ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Eβδομαδιαίες Προβλέψεις από 6 έως 12 Ιουνίου 2016

 

Processed with VSCO with c1 preset

 

Πλανητικό Σκηνικό :

7 Ιουνίου-Ήλιος σύνοδο Αφροδίτη στους Διδύμους

  • 9 Ιουνίου – Ερμής στον Ταύρο σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στον Σκορπιό
  • 12 Ιουνίου – Αφροδίτη στους Διδύμους σε εξάγωνο με Ουρανό στον Κριό

Κριός

Η τυχερή όψη Αφροδίτης, Ήλιου στους Διδύμους, αποζημιώνει για τις φθορές που έχετε υποστεί σε επικοινωνιακό επίπεδο και στην περίπτωση που «χάσατε» συμφωνίες, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με έμπειρους επαγγελματίες και να βάλετε νέα θεμέλια. Στα μέσα της εβδομάδας, προσπαθήστε να παραμείνετε διαλλακτικοί, καθώς οικονομικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια και πρέπει να ξεδιαλύνετε εκκρεμότητες και να διώξετε βάρη που δεν σας ανήκουν.  Το Σαββατοκύριακο, επωφελείστε από μια επαγγελματική πρόταση και τολμήστε να δραστηριοποιηθείτε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στον έντυπο Τύπο ή διαδώστε το εγχείρημα σας στο διαδίκτυο.  Πείτε ναι σε ένα ολιγοήμερο ταξίδι και φορτίστε τις μπαταρίες σας.

Ταύρος

Η τυχερή όψη Αφροδίτης, Ήλιου, στους Διδύμους, αποζημιώνει για τα χτυπήματα που δεχτήκατε στην τσέπη σας και στην περίπτωση που «χάσατε» την σταθερότητα σας, μπορείτε να μπείτε και πάλι δυναμικά, σε μια νέα αγορά εργασίας και να αυξήσετε τα έσοδα σας. Στα μέσα της εβδομάδας,  μην ζητάτε την έγκριση των κοντινών σας προσώπων και προπαντός μην θυμώνετε με τις αντιδράσεις που θα συναντήσετε. Το Σαββατοκύριακο, επωφελείστε από την παρέμβαση ενός φιλικού προσώπου, το οποίο θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε, κυρίως, στον εργασιακό σας χώρο και θα διώξει το παρασκήνιο. Πείτε ναι σε δραστηριότητες που σας χαλαρώνουν και αλλάξτε την διάθεση σας.

Δίδυμοι

Η τυχερή όψη Αφροδίτης, Ήλιου, στους Διδύμους, αποζημιώνει για τα ερωτικά μπερδέματα που ζήσατε και στην περίπτωση που «χάσατε» τον /την σύντροφο σας, μπορείτε να βγείτε από την μοναξιά, επιλέγοντας ένα νέο πρόσωπο. Στα μέσα της εβδομάδας μας, φυλαχθείτε από τους δήθεν φίλους και μην ανοίγετε το στόμα σας, αποκαλύπτοντας τα προσωπικά σας σχέδια, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Το Σαββατοκύριακο,  επωφελείστε από σημαντικές γνωριμίες που πραγματοποιούνται σε εκδηλώσεις, ομαδικές συγκεντρώσεις που συμμετέχετε  και επανεξετάστε τον τρόπο που χειρίζεστε τον ελεύθερο σας χρόνο. Πείτε ναι στην προσφορά κοινωφελής εργασίας και νιώστε υπέροχα με τον εαυτό σας.

 Καρκίνος

Η τυχερή όψη Αφροδίτης, Ήλιου, στους Διδύμους, αποζημιώνει για την ψυχολογική φθορά που αναγκαστικά, έχετε υποστεί και στην περίπτωση που «χάσατε» το μυαλό σας, μπορείτε να ξαναδείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα και να συμφιλιωθείτε με τους εχθρούς-δαίμονες σας. Στα μέσα της εβδομάδας, ακολουθείστε τη στάση του Βούδα και ότι και αν συμβαίνει στον επαγγελματικό, αλλά και οικογενειακό σας χώρο, μην παίρνετε θέση. Το Σαββατοκύριακο, επωφελείστε από την διπλωματική σας στάση και θα δείτε, ότι οι χτεσινοί αντίπαλοι, έχουν αλλάξει τη στάση τους και προχωρούν σε διορθωτικές κινήσεις, που θα ξελαφρύνουν τους ώμους σας. Πείτε ναι σε ιδέες που φαίνεται να αποδίδουν κέρδη, αλλά και αναγνώριση.

Λέων

Η τυχερή όψη Αφροδίτης-Ήλιου, στους Διδύμους, αποζημιώνει για πιθανούς αποχωρισμούς, διαζύγια και στην περίπτωση που «χάσατε» τον/την κολλητό σας, μπορείτε να ξεπεράσετε τα συναισθήματα σας και να συνδεθείτε με νέα άτομα. Στα μέσα της εβδομάδας, θα διαπιστώσετε ότι έρχονται αναπόφευκτες αλλαγές που αφορούν τα επαγγελματικά σας και αναγκαστικά θα πρέπει να προσαρμοστείτε στα καινούργια δεδομένα. Το Σαββατοκύριακο, επωφελείστε από την συμμετοχή σας σε μορφωτικά Ιδρύματα, σε Νομικούς οργανισμούς και από την θετική έκβαση μιας χρόνιας δικαστικής υπόθεσης. Πείτε ναι στην επιμόρφωση σας ή σε επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας. Δεχτείτε την μεταμόρφωση σας.

Παρθένος

Η τυχερή όψη Αφροδίτης- Ήλιου, στους Διδύμους, αποζημιώνει για την σωματική κούραση και εξάντληση που νιώθετε και στην περίπτωση που «χάσατε» την ηρεμία σας από εξαντλητικά ωράρια και συνεχή εργασία στο σπίτι , μπορείτε τώρα να ξεκουραστείτε, γιατί η μπόρα έχει περάσει. Στα μέσα της εβδομάδας, θα αγχωθείτε με καθυστερήσεις, αργοπορίες που απομακρύνουν την υλοποίηση των επαγγελματικών σας σχεδίων, αλλά δεν πρέπει να το βάζετε κάτω. Το Σαββατοκύριακο, επωφελείστε από τα άτομα του οικογενειακού, αλλά και φιλικού σας κύκλου, τα οποία και προθυμοποιούνται να σας στηρίξουν οικονομικά και να απεγκλωβιστείτε από οφειλές και χρέη. Πείτε ναι στο δικαίωμα σας να συνεχίζετε να ονειρεύεστε.

Ζυγός

Η τυχερή όψη Αφροδίτης-Ήλιου, στους Διδύμους, αποζημιώνει για την ψυχρολουσία που δεχτήκατε μέσα στο κοντινό, συγγενικό σας περιβάλλον και στην περίπτωση που «χάσατε» την εμπιστοσύνη σας, μπορείτε τώρα να ωριμάσετε και να ξεφύγετε από τυχόν κακές επιρροές. Στα μέσα της εβδομάδας, μπαίνετε πάλι στο φλεγόμενο πεδίο, καθώς πρέπει να συναντήσετε τους ανταγωνιστές σας και οπωσδήποτε, σκεφτείτε λογικά και προστατέψετε τα συμφέροντα σας. Το Σαββατοκύριακο, επωφελείστε από την τύχη, έχετε δηλαδή άσσο στο μανίκι σας, καθώς οι ιδέες σας πουλάνε και είναι εύκολο πια να κερδίζετε την μάχη των εντυπώσεων. Πείτε ναι σε ώρες χαλάρωσης και ψυχαγωγίας.

Σκορπιός

Η τυχερή όψη Αφροδίτης-Ήλιου, στους Διδύμους, αποζημιώνει για τις οικονομικές προκλήσεις και την μείωση των εσόδων σας και στην περίπτωση που «χάσατε» τον μπούσουλα, τώρα μπορείτε να οργανωθείτε και να τακτοποιήσετε με νόμιμο τρόπο, τα χρέη σας. Στα μέσα της εβδομάδας, προσέξτε τα λόγια σας, αποφύγετε την επιθετική στάση και κυρίως μην ρίχνετε τα βάρη στην άλλη πλευρά, αποποιούμενοι τις ευθύνες σας. Το Σαββατοκύριακο, επωφελείστε από μια αλλαγή που θα συμβεί στον εργασιακό σας χώρο και αυτό μπορεί να είναι μια μετάθεση σε άλλη πόλη, μετακίνηση σε υψηλότερη θέση και έτσι οι προσδοκίες σας εύκολα θα ικανοποιηθούν και με το παραπάνω. Πείτε ναι στην άσκηση και στην υγιεινή διατροφή.

Τοξότης

Η τυχερή όψη Αφροδίτης-Ήλιου, στους Διδύμους, αποζημιώνει για τα ερωτικά σκαμπανεβάσματα και για πιθανά λάθη, που οδήγησαν σε τίτλους τέλους και στην περίπτωση που «χάσατε» την χαρά, τώρα μπορείτε να μεταμορφώσετε την συναισθηματική σας πραγματικότητα. Στα μέσα της εβδομάδας, αποφύγετε να χάσετε την ισορροπία σας, παραμείνετε στον στόχο σας και μην παρασύρεστε σε καυγάδες, εντάσεις, καθώς δεν θα βρείτε το δίκιο σας. Το Σαββατοκύριακο, επωφελείστε από το φιλικό σας περιβάλλον, που σας συμβουλεύει πάνω σε θέματα καριέρας, για να βγείτε από διλλήματα και από τον κίνδυνο που ελλοχεύει πίσω από μια υποκειμενική  εκτίμησης-αξιολόγηση  της θέσης σας. Πείτε ναι σε κάθε είδους πειραματισμό και κάντε τη διαφορά.

Αιγόκερως

Η τυχερή όψη Αφροδίτης-Ήλιου, στους Διδύμους, αποζημιώνει για τα χτυπήματα που δεχτήκατε κάτω από την μέση και στην περίπτωση που «χάσατε» τον προσανατολισμό σας, τώρα μπορείτε να καθαρίσετε το πεδίο σας και να ξεφύγετε από το μικρόβιο του αθέμιτου ανταγωνισμού. Στα μέσα της εβδομάδας, νικήστε τον εγωισμό σας και ελέγξτε τα νεύρα σας και προπαντός μην έχετε μεγάλες προσδοκίες, γιατί θα απογοητευτείτε. Το Σαββατοκύριακο, επωφελείστε από την δυναμική παρουσία της οικογένειας σας και αφιερώστε χρόνο για να βρεθείτε κοντά στα πρόσωπα που αγαπάτε περισσότερο και να εκφράσετε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σας. Πείτε ναι στην αισιοδοξία και βελτιώστε τις προσωπικές σας σχέσεις.

Υδροχόος

Η τυχερή όψη της Αφροδίτης-Ήλιου, στους Διδύμους, αποζημιώνει για την προσωπική κρίση που επιζήσατε και στην περίπτωση που «χάσατε» την ψυχραιμία σας, τώρα μπορείτε να απομακρυνθείτε και πραγματικά, μην δίνετε δεύτερες-τρίτες ευκαιρίες. Στα μέσα της εβδομάδας, αποφύγετε τον διάλογο με το άτομο που σας έκανε άνω-κάτω τη ζωή και δεν χρειάζονται εξηγήσεις ή μην απολογείστε για τα συναισθήματά σας. Το Σαββατοκύριακο, επωφελείστε από την δυναμική παρουσία σας, στον επαγγελματικό σας χώρο και σε θέματα καριέρας περιμένετε να συμβούν θαύματα, τα οποία θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Πείτε ναι στο κυνήγι των ικανοτήτων σας και στην ελεύθερη έκφραση των ιδεών σας.

Ιχθύες

Η τυχερή όψη της Αφροδίτης-Ήλιου, στους Διδύμους, αποζημιώνει για την υπερπροσπάθεια που έχετε καταβάλλει στον εργασιακό σας χώρο και στην περίπτωση που «χάσατε» τις δυνάμεις σας, τώρα μπορείτε να ξεκουραστείτε, γιατί τα έχετε ήδη καταφέρει. Στα μέσα της εβδομάδας, σταματήστε να υποδύεστε το θύμα, μην πέφτετε σε κρίσεις μιζέριας και αποδεχτείτε ότι είστε φτιαγμένοι και για τα δύσκολα. Το Σαββατοκύριακο, επωφελείστε οικονομικά , δηλαδή κλείνετε συμφωνίες που ενισχύουν τη θέση σας και αυτό εξασφαλίζει επαγγελματικά το μέλλον σας, διώχνοντας το άγχος της επιβίωσης. Πείτε ναι σε σημαντικές αποφάσεις και διώξτε την αναποφασιστικότητα.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information

This entry was posted on Ιουνίου 14, 2016 by in 2016,MySelvi.gr and tagged .

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Ιουνίου 2016
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Μάι.   Ιολ. »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Αρέσει σε %d bloggers: