ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Ο Προοδευμένος Ήλιος στο γενέθλιο ωροσκόπιο.

Sun_Signs

Ο προοδευμένος Ήλιος –

Το προοδευμένο ωροσκόπιο είναι μια μέθοδος αστρολογικής πρόβλεψης που αποτυπώνει πως εξελίσσεται η προσωπικότητα, η ιστορία του κάθε ατόμου μέσα στα χρόνια. Ανάλογα  με την μοίρα του ζωδίου στο οποίο έχεις γεννηθεί μπορείς να υπολογίσεις τον προοδευμένο Ήλιο σου. Ο προοδευμένος Ήλιος προχωράει κατά μία μοίρα σε κάθε χρόνο της ζωής σου. Έτσι, εάν έχεις γεννηθεί στις 15 Ιανουαρίου 1986 και είσαι 30 χρονών, προσθέτεις 30 μέρες και θα δεις ότι έχεις φτάσει ημερολογιακά στις 13 Φεβρουαρίου, οπότε ο προοδευμένος Ήλιος σου ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου. Σημαντικά γεγονότα να περιμένεις κάθε φορά που ο προοδευμένος Ήλιος βρίσκεται στα τέλη ενός ζωδίου και αυτή η αλλαγή γίνεται δυο με τρεις φορές μέσα στην πορεία της ζωής σου.

Ο Προοδευμένος Ήλιος στον  Κριό
Όταν ο προοδευμένος Ήλιος σου μετακινηθεί στον Κριό, γίνεσαι δραστήριος και δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη. Αναζητάς  συνέχεια δυναμικούς τρόπους να εκφράσεις την προσωπικότητα σου και γίνεσαι αρκετά ανταγωνιστικός. Θα εστιάζεις περισσότερο στις δικές σου προσωπικές ανάγκες και θα θέλεις να διακριθείς σε ότι και αν κάνεις. Σίγουρα είσαι πιο ανεξάρτητος και αυτόνομος και με θάρρος  αντιμετωπίζεις τη ζωή.  Διαλέγεις να ζεις με πάθος , ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Είσαι ο ηγέτης!

Ο Προοδευμένος Ήλιος στον  Ταύρο 

Όταν ο προοδευμένος Ήλιος σου μετακινηθεί στον Ταύρο, ελκύεσαι από την ύλη και επιθυμείς να ικανοποιήσεις τις αισθήσεις σου, με κάθε τρόπο. Επιθυμείς να έχεις υλική και συναισθηματική ασφάλεια και δεν διακινδυνεύεις με τίποτα τα αποκτήματα σου. Αποφεύγεις να ταράξεις τα νερά και προτιμάς να δουλεύεις υπομονετικά και αργά τους στόχους σου. Δεν βιάζεσαι και ξέρεις ακριβώς τι θέλεις από τη ζωή. Επιλέγεις σταθερότητα και για αυτό είσαι πιστός στους γύρω σου! Είσαι κρυφή δύναμη!

 Ο Προοδευμένος Ήλιος στους Διδύμους

Όταν ο προοδευμένος Ήλιος σου μετακινηθεί στους Διδύμους, θέλεις να αποκτήσεις περισσότερες εμπειρίες. Επιλέγεις να αλλάξεις, μέσα και έξω και είσαι θετικός σε όλες τις προτάσεις. Γίνεσαι περίεργος και το μυαλό σου δουλεύει σε εντατικούς ρυθμούς. Προσαρμόζεσαι στις συνθήκες και δεν κολλάς στο παρελθόν.  Έντονα κοινωνικοποιείσαι και θέλεις να έρχεσαι σε επαφή με το περιβάλλον σου. Είσαι ο πιο ευχάριστος της παρέας και ποτέ δεν θα μείνεις μόνος.  Ασχολείσαι με οτιδήποτε μπορεί να κινήσει το ενδιαφέρον σου. Είσαι ο αιώνιος έφηβος!

Ο Προοδευμένος Ήλιος στον  Καρκίνο

Όταν ο προοδευμένος Ήλιος σου μετακινηθεί στον Καρκίνο, προσκολλάσαι  στο παρελθόν και στις ρίζες σου. Θέλεις να ανήκεις κάπου, να φτιάξεις την δική σου οικογένεια και να κτίσεις το προσωπικό σου καταφύγιο. Γίνεσαι περισσότερο τρυφερός και προστατευτικός με το περιβάλλον σου και επιθυμείς να αγαπιέσαι με την ίδια ένταση. Εμπιστεύεσαι περισσότερο την διαίσθηση σου και αποφεύγεις να συναναστρέφεσαι κόσμο που δεν γνωρίζεις. Φαίνεσαι εσωστρεφής, καχύποπτος και πολλές φορές δραματικός. Είσαι ο σπιτόγατος!

Ο Προοδευμένος Ήλιος στον  Λέοντα

Όταν ο προοδευμένος Ήλιος σου μετακινηθεί στον Λέοντα, θέλεις να λάμψεις, να αποκτήσεις αίγλη και να τραβήξεις τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σου. Γίνεσαι παιχνιδιάρης, φιλικός, και αποκτάς χιούμορ. Με γενναιοδωρία αντιμετωπίζεις τους φίλους σου και αφοσιώνεσαι με πάθος στα θελήματα της καρδιάς σου. Είσαι περήφανος για ότι έχεις κατορθώσεις στη ζωή σου και δεν λιποψυχείς στις δυσκολίες της ζωής. Θέλεις να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα και εκδηλώνεις με δημιουργικό τρόπο τα ταλέντα σου. Αγαπάς τα παιδιά. Είσαι ο μεγαλόψυχος!

Ο Προοδευμένος Ήλιος στην  Παρθένο

Όταν ο προοδευμένος Ήλιος σου μετακινηθεί στην Παρθένο, θέλεις να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου και να φανείς χρήσιμος. Αυστηρός με τον εαυτό σου θα προσπαθείς με κάθε τρόπο να νικήσεις τις αδυναμίες σου και να αγγίξεις την τελειότητα. Γίνεσαι ορθολογιστής και παραμερίζεις το συναίσθημα. Αποκτάς εμμονές και συνεχώς καταναλώνεσαι σε σκέψεις.  Αρκετά παρατηρητικός και μεθοδικός  διορθώνεις τις πράξεις των γύρω σου και αποδεικνύεσαι ο τέλειος συμβουλάτορας. Προσκολλάσαι στην εργασία σου με απόλυτη αφοσίωση.  Είσαι ο οργανωτικός!

Ο Προοδευμένος Ήλιος στον  Ζυγό

Όταν ο προοδευμένος Ήλιος σου μετακινηθεί στον Ζυγό, θέλεις να αποκτήσεις ισορροπία και να βρεις τη χρυσή τομή στις σχέσεις σου. Μπαίνεις εύκολα στη θέση των άλλων και διαπραγματεύεσαι με διπλωματία τα θέλω σου. Οπωσδήποτε θέλεις να δημιουργήσεις μια στενή προσωπική σχέση και με τίποτα δεν θέλεις να είσαι μόνος. Αποφεύγεις να πάρεις οριστικές αποφάσεις και παραμένεις μετέωρος, μέχρι να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια. Γίνεσαι ματαιόδοξος, επιδιώκεις να σε θαυμάζουν και ασχολείσαι περισσότερο με την εμφάνιση σου. Είσαι ο νάρκισσος!

Ο Προοδευμένος Ήλιος στον  Σκορπιό 

Όταν ο προοδευμένος Ήλιος σου μετακινηθεί στον Σκορπιό, επιθυμείς να μεταμορφώσεις τη ζωή σου και να αποκτήσεις έναν σκοπό. Θέλεις να αποτοξινωθείς από οτιδήποτε παλιό, είτε ιδέα, τρόπο  ζωής, ακόμα και από μια προσωπική σχέση και να αρχίσεις από την αρχή. Έρχεσαι σε επαφή με την δύναμη που κρύβεις μέσα σου και μπορείς να κάνεις και θαύματα. Συμπεριφέρεσαι με ακραίο τρόπο και ζητάς την απόλυτη αφοσίωση. Μαθαίνεις να ελέγχεις τους γύρω σου και χωρίς να το θέλεις μπλέκεσαι σε παιχνίδια εξουσίας που πονάνε.  Είσαι το σκοτάδι αλλά και το φως!

Ο Προοδευμένος Ήλιος στον  Τοξότη

Όταν ο προοδευμένος Ήλιος σου μετακινηθεί στον Toξότη θέλεις να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να γνωρίσεις τον κόσμο από κοντά. Αποκτάς αυτοπεποίθηση, τολμάς και συμβουλεύεσαι μόνο τον εαυτό σου. Επιδιώκεις να αποκτήσεις εμπειρίες, να έρθεις σε επαφή με διαφορετικούς πολιτισμούς και να διαμορφώσεις την δική σου φιλοσοφία. Αγαπάς την ελευθερία και σέβεσαι τα δικαιώματα των γύρω σου. Διεκδικείς με κάθε τρόπο την ισότητα και προσπαθείς να εφαρμόσεις το δίκιο. Είσαι περιπετειώδης!

Ο Προοδευμένος Ήλιος στον  Αιγόκερω 

Όταν ο προοδευμένος Ήλιος σου μετακινηθεί στον Αιγόκερω, θέλεις να πετύχεις στη ζωή σου και να καθιερωθείς κοινωνικά. Δουλεύεις εντατικά, πειθαρχείς και οργανώνεις τα σχέδια σου με απόλυτη σοβαρότητα. Γίνεσαι αρκετά υλιστής, και με ρεαλισμό αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα. Αποκτάς αυτοέλεγχο για να χειρίζεσαι τα συναισθήματα του και ζητάς συχνά τη συμβουλή των μεγαλυτέρων γιατί επικοινωνείς καλύτερα μαζί τους. Πιστεύεις στο κατεστημένο και στην ιεραρχία. Είσαι ο φιλόδοξος!

Ο Προοδευμένος Ήλιος στον  Υδροχόο

Όταν ο προοδευμένος Ήλιος σου μετακινηθεί στον Υδροχόο, γίνεσαι διαφορετικός, ελκύεσαι από το μη συμβατικό και το αυθεντικό και είσαι παιδί του μέλλοντος. Ασχολείσαι περισσότερο με τους άλλους, με τα κοινά και αδιαφορείς για την προσωπική σου ζωή. Θέλεις να παλέψεις για μια ιδέα, ένα ιδανικό και να υπηρετήσεις ανιδιοτελείς σκοπούς. Περνάς τον χρόνο σου στο διαδίκτυο, αυξάνοντας τις επαφές σου και μοιράζοντας τις απόψεις σου. Αρνείσαι να ενταχθείς στο κοινωνικά πρέπει και πολεμάς μετά μανίας το αδικία. Είσαι ο επαναστάτης!
Ο Προοδευμένος Ήλιος στους  Ιχθύς

Όταν ο προοδευμένος Ήλιος σου μετακινηθεί στους Ιχθύς, αρχίζεις τις πνευματικές αναζητήσεις και προσπαθείς να αναπτύξεις τις μεταφυσικές σου ικανότητες. Θέλεις να αποδείξεις ότι υπάρχει ζωή πέρα από εδώ και ότι η ψυχή ζει αιώνια. Γίνεσαι παράξενος, ιδιόρρυθμος και αποσύρεσαι στον εαυτό σου γιατί δεν σε ικανοποιεί η γήινη ζωή.  Έρχεσαι πιο κοντά στα ζώα, θέλεις να βοηθήσεις τους αδύναμους και είσαι έτοιμος να θυσιαστείς για τους άλλους. Παρασύρεσαι από τα συναισθήματα σου και υπερβάλλεις όταν νιώθεις απογοητευμένος. Είσαι ο μάρτυρας!

Πηγή:http://www.oroskopos.gr/nea/o-hlios-sto-proodeytiko-soy-oroskopio-des-tora-tin-analysi-toy-1655

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information

This entry was posted on Απρίλιος 9, 2016 by in 2016,OROSKOPOS.GR and tagged .

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Απρίλιος 2016
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Μαρ.   Μάι. »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Αρέσει σε %d bloggers: