ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Οι όψεις της Σελήνης στον αστρολογικό σου χάρτη.

full-moon_scorpio2_0

Η Σελήνη είναι το ουράνιο σώμα που χτίζει το υποσυνείδητο μας και έτσι καθορίζει τον ψυχισμό μας και όλα τα συναισθήματα μας. Από την γέννηση μας, αναζητάμε ενστικτωδώς την Σελήνη μας, δηλαδή τη Μητέρα μας και η σχέση που θα διαμορφώσουμε μαζί της, θα αντικατοπτρίζεται στις ενήλικες μας προτιμήσεις, αλλά και στον τρόπο που δίνουμε-παίρνουμε αγάπη. Αστρολογικά, η Σελήνη κυριαρχεί στο ζώδιο του Καρκίνου, το οποίο έχει έντονα υδάτινα στοιχεία, όπως την δεκτικότητα, ισχυρή διαίσθηση και συχνή κυκλοθυμία. Σημαντική, η θέση της Σελήνης στον αστρολογικό χάρτη και ανάλογα με τις όψεις που κάνει με τους προσωπικού μας πλανήτες επηρεάζει κατ’ αρχήν, το δέσιμο με την οικογένεια μας, την ιστορία μας και μετά τις συνήθειες –το επάγγελμα μας και τον γάμο μας. Ακόμα και οι διατροφικές μας συνήθειες, σχετίζονται με την θετική ή αρνητική γενέθλια Σελήνη.

Σελήνη – Ήλιος         

Θετικές όψεις : Έχεις πλήρως αποδεχτεί τον εαυτό σου και οφείλεις την αυτοπεποίθηση, αλλά και την πραότητα του χαρακτήρα σου, στην ήρεμη, φυσιολογική ανατροφή σου. Ευαίσθητος, αν είσαι άντρας και δυναμική, αν είσαι γυναίκα, ξέρεις να συμπληρώνεις την/τον σύντροφο σου. Με αποφασιστικότητα, αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες της ζωής, γνωρίζοντας να προστατεύεις το περιβάλλον σου και να καθησυχάσεις όλες τις ανησυχίες τους. Δεκτικός, συμβιβάζεσαι εύκολα και αποφεύγεις τους διαπληκτισμούς. Αντικρίζεις τη ζωή με σιγουριά και είσαι πεπεισμένος ότι θα πετύχεις. Συνήθως συνεχίζεις την οικογενειακή σου επιχείρηση και τιμάς τις ρίζες σου. Λατρεύεις τα παιδιά.

Αρνητικές όψεις : Δυσκολίες στην επικοινωνία με τον πατέρα και ένα πιθανό διαζύγιο των γονιών σου, σε έχει αποθαρρύνει να διαμορφώσεις ισχυρή προσωπικότητα-ταυτότητα. Συχνά αναποφάσιστος, δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, όταν τα πράγματα ζορίζουν και δεν εμπιστεύεσαι πολύ τις ικανότητες σου. Μπερδεύεσαι με τα συναισθήματά σου και πολλές φορές δεν ξέρεις τι θέλεις ή τι έχεις ανάγκη να κάνεις. Η ανασφάλεια που νιώθεις, σε οδηγεί σε εσφαλμένες κινήσεις, που βλάπτουν τις προσωπικές σου σχέσεις. Προσκολλημένος στο παρελθόν, κρύβεις τα τραύματα σου και απορρίπτεις την οικογένεια σου. Αποφεύγεις τις ευθύνες σου.

Σελήνη – Ερμής

Θετικές όψεις: Με αρκετά ανεπτυγμένο το αίσθημα της λογικής, ξεχωρίζεις τις κακοτοπιές, από μακριά και μετράς τα βήματα σου, με απόλυτα ακρίβεια. Καλές οι σχέσεις με τους συγγενείς σου και από μικρός, έχεις το προνόμιο να μετακινείσαι,ταξιδεύεις, ζώντας έντονα την παιδική σου ηλικία. Συμπαθητικός, αρεστός στις παρέες, μπαίνεις εύκολα, στην καρδιά των γύρω σου και κερδίζεις όλες τις εντυπώσεις. Φοβερός ομιλητής, με πολλές γνώσεις, μια που η μνήμη σου είναι αξιοθαύμαστη, έχεις το κοινό σου που σε ακολουθεί παντού. Επαγγελματικά, διαπρέπεις σε νομικές σπουδές, στην πολιτική αλλά και στην ψυχολογία-ψυχανάλυση. Η οικογένεια σου είναι πολυμελής.

Αρνητικές όψεις: Εκφράζεις βιαστικά τα συναισθήματα σου, με αποτέλεσμα, να πέφτεις θύμα εκμετάλλευσης ή παρεξηγήσεων. Αρκετά κυκλοθυμικός, αλλάζεις διαθέσεις στο δευτερόλεπτο και εγκαταλείπεις την παρέα σου, χωρίς να δώσεις εξηγήσεις. Η σχέση σου, με την οικογένεια σου είναι επιφανειακή, δηλαδή απουσιάζουν ισχυροί δεσμοί επικοινωνίας. Συχνά, εκλογικεύεις τόσο πολύ την συναισθήματα σου, που φαίνεσαι απρόσωπος ή αδιάφορος. Υποκειμενικός στην σκέψη σου, δυσκολεύεσαι να μπεις στην θέση του/της συντρόφου σου, και περιπλέκεις τα πράγματα. Αντιμετωπίζεις αρκετά προσωπικά-επαγγελματικά διλήμματα και χάνεις χρήματα λόγω άστοχων κινήσεων.

 Σελήνη – Αφροδίτη

Θετικές όψεις : Με γλυκό παρουσιαστικό, εισπράττεις, από μικρή ηλικία την αγάπη, την κατανόηση και την συμπαράσταση, από το περιβάλλον σου και είσαι κλεισμένος σε μια ροζ γυάλα.. Η τέλεια σχέση με την μητέρα σου σε έχει κάνει αξιολάτρευτο παιδί και έναν τρυφερό ενήλικα. Εύκολα χαμογελάς, συγχωρείς και προχωράς παρακάτω , διαγράφοντας ότι και αν έχει συμβεί Αντιλαμβάνεσαι ασυνείδητα, τι θέλει το κοινό, ο κόσμος και διαπρέπεις στον κόσμο της μόδας ή του εκλεπτυσμένου τρόπου ζωής, όπως σε εστιατόρια γκουρμέ. Τέλειος οικογενειάρχης, απολαμβάνεις τη ζωή σαν να είναι παραμύθι. Καλή οικονομική κατάσταση.

Αρνητικές όψεις: Συνήθως η τάση σου να προσκολλάσαι στην μητέρα σου, στερεί το δικαίωμα να είσαι ελεύθερος και ασυνείδητα, έχεις χάσει την πίστη στον εαυτό σου. Ανησυχείς συχνά για την γνώμη των άλλων και φοβάσαι να ανεξαρτητοποιηθείς, έτσι ώστε να μην εκφράζεις τα θέλω σου. Ανάλογα, με την ψυχολογική σου κατάσταση, μεταμορφώνεσαι σε βουλιμικό άτομο και αντιμετωπίζεις προβλήματα με το βάρος σου. Δεν σου αρέσει να μετακινείσαι και αποφεύγεις την άσκηση. Υπερβάλλεις, όταν ερωτεύεσαι και δεν βρίσκεις συχνά την ανταπόκριση που θα ήθελες, με αποτέλεσμα να απογοητεύεσαι και να κλείνεσαι στο σπίτι σου. Φοβάσαι τις πρωτοβουλίες.

Σελήνη – Άρης

Θετικές όψεις: Διακρίνεσαι για την ενεργητικότητα σου και είσαι πάντα έτοιμος να αναλάβεις όλα τα οικογενειακά βάρη και να ελαφρύνεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, από τις υποχρεώσεις τους. Από μικρός, ωριμάζεις γρήγορα και δεν φοβάσαι να δεσμευτείς, μια που θέλεις όλους να τους προστατεύεις. Είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και τολμάς να κάνεις την δική σου επιχείρηση, παίρνοντας όλα τα ρίσκα. Είσαι άριστος, εφόσον ασχοληθείς με την διακόσμηση σπιτιού και με εταιρίες παροχής υπηρεσιών. Έχεις πολύ μεγάλη απήχηση στο αντίθετο φύλο και είσαι σεξουαλικά άπιαστος. Ποτέ δεν είσαι μόνος και σπάνια σε απορρίπτουν. Παραμένεις ακαταμάχητος.

Αρνητικές όψεις: Προσκολλημένος στις επιθυμίες σου, αγνοείς την διάθεση των γύρω σου. Πιθανόν το οικογενειακό σου περιβάλλον να υπήρξε εχθρικό και δεν έχεις τις πλέον ευχάριστες αναμνήσεις, από την παιδική σου ηλικία. Θίγεσαι εύκολα και δεν δέχεσαι συμβουλές από κανένα. Η ανασφάλεια σου σε οδηγεί να κρύβεις τα συναισθήματα σου και συμπεριφέρεσαι κυρίως με επιθετικότητα, προκαλώντας πολλές παρεξηγήσεις. Συχνά, μπλέκεσαι σε φασαρίες. Προσοχή, σε θέματα διατροφής, καθώς ξεσπάς στο φαγητό και έχεις προβλήματα με το στομάχι σου. Σεξουαλικά επιβεβαιώνεσαι συνέχεια με διάφορους συντρόφους. Απορρίπτεις τις συμβατικές σχέσεις.

Σελήνη – Κρόνος     

Θετικές όψεις : Είσαι πάρα πολύ υπεύθυνος και δεν σε τρομάζει η ζωή. Ξέρεις να αγωνίζεσαι και να δέχεσαι τις αναποδιές της ζωής, γιατί είσαι ρεαλιστής. Ελέγχεις τα συναισθήματα σου και με γνώμονα την λογική αλλά και τις αρχές σου συμπεριφέρεσαι στους γύρω σου. Επικοινωνείς άριστα με άτομα μεγαλύτερα από σένα και σου αρέσει να ακούς τις συμβουλές τους. Δεν βιάζεσαι να ζήσεις τη ζωή  σου και ξέρεις ότι η εμπειρία αποκτιέται με τα χρόνια. Σέβεσαι την οικογένεια σου και δείχνεις πάντα τον απαιτούμενο σεβασμό. Είσαι προσεκτικός στις προσωπικές σου επιλογές και δεν παραστρατείς,  όταν έχεις σχέση. Οι επαγγελματικές σου κινήσεις είναι μελετημένες και δεν έχεις ζημίες. Οικονομική κατάσταση σταθερή.

Αρνητικές όψεις : Μια δύσκολη περίοδος στη ζωή σου, κυρίως στην παιδική ηλικία, σε έχει οδηγήσει να είσαι συνεχώς σε άμυνα και να μην εκδηλώνεις τα πραγματικά σου συναισθήματα. Ντροπαλός και συνάμα αρκετά εσωστρεφής, αποφεύγεις να κάνεις το πρώτο βήμα γιατί δεν μπορείς να ξεπεράσεις εύκολα κάθε πιθανή απόρριψη. Συνήθως επιλέγεις συντρόφους που είναι αυστηροί μαζί σου και βιώνεις συχνά απογοήτευση και ότι δεν αγαπιέσαι; Προσπάθησε να αυτοαναλύσεις τον εαυτό σου, να αποδεχτείς τις αδυναμίες σου και ξέφυγε από τον ρόλο του κριτή. Δεν αγαπάς να ξοδεύεις χρήματα, όχι γιατί είσαι τσιγκούνης, αλλά γιατί φοβάσαι ότι ποτέ δεν έχεις αρκετά.  Ξεπεράσετε τα τραύματα του παρελθόντος και ζήσε χωρίς αναστολές.

Σελήνη – Δίας

Θετικές όψεις: Έχεις μεγάλη ανάγκη να πιστέψεις σε μια ιδέα, ένα ιδανικό και αγαπάς χωρίς όρια και δέχεσαι τους άλλους με τα ελαττώματα τους. Πάντα προσέχεις την συμπεριφορά σου και αποφεύγεις να δημιουργείς αρνητικές εντυπώσεις ή προστριβές. Η μητέρα σου ή το οικογενειακό σου περιβάλλον έχει κάνει τα πάντα για να μεγαλώσεις με αγάπη και για αυτό είσαι συμπαθητικός, τρυφερός και πάντα χαμογελαστός. Αγαπάς την ελευθερία και έχεις έντονη την ανάγκη να εμπνεύσεις τους γύρω σου και να δημιουργήσεις τη δική σου ομάδα. Αγαπητός, φιλελεύθερος, ζεις μια ζωή χωρίς προκαταλήψεις. Πετυχημένος γάμος με πολλά παιδιά και έσοδα από κληρονομιές.

 Αρνητικές όψεις: η τάση σου να υπερβάλλεις και να μην σκέφτεσαι τις αποφάσεις σου, οδηγεί σε λανθασμένους δρόμους και αντιμετωπίζεις προβλήματα.  Μεγάλωσες αρκετά ελεύθερα και χωρίς όρια με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κατανοήσεις ηθικούς κώδικες και κανόνες. Παρασύρεσαι από τα συναισθήματά σου και αν δεν μπορείς να τα ικανοποιήσεις, επιτίθεσαι στο σώμα σου , υιοθετώντας μια κακή διατροφή. Ξοδεύεις περισσότερα απ΄ όσα έχεις, με αποτέλεσμα να καταλήγεις σε δάνεια και οφειλές. Νιώθεις ότι είσαι γεννημένος για την μεγάλη ζωή και δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο. Απέφυγε τα ψέματα και μην καταστρέφεις προσωπικές σχέσεις που αξίζουν. Ανέλαβε την ευθύνη της ζωής σου.

 Σελήνη – Ουρανός

Θετικές όψεις : Άνθρωπος με άποψη, ενδιαφέροντα και ένα μυαλό ξυράφι και έχεις όλον τον κόσμο στα πόδια σου. Μετακινήσεις από μικρό παιδί, με ενδιαφέρουσες εμπειρίες , νιώθεις αρκετά ευχαριστημένος από τη ζωή σου. Η ανάγκη σου να νιώθεις ελεύθερος, αποτελεί βασική προϋπόθεση σε όλες τις προσωπικές σου σχέσεις, καθώς και η οικογένεια σου, πάντοτε σεβόταν τις απόψεις σου και δεν σε καταπίεσε. Δεν έχεις εμμονές, αγαπάς με ένταση αλλά δεν μένεις σε σχέσεις που σε καταστρέφουν. Επιλέγεις άτομα διαφορετικά για παρέα σου και έτσι έχεις την πολυτέλεια να γνωρίζεις καινούργια πράγματα. Ιδιαίτερα ταλαντούχος , διακρίνεσαι στο να κερδίζεις τις εντυπώσεις. Ξαφνικές ευχάριστες οικονομικές εκπλήξεις, μετακινήσεις που οδηγούν σε εξέλιξη. Τύχη από σχέσεις με γυναίκες.

Αρνητικές όψεις:   Η τάση σου να αποκόβεσαι από τα συναισθήματα σου και να έχεις άδικα ξεσπάσματα, οφείλεται στην παιδική σου ηλικία που ήταν αρκετά ταραχώδης, Μεγάλωσες σε αντισυμβατικό περιβάλλον, πιθανόν με έναν από τους γονείς σου ή ακόμα και αντιμετώπισες την απώλεια των δικών σου ανθρώπων. Έτσι φοβάσαι την σταθερότητα, την δέσμευση και κάνεις τα πάντα για να αποφύγεις την συναισθηματική προσκόλληση. Δεν θέλεις να παντρευτείς,  ούτε και φοβάσαι την ιδέα να γίνεις γονιός. Επαγγελματικά είσαι ανήσυχος και δεν σταθεροποιείσαι σε μια δουλειά. Οικονομικές απώλειες από κληρονομικά ζητήματα, πιθανά χρέη. Προσπάθησε να ξεφύγεις από τα κυκλοθυμικά σου σκαμπανεβάσματα και πες ναι στην αγάπη, αλλά και στην σταθερότητα.

Σελήνη – Πλούτωνας

Θετικές όψεις: Άνθρωπος με μεγάλη ψυχική δύναμη μπορείς και μεταμορφώνεις με ευκολία όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις και αναγεννιέσαι χωρίς καμία δυσκολία. Πιστεύεις στην αξία σου, στην δυναμική σου και αποδεικνύεται σε όλους,  ότι επιβιώνεις σε όλες τις συνθήκες.  Έχεις γεννηθεί από οικογένεια γνωστή, με όνομα και έχεις κληρονομήσει υλικά,  αλλά και πνευματικά χαρίσματα. Δεν νιώθεις ποτέ αδύναμος ή δεν μένεις με άτομα που δεν αναγνωρίζουν την αξία σου. Ξέρεις να επιβάλεις τους όρους σου και δεν υποχωρείς με αποτέλεσμα να κερδίζεις όλες τις μάχες. Επιχειρηματικό μυαλό,  με πολλές δυνατότητες να πλουτίσεις, καλός γάμος , φήμη.

Αρνητικές όψεις: Μυστικά που αφορούν την οικογένεια σου σε τραυμάτισαν και έχασες την εμπιστοσύνη στους γύρω σου. Πολλές φορές η προσπάθεια σου να ανακαλύψεις την αλήθεια σε οδήγησαν να γίνεις μάρτυρας μιας δυσάρεστης κατάστασης ή μπορεί να βίωσες ψυχολογική αλλά και σωματική βία. Το κοντινό σου περιβάλλον υπήρξε καταπιεστικό με αποτέλεσμα να μην εκφράζεις με σωστό τρόπο τις ανάγκες σου. Πιστεύεις στην δύναμη του χρήματος και για αυτό πολλές φορές το χρησιμοποιείς ως μέσο, για να πετύχεις στον σκοπό σου. Κινείσαι αρκετά υπόγεια και είσαι καχύποπτος με το περιβάλλον σου. Δύσκολα μένεις σε μια σχέση πιστός. Οικονομικά σε εκμεταλλεύονται ή εκμεταλλεύεσαι. Καιρός να καθορίσεις τον ηθικό σου κώδικα και να αποκτήσεις την Πίστη σου.

Σελήνη-Ποσειδώνας

Θετικές όψεις: Είσαι καλλιτεχνική φύση, άνθρωπος της αισθητικής και ασχολείσαι με την Τέχνη αλλά και με τους ανθρώπους. Με καλή καρδιά, συμπονετικός και συχνά ονειροπόλος, βγάζεις προς τα έξω το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής. Δημιουργικός, ξέρεις να αγγίζεις τις ψυχές των γύρω και δημοφιλής μέσα από το έργο σου,  είτε σαν ζωγράφος ή ηθοποιός ή ακόμα και συγγραφέας. Η μητέρα σου είναι το πιο αγαπητό σου πρόσωπο και έχεις μεγαλώσει με γλυκύτητα και καλοσύνη. Έχεις μάθει να συγχωρείς τους άλλους και δίνεις αρκετές ευκαιρίες, γιατί δεν θέλεις να πληγώνεις τους γύρω σου. Με κατανόηση αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα και πιστεύεις ότι όλα γίνονται για το καλό σου. Αφοσιωμένος στην οικογένεια σου, στα παιδιά σου, δεν σκέφτεσαι να παραστρατήσεις από την συζυγική αγκαλιά. Κάνεις χρήματα,  εάν χρησιμοποιήσεις τα ταλέντα σου.

Αρνητικές όψεις: Δύσκολα βάζεις όρια στους γύρω σου και λειτουργείς σε δίπολα, δηλαδή ή απάθεια ή υπερβολική ευαισθησία. Η κυκλοθυμία σου και οι φοβερές ψυχολογικές μεταπτώσεις οφείλονται στον οικογενειακό περιβάλλον , όπου αναγκάστηκες να ζήσεις δράματα ή ακόμα και εγκατάλειψη. Ψάχνεις να βρεις το καταφύγιο σου, μια ζεστή αγκαλιά και δύσκολα δέχεσαι την μοναξιά. Από την άλλη, εάν έχεις επιλέξει να κρατάς τους γύρω σου σε απόσταση, είσαι καταδικασμένος να αισθάνεσαι πικραμένος και συχνά απογοητευμένος. Μην σκαλίζεις το παρελθόν, μάθε να συγχωρείς και ζήσε σε έναν κόσμο που είναι πραγματικός, χωρίς να υπερβάλλεις. Δεν υπάρχει τελειότητα και σταμάτα να την αναζητάς. Οικονομικές δυσκολίες, πολλαπλές σχέσεις.

Πηγή:http://www.oroskopos.gr/nea/oi-opseis-tis-selinis-ston-astrologiko-soy-xarti-i-ermineia-toys-16731/

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information

This entry was posted on Ιουνίου 3, 2016 by in 2016,OROSKOPOS.GR and tagged .

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Ιουνίου 2016
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Μάι.   Ιολ. »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Αρέσει σε %d bloggers: