ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Ορθή πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω!

capricorn-womanΜε την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω βίωσες καθυστερήσεις, αναβολές και αναγκάστηκες να αναθεωρήσεις πολλά σχέδια σου, καθώς δεν ήσουν σίγουρος για το τι έπρεπε να πράξεις. Βέβαια ο Ερμής έμεινε και στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη(από 4 έως 12/1)και σε βοήθησε να μην είσαι τόσο αυστηρός με τις προηγούμενες επιλογές σου και είχες τον χρόνο για αρκετές αναθεωρήσεις. Επίσης, κάθε φορά που ο Ερμής κινείται ανάδρομα φέρνει προηγούμενες σχέσεις, μιλάς δηλαδή με πρώην συντρόφους και ίσως έτσι σου δίνεται η ευκαιρία να δες τα πράγματα πιο αντικειμενικά.

Η ορθή πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω έως τις 7/2/17, θα προσφέρει ευκαιρίες για να τρέξεις γρήγορα τα επαγγελματικά σου θέματα, να κλείσεις συμφωνίες που θα ευνοήσουν τα οικονομικά σου και για να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες. Εκμεταλλεύσου την παρουσία του Ερμή στον Αιγόκερω, για την εξέλιξη της καριέρας σου, καθώς θα συζητάς για τους όρους σου και για να οργανώσεις την πρακτική πλευρά της ζωής σου, προσπαθώντας όμως να μην κάνεις μαύρες σκέψεις ή να είσαι απαισιόδοξος. Με τον  Ερμή στον Αιγόκερω πραγματικά σε πιάνει μια μελαγχολία και για να μην χάσεις το ενδιαφέρον σου, βάλε την λογική να δουλέψει και απλούστευσε τις συνθήκες της ζωής σου.

Κριός

Η ορθή πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω επηρεάζει επαγγελματικές σχέσεις, μπορείς να εμπιστευτείς μια καινούργια συνεργασία και να δραστηριοποιηθείς με περισσότερη υπευθυνότητα. Έτσι, θα έχεις χρόνο, να οριοθετήσεις τις σχέσεις σου και να διαλύσεις προηγούμενες παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί.

Ταύρος

Η ορθή πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω επηρεάζει την ψυχολογία σου, φέρνει αρκετές κρίσεις ανασφάλειας ή νιώθεις ότι πολλά πράγματα δεν μπορούν να γίνουν όπως τα θέλεις. Θα έχεις χρόνο, ωστόσο, να μιλήσεις με τα κατάλληλα άτομα και να επαναπροσδιορίσεις τις φιλοδοξίες σου. Νομικά ζητήματα ή καθυστερήσεις πληρωμών ολοκληρώνονται.

Δίδυμοι

Η ορθή πορεία του Ερμή  στον Αιγόκερω, επηρεάζει τα συναισθήματα σου και κυρίως το πως επικοινωνείς με τα άτομα που αγαπάς.  Θα έχεις ωστόσο, χρόνο να βρεις την αλήθεια σου, χωρίς να κρύβεσαι και θα αφεθείς στο παιχνίδι της ειλικρινείας, που θα σε ανταμείψει με λιγότερες έγνοιες. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις δάνεια  και οφειλές που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό.

Καρκίνος

Η ορθή πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω, επηρεάζει τα προσωπικά σου, διαμορφώνοντας το κλίμα μέσα σε σταθερές σχέσεις και θα δείξεις ωριμότητα. Θα έχεις χρόνο να αναλύσεις το ταίρι σου, να αφουγκραστείς τις ανάγκες του συνεταίρου σου ή ακόμα και να δεις την «εικόνα» σου στα μάτια των γύρω σου. Συγχρόνως, θα αντιμετωπίζεις τους αντιπάλους σου.

Λέων

Η ορθή πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω, επηρεάζει εργασιακά ζητήματα και κυρίως θα σε βάλει σε μια ρουτίνα με ατέλειωτα ωράρια και αρκετή δουλειά. Θα έχεις χρόνο (αν θέλεις) για να δεις τις αντοχές σου, μόνο προσπάθησε να μην χάσεις το μέτρο, λόγω της ανασφάλειας που θα νιώθεις. Έτσι, σε γενικές γραμμές θα επωμιστείς περισσότερες ευθύνες που θα ανεβάσουν όμως την αυτοπεποίθηση σου.

Παρθένος

Η ορθή πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω, επηρεάζει ερωτικά ζητήματα και κυρίως θα σε βάλει να πάρεις αποφάσεις σχετικά με μια σχέση που μπορεί να μένει κρυφή. Θα έχεις τον χρόνο να τα πεις με τον εαυτό σου, να συνειδητοποιήσεις τι θέλεις και κατόπιν θα προχωρήσεις σε αναγκαία ξεκαθαρίσματα. Προσπάθησε να μην είσαι απαισιόδοξος/η.

Ζυγός

Η ορθή πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω, επηρεάζει το σπίτι σου και κυρίως θα ασχοληθείς με τα προβλήματα των κοντινών σου ανθρώπων και θα γίνεις αρκετά εσωστρεφής. Θα έχεις τον χρόνο να τακτοποιήσεις ζητήματα σχετικά με την εκμετάλλευση ενός ακινήτου και θα τελειώσεις με εκκρεμότητες. Αν είσαι ελεύθερος/η μην γυρνάς σε σχέσεις του παρελθόντος.

Σκορπιός

Η ορθή πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω, επηρεάζει την καθημερινότητα σου, σε φορτώνει με περισσότερες ώρες εργασίας και αρκετές ευθύνες και έτσι θα αποκτήσεις ξανά την ενεργητικότητα σου. Θα έχεις τον χρόνο να είσαι κοντά σε φίλους και φίλες που σε στηρίζουν και έτσι δεν θα χάνεσαι σε αρνητικές σκέψεις.

Τοξότης

Η ορθή πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω, επηρεάζει τα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να δεις πιο αντικειμενικά τώρα την κατάσταση σου και έτσι θα πάρεις δραστικές αποφάσεις που θα σε γλιτώσουν από άβολες καταστάσεις. Θα έχεις τον χρόνο να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν.

Αιγόκερως

Η ορθή πορεία του Ερμή, στο ζώδιο σου, επηρεάζει θετικά, επαγγελματικές αλλά και προσωπικές εξελίξεις, μια που τώρα είναι πιο εύκολο να εκφραστείς με σαφήνεια. Θα έχεις τον χρόνο  να αναλύεις τα συναισθήματά σου και έτσι θα μπορέσεις να αποφύγεις παρεξηγήσεις και εντάσεις. Προσπάθησε να μην είσαι αυστηρός με τους γύρω σου.

Υδροχόος

Η ορθή πορεία του Ερμή, στον Αιγόκερω, επηρεάζει σημαντικά τον τρόπο που σκέφτεσαι, αλλάζει τελείως η στάση σου και ίσως θα χάσεις τον ρομαντισμό σου και θα γίνεις πιο πρακτικός/η. Θα έχεις ωστόσο, τον χρόνο να ομορφύνεις την μέρα σου με καθημερινά απλά πράγματα που θα σε ξεκουράζουν ψυχικά. Μην σκέφτεσαι το παρελθόν.

Ιχθύες

Η ορθή πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω, επηρεάζει φιλικές σχέσεις και θα δεις πιο καθαρά τον ρόλο των φίλων στη ζωή σου , περνώντας σε αναγκαία ξεκαθαρίσματα. Θα έχεις τον χρόνο να απομακρύνεις τα άτομα που σε μπλοκάρουν και θα ενταχθείς σε νέες ομάδες που θα είναι πιο κοντά στα ενδιαφέροντα σου.

Πηγή: http://www.oroskopos.gr/nea/ermis-se-orthi-poreia-ston-aigokero-kleise-ekkremotites-17631/

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information

This entry was posted on Ιανουαρίου 12, 2017 by in 2017,OROSKOPOS.GR and tagged .

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Ιανουαρίου 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Δεκ.   Φεβ. »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Αρέσει σε %d bloggers: