ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 21 έως 27 Δεκεμβρίου 2015-VFM 91.1 Radio

christmas-dinner-table-decorations-elegant-inspiration-of-an-new-year-party-decor-interior-result

Η εβδομάδα αλλάζει κατεύθυνση με τον Ήλιο να μετακινείται στο ζώδιο του Κρόνου τον Αιγόκερω και συνεχίζουμε να εστιάζουμε στην υλοποίηση , πραγματοποίηση των στόχων μας – αισθανόμαστε ακόμα πιο σίγουροι για τον εαυτό μας και τίποτα δεν φαίνεται ακατόρθωτο στα μάτια μας.

Παραμονή Χριστουγέννων , η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Δία στην Παρθένο , μια γλυκιά ήρεμη όψη , ώστε να έχουμε την διάθεση να δώσουμε αλλά και να πάρουμε αγάπη.

Στις 25 Δεκεμβρίου η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου (3ο 19’) επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του νερού και γης αρχές πρώτου δεκαημέρου και δίνει μια νότα νοσταλγίας στα φετινά Χριστούγεννα. Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο που τρέφεται με το παρελθόν, δεν κόβει τον ομφάλιο λώρο και λατρεύει ότι είναι γνωστό , οικείο. Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο πρέπει να συμφιλιωθούμε με ότι μας έχει πληγώσει, να κάνουμε την γενναία πράξη της συγχώρεσης , και να αποδείξουμε ότι αγαπάμε με την καρδιά και όχι με το μυαλό ή την τσέπη.

Πιο συγκεκριμένα για κάθε ζώδιο ,

Κριός

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου τα Χριστούγεννα, αγγίζει τον ψυχισμό σας , γίνεστε πιο ευαίσθητοι, τρυφεροί και θα εκπλήξετε ευχάριστα το περιβάλλον σας, Βρείτε το χρόνο να συμφιλιωθείτε με την αδύναμη πλευρά σας.

Ταύρος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου τα Χριστούγεννα, επηρεάζει τον τρόπο σκέψη σας, προσαρμόζεστε , αποδέχεστε με θετικό τρόπο τις αλλαγές στη ζωή σας και λύνετε παρεξηγήσεις με το κοντινό περιβάλλον σας.  Βρείτε το χρόνο να συμφιλιωθείτε με συγγενείς και φίλους που έχετε καιρό να δείτε.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου τα Χριστούγεννα, αποκαλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες σας, καθώς αντιλαμβάνεστε ότι για να νιώσετε ασφαλής πρέπει να θυσιάσετε την ελευθερία σας. Βρείτε τον χρόνο να είστε με ανθρώπους που μπορούν να συμβάλλουν στην σταθεροποίηση των οικονομικών σας.και να μιλήσετε και για δουλειές.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας , τα Χριστούγεννα, είναι ταραχώδης, καθώς η απόφασή σας να επιβάλλετε τώρα τις απόψεις σας και να νιώσετε ότι εσείς είστε ο αρχηγός βάζει σε πάγο τις σχέσεις με τα οικεία πρόσωπα. Βρείτε τον χρόνο αλλά και τον τρόπο να είστε εκτός σπιτιού, με νέα πρόσωπα , μακριά από την οικογένεια έτσι ώστε να καλμάρετε τα νεύρα σας μακριά από απαιτητικούς συγγενείς που χαλάνε την διάθεση.

Λέων

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, τα Χριστούγεννα, βγάζει απωθημένα στο φως, καθώς βλέπετε καθαρά πιθανά λάθη και αναγκαστικά μετανοείτε , έτοιμοι να ζητήσετε άφεση αμαρτιών.  Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας , προτιμάτε το στενό οικογενειακό σας κύκλο για να περάσετε, απολαύσετε τις γιορτές. Βρείτε το χρόνο να χαλαρώσετε, να ξεφύγετε όμως αποφύγετε τις υπερβολές.

Παρθένος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, τα Χριστούγεννα, μεγεθύνει τον συναισθηματικό σας κόσμο , αισθάνεστε λίγο μετέωροι , αναρωτιέστε αν έχετε κάνει τα σωστά βήματα και νιώθετε αρκετά μπερδεμένοι.. Βρείτε το χρόνο να εξομολογηθείτε τους προβληματισμούς σας  σε φίλους, να ανταλλάξετε τις ανησυχίες σας και ακούσετε τις χρήσιμες συμβουλές τους.

Ζυγός

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, τα Χριστούγεννα, πιέζει την ψυχολογία σας, και επιβαρύνει αρκετά το πρόγραμμά σας καθώς πρέπει να συνδυάσετε καριέρα και οικογένεια μαζί (πολλά άτομα που ανήκουν στον αστερισμό του Ζυγού κάνουν δυο δουλειές για να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις)  . Βρείτε όμως το χρόνο να ζητήσετε κατανόηση και συμπαράσταση και έτσι να μην βάλετε σε κίνδυνο ήδη δοκιμασμένες σχέσεις.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου , τα Χριστούγεννα, απελευθερώνει από το απαιτητικό πρόγραμμα σας- ξεχνάτε χωρίς τύψεις τις υποχρεώσεις σας και λέτε ναι σε ένα ταξίδι μακρινό με ανθρώπους που μπορεί να ήταν άγνωστοι μέχρι χθες. Περνάτε τις γιορτές μακριά από τους δικούς σας, χωρίς να πρέπει να ακολουθήσετε κάποιο πρόγραμμα, αρκετά ενθουσιασμένοι από την προσωρινή απόδρασή σας. Βρείτε το χρόνο να μάθετε καινούργια πράγματα, και να απολαύσετε με διαφορετικό τρόπο τα Χριστούγεννα.

Τοξότης

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου τα Χριστούγεννα ξυπνά ξεχασμένα συναισθήματα, έρχονται στη μνήμη σας πρόσωπα από το παρελθόν και νιώθετε μια νοσταλγία για το χθες. Βρείτε το χρόνο να επικοινωνήσετε με άτομα που εμπιστεύεστε και ομολογήσετε το ..πόνο σας για να ξελαφρώσετε.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, τα Χριστούγεννα, και απέναντι σας θυμίζει τα κατορθώματά σας, συνειδητοποιείτε ότι έχετε αλλάξει πολύ σαν άνθρωπος, καθώς έχετε συναντήσει , κάνει νέες φιλίες, και είστε έτοιμος να διαγράψετε το παρελθόν και τα κακώς κείμενα. Βρείτε το χρόνο να πείτε αντίο.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, τα Χριστούγεννα, αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τον ανθρωπισμό σας, αλλά ξεχνάτε ότι έχετε οικογένεια και φίλους και δίνετε ότι έχετε σε άτομα που έχουν ανάγκη αλλά δεν τα γνωρίζετε. Βρείτε το χρόνο να εξηγήσετε το γιατί.

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, τα Χριστούγενν, θεριεύει το θηρίο που κρύβεται μέσα σας, βγαίνετε εκτός ορίων καθώς θέλετε να διασκεδάσετε και να ξεχάσετε ότι και όποιον σας έχει πληγώσει. Βρείτε το χρόνο να σκεφτείτε τι κάνετε, να ελέγξετε δηλαδή τον εαυτό σας..

Πηγή:

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information

This entry was posted on Δεκέμβριος 21, 2015 by in 91.1 Radio and tagged .

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Δεκέμβριος 2015
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Νοέ.   Ιαν. »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Αρέσει σε %d bloggers: