Νέα Σελήνη, έκλειψη Ηλίου, στο ζώδιο των Ιχθύων, σημαίνει αποκάλυψη παρασκηνίου, πέφτουν οι μάσκες και δεν μπορούν να τηρηθούν τα προσχήματα. Ο φαινομενικά ανάδρομος Δίας απέναντι από τον Άρη και Ουρανό δεν μπορεί να συμβιβάσει τα πράγματα και θα ζήσουμε αρκετές συγκρούσεις, απώλειες συναισθηματικές και θα κυριαρχήσει ο πιο δυνατός.  Ενέργεια θα σπαταληθεί σε διενέξεις και ευνοούνται τα άτομα που αγαπάνε τις αλλαγές αλλά και τις συγκρούσεις..Επηρεάζονται κυρίως Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, γεννημένοι αρχές τρίτου δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 22η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Στις 5  Μαρτίου ο Άρης στον Κριό, σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, θα ενδυναμώσει τις συνεργασίες μας και θα ευνοήσει και την προσωπική μας ζωή, κυρίως σε όσους ενδέχεται να κάνουν μια νέα σχέση. Συνειδητά πλέον και υπό την επιβλητική, αλλά και προστατευτική ματιά του Κρόνου, μπορούμε να προχωρήσουμε σε ανοίγματα που βέβαια είχαμε ήδη προαποφασίσει. Σωστές οργανωμένες κινήσεις θα ανοίξουν κλειστές πόρτες και θα αναγνωριστούν οι ικανότητες μας από άτομα κύρους, κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας. Επηρεάζονται κυρίως Κριοί, Τοξότες γεννημένοι μέσα γ’ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 26η , 27η των αντίστοιχων ζωδίων.

Πηγή:http://www.oroskopos.gr/nea/o-aris-ston-krio-i-stigmi-gia-na-pareis-protoboylies-17725

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πληροφορίες

This entry was posted on 3 Φεβρουαρίου, 2017 by in 2017,OROSKOPOS.GR.

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Φεβρουαρίου 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  
Αρέσει σε %d bloggers: