ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Ο Ήλιος στον Κριό: Καλωσορίζοντας την Άνοιξη 2016!

Hello Spring

Στις 20 Mαρτίου γιορτάζουμε την Εαρινή Ισημερία και καλωσορίζουμε την Άνοιξη με τον Ήλιο στον Κριό. Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ανήκει στο στοιχείο της φωτιάς και φημίζεται για την παρορμητική του φύση.  Ο πλανήτης Άρης που κυριαρχεί στο ζώδιο αυτό συμβολίζει το αρχέγονο ένστικτο της επιβίωσης, την ζωώδη δύναμη που σε καταλαμβάνει, όταν νιώθεις ότι απειλείσαι και παρά την επιθετική του φύση, είναι φίλος σου και του χρωστάς πολλά.. Με την επιρροή του Άρη μεταμορφώνεσαι, αποκτάς δύναμη και επιθυμείς να πρωτοστατήσεις στη κεντρική σκηνή, δηλαδή στη ζωή σου. Φυσικά και παρά τις αντιξοότητες, δεν τα παρατάς και οπλίζεσαι με απίστευτο θάρρος. Βλέπεις τίποτα δεν σε τρομάζει και κανένας δεν είναι καλύτερος από εσένα. Τόσο καθοριστική είναι η παρουσία του Άρη, στο ζώδιο, τον Κριό, που οι ενθουσιώδης Κριοί δένονται-δεσμεύονται με το παιχνίδι του ανταγωνισμού και «χάνουν» την ευαισθησία τους. Το προσωπικό τους στυλ είναι έντονο, καθορίζει πολλές φορές τις τάσεις της μόδας και οι Κριοί παίζουν συνεχώς με τα χρώματα. Πειραματίζονται με την εμφάνιση τους και αυτό σημαίνει ότι ασχολούνται κυρίως με τον εαυτό τους, δηλαδή τις προσωπικές τους ανάγκες. Έτσι δύσκολα καταλαβαίνουν το τι περνάς – όχι γιατί είναι κακοί, απλά είναι πολύ προσκολλημένοι στα δικά τους. Κοινωνικοί όμως από τη φύση τους, περιβάλλονται από μεγάλο φιλικό κύκλο, που διαρκώς και ανάλογα με τις προτιμήσεις τους, ανανεώνουν μετά μανίας. Ερωτικά παραμένουν πιστοί,  μέχρι βέβαια να κατακτήσουν το αντικείμενο του πόθου τους και δυστυχώς γρήγορα βαριούνται με σχέσεις τύπου χλιαρές, δηλαδή συνηθισμένες.  Ζούνε για το πάθος της στιγμής και αναζητούν την ένταση. Είναι περιπέτεια η ζωή μαζί τους και τολμάς να το ζήσεις ; το σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξεις..

Την προηγούμενη περίοδο με τον Ήλιο στους Ιχθύες επιχείρησες εσωτερικές ανακατατάξεις, βούτηξες στα άδυτα της ψυχής σου και θέλησες να μεταμορφώσεις τον κόσμο σου . Κουρασμένος από την βαβούρα και την πίεση της σύγχρονης ζωής, επέλεξες να απομονωθείς, έτσι ώστε να έρθεις σε επαφή με την ανώτερη φύση σου και να τονώσεις την Πίστη σου. Έκανες τα πάντα για να θεραπευτείς από τοξικά συναισθήματα, να δείξεις συμπόνια και να «μεγαλουργήσεις».   Συγκέντρωσες όλη την δύναμη ..μέσα σου!

Με τον Ήλιο στον Κριό όμως αλλάζεις, βγαίνεις μπροστά, στο Φως,  αναζητάς  κίνητρο και ξέρεις να δημιουργείς από το ..μηδέν.. Την περίοδο με τον Ήλιο στον Κριό, θέλεις να είσαι ο αρχηγός, δεν σε πειράζουν οι ευθύνες και δεν τρομάζεις από τις υποχρεώσεις. Επίσης πηγαίνεις-τρέχεις παρακάτω και δεν κολλάς στο παρελθόν. Με ότι και αν καταπιάνεσαι αγγίζεις την επιτυχία, κάνοντας την διαφορά! Ξέρεις πλέον να εκφράζεσαι με το δικό σου προσωπικό στυλ. Δεν μιμείσαι, δεν ακολουθείς τους άλλους και παραμένεις ο εαυτός σου.  Έτοιμος λοιπόν να επιστρέψεις και να κερδίσεις τα πρωτεία μέσα στην «ρεαλιστική» πραγματικότητα;

Στις 23 Μαρτίου ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή στον Κριό δίνει το προβάδισμα σε εσένα που επιχειρείς να βγεις από την πεπατημένη.. Κατάλληλη η περίοδος για να ξεπεράσεις προσωπικούς αντιπάλους.  Επαγγελματικά ξεκινήματα ευνοούνται.

Επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός , Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι αρχές α΄δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στον γενέθλιο χάρτη τους στην κρίσιμη μοίρα 1η,2η.

Στις 26 Μαρτίου ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη στον Τοξότη επενδύει στην «φόρα» που έχεις πάρει και πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις , βρέξει, χιονίσει. Ο Άρης στον Τοξότη μιλά για ενθουσιασμό , περιπέτεια και απίστευτη θετική ενέργεια. Ο Ήλιος στον Κριό διώχνει και τους τελευταίους προβληματισμούς σου- είσαι πιο σίγουρος από ποτέ και αρχίζει το ταξίδι της προσωπικής ανόδου. Έφτασε η στιγμή να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο, έξω από την δική σου κουλτούρα, ανοίγοντας τον κύκλο των επαφών σου.

Επηρεάζονται Κριοί, Τοξότες γεννημένοι 25,26 Μαρτίου και 27,28 Νοεμβρίου αντίστοιχα. Επίσης όσοι/ες έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα, 5η,6η.

Στις 5 Απριλίου ο Ήλιος στον Κριό, συναντά τον Κρόνο που κινείται φαινομενικά ανάδρομα στον Τοξότη και μπορείς να κερδίσεις χρόνο. Κατάλληλη η μέρα για να σταματήσεις τις υπερπροσπάθειες, να ξεκουραστείς και να οργανώσεις πιο μεθοδικά τα βήματά σου. Μπορείς να ξεφύγεις από αρνητικά συναισθήματα.

Επηρεάζονται Κριοί, Τοξότες γεννημένοι 5,6 Απριλίου και 7, 8 Δεκεμβρίου αντίστοιχα. Επίσης όσοι/ες έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα, 15η,16η.

Στις 6 με 9 Απριλίου ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό δέχεται επίθεση από τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η όψη της συνόδου μεγεθύνει τα συναισθήματα σου, εναντιώνεσαι στο περιβάλλον σου και μεταμορφώνεσαι σε ένα μικρό επαναστάτη. Η δυσμενής όψη του τετραγώνου που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ήλιο και στον Πλούτωνα προκαλεί εντάσεις, χαλάει το σκηνικό και αναγκάζεσαι να φτιάξεις, αναπροσαρμόσεις τα σχέδια σου.  Έρχεσαι σε επαφή με τα επικριτικά σχόλια της «εξουσίας». Άτομα του στενού οικογενειακού κύκλου εναντιώνονται στην νέα σου εικόνα. Σχέσεις με συνεργάτες, ανωτέρους προβληματίζουν.

Επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι γεννημένοι β΄ δεκαημέρου και όσοι έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους προσωπικούς πλανήτες στην 16η, 17η, 18η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Πηγή: http://www.oroskopos.gr/nea/o-ilios-ston-krio-kalosorizontas-tin-anoiksi-2016-1643/

 

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information

This entry was posted on Μαρτίου 20, 2016 by in 2016,OROSKOPOS.GR and tagged .

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Μαρτίου 2016
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Φεβ.   Απρ. »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Αρέσει σε %d bloggers: