ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

O Κρόνος ανάδρομος στον Τοξότη. Πως θα επηρεάσει τα ζώδια;

Steven-Meisel9

Από τις 25 Μαρτίου ο Κρόνος , ο πλανήτης που συμβολίζει τα όρια και τους κανόνες, ξεκινά την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο του Δία,  τον Τοξότη. Ο Τοξότης, το κατεξοχήν  ζώδιο της «θετικής σκέψης και συχνά παράτολμης συμπεριφοράς», αναγκάζεται να «μαζέψει» τα όνειρα του και να συνθηκολογήσει με τον ρεαλισμό, δηλαδή την πραγματικότητα. Όπως όλα τα ζώδια της φωτιάς, Κριοί, Λέοντες, έτσι και οι Τοξότες,  έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό- την εμμονή για την ανάδειξη της προσωπικότητας τους και το πάθος για μια πλούσια, γεμάτη από εμπειρίες ζωή.

Ο Κρόνος από την θέση του στον Τοξότη, κάνει έφοδο στον ένατο ηλιακό σπίτι και ελέγχει συστήματα δικαιοσύνης, ηθικές αξίες και παραδόσεις. Επίσης το σύστημα της Παιδείας, της μόρφωσης και οτιδήποτε διαμορφώνει κουλτούρα και πολιτισμό έχει μπει στο μικροσκόπιο. Τραντάζεται λοιπόν η κοινωνία με τις φωνές του Κρόνου που τεστάρει παγιωμένες ιδέες, αλλά και λαούς που υποστηρίζουν την ανισότητα και φαίνεται πια καθαρά η υποκρισία.

Έτσι και εσύ πιέζεσαι ψυχολογικά, με τις υπάρχουσες συνθήκες και αρχίζεις να  αμφιβάλλεις για τις μέχρι τώρα επιλογές σου. Η διαδικασία της αυτογνωσίας είναι αρκετά επώδυνη και σχετίζεται με την συνείδηση σου, που σιγά σιγά αφυπνίζεται και παίρνει μορφή.. τη δική σου..! Ο Κρόνος βέβαια είναι δάσκαλος και από τη φύση του αρκετά συντηρητικός . Θέλει να σε δει να κοπιάζεις, να μοχθείς και μόνο τότε θα σε επιβραβεύσει.  Στόχος σου να ελευθερωθείς από το κάρμα σου και ότι σε περιορίζει στο εδώ και τώρα.

Με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία αντιμετωπίζεις δυσκολίες, καθυστερήσεις και νιώθεις ότι μένεις στάσιμος. Σκέφτεσαι σοβαρά να τα παρατήσεις; Πριν λάβεις όμως οριστικές αποφάσεις, μπορείς να μιλήσεις περισσότερο με τον εαυτό σου, να αποδεχτείς την διαφορετικότητα των γύρω σου και να κατασταλάξεις στο τι θέλεις να πετύχεις. Πιθανές συμφωνίες, νομικές υποθέσεις, ταξίδια στο εξωτερικό αναβάλλονται.
Επηρεάζεται κυρίως το δεύτερο δεκαήμερο του μεταβλητού σταυρού, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες . κρίσιμες μοίρες 17η έως 10η των αντίστοιχων ζωδίων.

Κριός

Με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον Τοξότη, καθυστερείτε να ακολουθήσετε τα σχέδια σας σχετικά με σπουδές, επαφές με διαφορετικούς ανθρώπους, η και την μόνιμη διαμονή σας στο εξωτερικό. Υποχρεώσεις από το άμεσο συγγενικό σας περιβάλλον μπλοκάρουν τις αποφάσεις σας.

Ταύρος

Με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον Τοξότη, πιέζεστε από αγαπημένα άτομα και καθυστερείτε να ξεκαθαρίσετε περιουσιακά και κληρονομικά ζητήματα που εκκρεμούν. Ο κλήρος πέφτει στον γενναίο. Προσέξτε μην επιβαρυνθείτε με πρόσθετες οφειλές.

Δίδυμοι

Με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον Τοξότη, αναβάλλεται μια επαγγελματική συμφωνία και να έρθετε σε ρήξη με το περιβάλλον σας. Κάθε εμπόδιο είναι για καλό και μην βιαστείτε να κλείσετε πόρτες.

Καρκίνος

Με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον Τοξότη, νιώθετε ότι κινείστε περισσότερο μόνοι , ότι δεν υπάρχει η ανάλογη υποστήριξη από τα περιβάλλον σας και σωματοποιείτε ότι σας συμβαίνει.  Προσέξτε την φυσική σας κατάσταση.

Λέων

Με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον Τοξότη πέφτετε σε αντιφάσεις, αμφιβάλλετε για τις αποφάσεις σας και οπισθοδρομείτε.  Η απόφαση σας να δημιουργήσετε κάτι δικό σας και να αναδείξετε τις δυνατότητες σας δεν αποδίδει και φέρνετε την καταστροφή. Μιλήστε με το περιβάλλον σας.

Παρθένος

Με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον Τοξότη, αντιμετωπίζετε την άρνηση του οικογενειακού σας περιβάλλοντος σχετικά με ένα ακίνητο, και υπάρχει καθυστέρηση που κοστίζει στην τσέπη σας. Πιθανή μετακόμιση αναβάλλεται.

Ζυγός

Με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον Τοξότη, αποφεύγετε να είστε στο επίκεντρο, μπλοκάρετε τις επαφές σας και θέλετε να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας. Η αναζήτηση νέου επαγγελματικού ενδιαφέροντος μπλοκάρετε από τις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Σκορπιός

Με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον Τοξότη, το χρήμα παραμένει κρυφή πληγή.. που ματώνει, δηλαδή όσο και να προσπαθείτε να φτιάξετε, οργανώσετε έσοδα-έξοδα δεν τα καταφέρνετε. Μην αποθαρρύνεστε.

Τοξότης

Με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Κρόνου στο ζώδιο σας βλέπετε ότι τα πράγματα κυλούν αργά, δηλαδή δεν έχετε τις αναμενόμενες εξελίξεις και οι προσωπικές σας σχέσεις προβληματίζουν. Η προσδοκία σας να δεσμευτείτε, ματαιώνετε. Συζητήστε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Αιγόκερως

Με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον Τοξότη, κινείστε με τα μάτια στην «πλάτη», δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για τίποτα και οι εξελίξεις σχετικά με ένα θέμα που αφορά την εργασία σας δεν ικανοποιούν τα θέλω σας.  Προφυλάξτε τα νώτα σας.

Υδροχόος

Με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον Τοξότη, θα έρθετε σε αντιπαράθεση με τον φιλικό σας κύκλο, καθώς έχετε αλλάξει και δεν συμφωνείτε με τις πεποιθήσεις τους. Όνειρα επανεξετάζονται και σκέφτεστε να αποχωρήσετε από φθαρμένες σχέσεις.

Ιχθύες

Με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον Τοξότη, πέφτετε με τα μούτρα στη δουλειά, για να διορθώσετε κυρίως λανθασμένες κινήσεις και ξεχνάτε τι πάει να πει ζωή.. Προσαρμοστείτε γρήγορα στις απαιτήσεις των ανωτέρων σας.

Πηγή:http://www.oroskopos.gr/nea/o-kronos-anadromos-ston-toxoti-pos-tha-epireasei-ta-zodia-16472/

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information

This entry was posted on Μαρτίου 24, 2016 by in 2016,OROSKOPOS.GR and tagged .

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Μαρτίου 2016
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Φεβ.   Απρ. »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Αρέσει σε %d bloggers: