ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

15νθήμερες Αστρολογικές Προβλέψεις από 15 έως 28 Αυγούστου 2016

  • unnamedΠλανητικό Σκηνικό :  16 Αυγούστου – Ήλιος στον Λέοντα τρίγωνο με Ουρανό στον Κριό
  • 18 Αυγούστου – Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα – Σεληνιακή έκλειψη
  • 22 Αυγούστου – Ήλιος στην Παρθένο
  • 24 Αυγούστου – Άρης σύνοδο Κρόνος στον Τοξότη (κρίσιμες μοίρες 8η -13η των μεταβλητών ζωδίων, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες)
  • 28 Αυγούστου – Αφροδίτη σύνοδο Δία στην Παρθένο
  •  

Κριός

Ευχάριστες συναντήσεις, απρόοπτες ερωτικές εξελίξεις και είσαι ικανοποιημένος, μια που τώρα ξέρεις πως παίζεται το παιχνίδι και δεν παίρνεις τίποτα στα σοβαρά; Συνέχισε το κρυφτούλι από τυχόν σχέσεις ζωής και πάρε το χρόνο σου για να δεις, αν πρέπει να μείνεις δεσμευμένος ή να αλλάξεις ολοκληρωτικά τις αποφάσεις σου (επηρεάζεται κυρίως το γ’ δεκαήμερο).  Ο Ήλιος στην Παρθένο φωτίζει θέματα εργασίας, προσφέρει επιλογές και μπορείς να αξιολογήσεις τα δεδομένα σου με καθαρό, ξεκούραστο μυαλό. Με την σύνοδο Άρη- Κρόνου στον Τοξότη, φυσικά και αποφεύγεις μετακινήσεις, μακρινά ταξίδια και δεν αποκαλύπτεις τις αλήθειες σου. Δώσε προτεραιότητα σε θέματα υγείας, φυσικής κατάστασης και συνάντησε φίλους που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα.

Ταύρος

Οικογενειακές συγκεντρώσεις, ένα πήγαινε έλα συγγενών και φίλων, μια που είσαι συμβιβασμένος με την πραγματικότητα σου, γιατί πραγματικά δεν κάνει να παραπονιέσαι, καθώς βλέπεις τι γίνεται γύρω σου; Συνέχισε να είσαι ευχαριστημένος, με ότι σου δίνει η ζωή και αργότερα επανεξετάζεις θέματα συμβίωσης και γενικών υποχρεώσεων (επηρεάζεται κυρίως το γ’ δεκαήμερο). Ο Ήλιος στην Παρθένο βοηθάει στο να βρεις διεξόδους και να περάσεις χαλαρά με άτομα νεώτερα και ευτυχώς θα νιώσεις και πάλι παιδί. Με την σύνοδο Άρη-Κρόνου στον Τοξότη φυσικά και δεν ξοδεύεις αλόγιστα, προσέχεις τι δίνεις και που και κρατάς γερό κομπόδεμα. Δώσε προτεραιότητα στο τώρα, σε ότι διασκεδάζει την ψυχή σου και αφέσου στην ροή, χωρίς να σκέφτεσαι.

Δίδυμοι

Ολιγοήμερες διακοπές, με τις αποσκευές στο χέρι, λες ναι σε ξαφνικές προκλήσεις και είσαι χαρούμενος. Μια που κατάφερες να ξεγλιστρήσεις από υποχρεώσεις και το γκρίζο τοπίο; Συνέχισε να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις και δεν κοιτάς πίσω σου, μια που δικαιούσαι λίγη ξεκούραση και επιτέλους χαλάρωση (επηρεάζεται κυρίως το γ΄ δεκαήμερο).   Ο Ήλιος στην Παρθένο, φωνάζει  όμως, να επανέρθεις στην εστία σου, να δώσεις προτεραιότητα στο χώρο σου και να στήσεις το καταφύγιο σου. Με την σύνοδο Άρη-Κρόνου στον Τοξότη, μην επαναστατείς, μην φέρνεις αντιρρήσεις στη σχέση σου ή στον συνεργάτη σου και αποστασιοποιήσου από τα προβλήματα που τυχόν προκύψουν. Δώσε προτεραιότητα στην διακόσμηση του χώρου σου, σε αναζήτηση νέας οικίας και σε κλειστά οικογενειακά μαζώματα.

Καρκίνος

Επαγγελματικές ευκαιρίες, νέες συνεργασίες και μια θέση που σου αρμόζει και ξαφνιάζεσαι ευχάριστα γιατί τώρα αγγίζεις τα σχέδια σου; Συνέχισε να δείχνεις διαθέσιμος, ακόμα και τώρα που είσαι σε διακοπές και δούλευε εντατικά, γιατί πρέπει να αποδείξεις, ότι είσαι αληθινός επαγγελματίας (επηρεάζεται κυρίως το  γ΄ δεκαήμερο). Ο Ήλιος στην Παρθένο ευνοεί μετακινήσεις, επαφές με τα κατάλληλα άτομα, γνωριμίες και υπάρχει κινητικότητα που ανεβάζει την δημοτικότητα σου. Με την σύνοδο Άρη-Κρόνου στον Τοξότη, φρόντισε να ξεκουράζεσαι, καθώς θέματα υγείας μπορεί να προκύψουν και προσοχή σε ατυχήματα. Δώσε προτεραιότητα στο άμεσο περιβάλλον σου, επικοινώνησε με φίλους ή συντρόφους που έχεις καιρό να δεις και εκφράσου συναισθηματικά.

Λέων

Θεαματικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα και νιώθεις τυχερός που έχεις ξεφύγει τελείως από την ρουτίνα και τις άχαρες επαναλήψεις; Συνέχισε να χαμογελάς στην τύχη σου και βλέπεις πως τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο και νίκησες την στασιμότητα (επηρεάζεται κυρίως το γ΄ δεκαήμερο). Ο Ήλιος στην Παρθένο ξεκαθαρίζει και τα νώτα σου, φεύγουν οι αντίπαλοι, νικάς πιθανό παρασκήνιο που σε έβαζε τρικλοποδιές σε εργασιακά ζητήματα και όλα μέλι, γάλα. Με την σύνοδο Άρη-Κρόνου στον Τοξότη, περνάς αναταραχές, κυρίως αν είσαι γονιός και πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες, γεφυρώνοντας τις αντιθέσεις. Δώσε προτεραιότητα σε ασκήσεις χαλάρωσης, γυμναστική και εναλλακτικές θεραπείες.

Παρθένος

Ξεκούραση, εσωτερική γαλήνη και επαναπροσδιορισμός των προσωπικών σου σχέσεων και είσαι πιο αποφασισμένος και ξέρεις τι ζητάς και πως θα αποκτήσεις; Συνέχισε να θέτεις στον εαυτό σου, καίρια ερωτήματα, σχετικά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και θα ξεπεράσεις την στασιμότητα που σε παιδεύει (επηρεάζεται κυρίως το γ΄ δεκαήμερο). Ο Ήλιος, στο ζώδιο σου, είναι χρήσιμο όπλο στο χέρια σου, ώστε να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα και να φτιάξεις την εικόνα σου, προς τα έξω, κλείνοντας τα στόματα. Με την σύνοδο Άρη-Κρόνου στον Τοξότη, θα ζήσεις επαναστάσεις, εξεγέρσεις, χωρισμούς και κλάματα αλλά είναι αναγκαίο να φύγεις από τα δεσμά που σου έχουν επιβάλλει. Δώσε προτεραιότητα μόνο σε σένα, στις δικές σου προσωπικές ανάγκες και ξέφυγε από τα πρέπει σου.

Ζυγός

Περιτριγυρισμένος από φίλους και η διάθεση σου αρκετά ανεβασμένη, μια που κέρδισες το στοίχημα με τον εαυτό σου και πολλά πράγματα έχουν τακτοποιηθεί, ενώ δεν το περίμενες; Συνέχισε να απολαμβάνεις την νίκη σου, καθώς επαγγελματικά έχεις σταθεροποιηθεί και όσο για τα αισθηματικά σου, κάτι καινούργιο ξεπροβάλλει στον ορίζοντα και είσαι γοητευμένος. Ο ‘Ήλιος στην Παρθένο διώχνει εμπόδια, φεύγουν οι καθυστερήσεις, ή αναβολές και εμπιστεύεσαι περισσότερο το περιβάλλον σου και τους συνεργάτες σου. Με την σύνοδο Άρη-Κρόνου στον Τοξότη πρόσεχε τις κινήσεις, μετακινήσεις σου και καλό είναι να κάτσεις σπίτι σου, για να μπορέσεις να ξεκουραστείς. Δώσε προτεραιότητα στους δικούς σου ανθρώπους, απέφυγε τις εντάσεις και μακριά από κουτσομπολιά που σου χαλάνε την ψυχολογία.

Σκορπιός

Άνεση σε θέματα καριέρας, ξεκολλάς από θέσεις που δεν σου ταιριάζουν και κάνεις ένα νέο δυνατό ξεκίνημα που σε βγάζει από την αφάνεια και την μιζέρια; Συνέχισε να στοχεύεις ψηλά, μην χάνεις την ψυχραιμία σου και όλα θα μπουν στην θέση τους και εσύ θα τα έχεις καταφέρει (επηρεάζεται το γ΄ δεκαήμερο). Ο Ήλιος στην Παρθένο φέρνει κοντά σου άτομα που βοηθάνε να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα, να φύγει το άγχος και να ξεκουραστείς ψυχικά. Με την σύνοδο Άρη-Κρόνου στον Τοξότη, ζορίζεσαι σε θέματα οικονομικά, λίγο ακόμα θα αναγκαστείς να προσέχεις τι ξοδεύεις, αλλά θα είναι παροδικό.  Δώσε προτεραιότητα σε θετικές σκέψεις, αισιόδοξους ανθρώπους και υψηλούς στόχους.

Τοξότης

Αναζητήσεις σε σχέση με το μέλλον σου, είσαι σε συνεχή εγρήγορση για το τι πρέπει να γίνει σε όλα τους τομείς της ζωής σου και δεν έχεις ξεκουραστεί καθόλου; Συνέχισε να αναβάλλεις τις διακοπές σου, μια που τώρα πρέπει να αναλάβεις τα ηνία της ζωής σου και υπάρχουν ευκαιρίες που προβάλλουν για να σε δελεάσουν (επηρεάζεται το γ΄ δεκαήμερο).  Ο Ήλιος στην Παρθένο δείχνει όλες τις πτυχές του χαρακτήρα σου, ώστε να συνειδητοποιήσεις τι πρέπει να πετάξεις, αλλά και να κρατήσεις, ώστε να αγγίξεις την επιτυχία. Με την σύνοδο Άρη-Κρόνου στο ζώδιο σου, ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε και απέφυγε τα πάντα, συν τους πάντες. Δώσε προτεραιότητα σε θέματα καριέρας και πες ναι σε νέες συνεργασίες.

Αιγόκερως

Έντονα πάθη, κόντρες ερωτικές που ανεβάζουν την αδρεναλίνη και δίνουν ένα κόκκινο χρώμα στη ζωή σου και φαίνεται να έχεις χάσει τα όρια σου; Συνέχισε να παίζεις με τους γύρω σου αλλά και με τον εαυτό σου, ώστε να καταλάβεις τι είναι αυτό που σε επηρεάζει και αποχαιρετάς τα πρέπει σου (επηρεάζεται κυρίως το γ ‘ δεκαήμερο). Ο Ήλιος στην Παρθένο δίνει λύσεις σε νομικά ζητήματα, οι δικοί σου σε στηρίζουν, αν θέλεις να χωρίσεις ή να συγκατοικήσεις με νέο σύντροφο και μπορείς να βάλεις νέα θεμέλια. Με την σύνοδο Άρη, Κρόνου στον Τοξότη, κρύψου από τα κακό το μάτι, προσπέρασε τους αντιπάλους σου με στάση που αποδεικνύει ότι είσαι ανώτερος άνθρωπος και κρύψε τον θυμό σου. Δώσε προτεραιότητα σε ταξίδια, απομάκρυνση από τις εντάσεις.

Υδροχόος

Νέες αισθηματικές ιστορίες, πρόσωπα καινούργια εμφανίζονται στη ζωή σου και γεννιέται ένα δίλλημα, σχετικά με τα προσωπικά σου και τι πρέπει να γίνει με παλιές ιστορίες , που έχουν φθαρεί από τον χρόνο; Συνέχισε να πειραματίζεσαι, δοκίμασε,  δηλαδή να ξεφύγεις από το παρελθόν και κάνε νέα δοκιμαστικά ξεκινήματα (επηρεάζεται κυρίως το γ’ δεκαήμερο). Ο Ήλιος στην Παρθένο δίνει λύσεις σε θέματα κληρονομικά, γίνονται συζητήσεις για περιουσιακά ζητήματα και θα βρεθεί εναλλακτική λύση για ζητήματα που εκκρεμούν. Με την σύνοδο Άρη-Κρόνου στον Τοξότη θα νιώσεις ότι σε παρακολουθούν, αμφισβητείται η αξιοπιστία σου και πρόσεχε τα νώτα σου. Δώσε προτεραιότητα σε οικονομικά ζητήματα και κοίταξε το συμφέρον σου.

Ιχθύες

Σε επιφυλακή και έτοιμος να αντιμετωπίσεις τους αντιπάλους σου, έχεις πάρει τα πάνω σου και ξέρεις πλέον ότι και ο άγιος φοβέρα θέλει;. Συνέχισε να υποδύεσαι τον γενναίο και μην αφήνεις κανένα να σου πάρει τον αέρα, γιατί πρέπει να επιβληθείς στο περιβάλλον σου και θα τα καταφέρεις. (επηρεάζεται κυρίως το γ’ δεκαήμερο). Ο Ήλιος στην Παρθένο, απέναντι σου, δείχνει με ακρίβεια τους συμμάχους σου και ξέρεις πλέον που πρέπει να βασίζεσαι και ποιον/α να εμπιστεύεσαι. Με την σύνοδο Άρη, Κρόνου στον Τοξότη, σείεται το έδαφος κάτω από τα πόδια σου και χάνεις προσωρινά την υποστήριξη των ανωτέρων σου. Δώσε προτεραιότητα σε άτομα που μετράνε χρόνια δίπλα σου και μην σπαταλάς τον χρόνο σου άδικα.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πληροφορίες

This entry was posted on 20 Αυγούστου, 2016 by in 2016 and tagged .

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Αύγουστος 2016
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Αρέσει σε %d bloggers: