ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 2 έως 8 Νοεμβρίου 2015-VFM 91.1 Radio

8436336_f520

H εβδομάδα μας ξεκινάει με την μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Πλούτωνα , τον Σκορπιό. Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που συμβολίζει την επικοινωνία μας με τους άλλους ανθρώπους, τις καθημερινές μας μετακινήσεις , και ελέγχει το νου μας. Ο Σκορπιός είναι ζώδιο εσωστρεφή , κατέχει κρυφή δύναμη,  και ο τρόπος έκφρασης του είναι μυστικοπαθής και ..ανεξιχνίαστος.. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου του Σκορπιού δεν λένε σχεδόν ποτέ τι σκέφτονται και εκφράζονται περισσότερο με τα μάτια παρά με τα λόγια.

Με την θέση του Ερμή στον Σκορπιό θα επικοινωνείς με το περιβάλλον σου με τον δικό σου προσωπικό κώδικα, και μερικά πράγματα δεν θα λέγονται ..αλλά θα εννοούνται.. Είμαστε αρκετά επιφυλακτικοί, καχύποπτοι, κυρίως γιατί λειτουργούμε με το συναίσθημα, και όλες οι επιλογές μας θα καθρεφτίζουν ότι αγαπάμε με πάθος, σταματάμε τα ημίμετρα.

Στις 2 & 3/11 η Αφροδίτη συναντά τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου , και αναπτύσσονται ρομαντικά ειδύλλια σε εργασιακούς χώρους, προσοχή μην γίνει αντιληπτό από τους συναδέλφους.

Στις 6/11 ο Ερμής από τον Σκορπιό θα κάνει θετική όψη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, το γνωστό τρίγωνο , και μπορούμε να αφεθούμε σε όνειρα , να ξεφύγουμε από την ρουτίνα , και να πλησιάσουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε. Καλή μέρα για καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Στις 8/11 η Αφροδίτη επισκέφτεται  το ζώδιο που κυριαρχεί τον Ζυγό ,  ,και δίνει χρώμα στις υπάρχουσες συντροφικές σχέσεις αλλά και υπόσχεται μια προοπτική για να δημιουργηθούν νέες σχέσεις.

Πιο συγκεκριμένα για κάθε ζώδιο , διάβασε και τον ωροσκόπο σου,

Κριός

Με τον Ερμή στον Σκορπιό ασχολείσαι σοβαρά με τα οικονομικά σου και προσπαθείς να ξεπεράσεις τις προσωπικές πιθανές ήττες.

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό προκύπτουν νέα φλερτ, ρομαντικές προτάσεις και σκέφτεσαι να ενδώσεις , γιατί ο έρωτας με..έρωτα περνάει!

Ταύρος

Με τον Ερμή στον Σκορπιό ξεχνάς τι έγινε, και ποιος σε πλήγωσε, προσπαθείς να σπάσεις τον πάγο, επενδύοντας στα προσωπικά σου.

Η Αφροδίτη στον ζυγό συμβάλει να ομορφύνεις την καθημερινότητα σου,  και να ασχοληθείς με θέματα υγείας –ομορφιάς και να αναβαθμίσεις την ποιότητα ζωής.

Δίδυμοι

Με τον Ερμή στον Σκορπιό ξεμπερδεύεις με  υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί στο γραφείο , και βάζεις κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό ενθαρρύνει  για να δείξεις την πυγμή που χρειάζεται , να κάνεις δηλαδή αυτό που πρέπει,  και  αγαπημένα άτομα που εμψυχώνουν τις προσπάθειες σου .

Καρκίνος

Με τον Ερμή στον Σκορπιό έχεις χρόνο να αφιερώσεις στην οικογένεια , στα παιδιά σου , και να αφουγκραστείς από κοντά τις ανάγκες του , ξεφεύγοντας από τον τυπικό ρόλο του κηδεμόνα.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό στέκεται δίπλα σου για να νιώσεις όμορφα χωρίς να διστάσεις να μιλήσεις , απελευθερώνεσαι και γίνεσαι πιο αυθόρμητος.

Λέων

Με τον Ερμή στον Σκορπιό  γίνεσαι χίλια κομμάτια καθώς ασχολείσαι με μια πιθανή μετακόμιση , η θέλεις να αγοράσεις ένα νέο οίκημα , και είσαι έτοιμος να κινηθείς σε μια νέα γειτονιά .

Η Αφροδίτη στον Ζυγό φέρνει καινούργιους ανθρώπους , νέους φίλους και ανοίγει ο κοινωνικός κύκλος.

Παρθένος

Με τον Ερμή στον Σκορπιό  ποντάρεις στην αναβάθμιση του βιογραφικού σου , καταλαβαίνεις δηλαδή ότι πρέπει να κάνεις κάτι που θα ωφελήσει την υπάρχουσα εργασία σου και μαθαίνεις καινούργια πράγματα.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό είναι άσσος στο μανίκι σου , καθώς απομακρύνει τα εμπόδια, έχεις δηλαδή χρόνο αλλά και χρήμα ώστε να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και να πετύχεις τον σκοπό σου .

Ζυγός

Με τον Ερμή στον Σκορπιό ανοίγουν οι κλειστές πόρτες,και φαίνεται ότι καλό ξεκινάει στον επαγγελματικό χώρο, και φεύγει το άγχος της οικονομικής ανασφάλειας .

Η Αφροδίτη μαζί σου , βοηθάει στο να περάσει το δικό σου , να ακουστεί η άποψη σου , και να αποφύγεις , εξαλείψεις όλες τις αντιστάσεις.

Σκορπιός

Με τον Ερμή  στον χώρο σου γίνονται νέες επαγγελματικές κινήσεις αλλά και έχεις  ελεύθερο το πεδίο για ψυχαγωγία , ή ακόμα και για να προγραμματίσεις  ένα ταξιδάκι αστραπή.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό αποτυπώνει την επιθυμία σου να κρατήσεις τα προσωπικά σου κεκλεισμένων των θυρών, να μην φανερώσεις το νέο πρόσωπο στη ζωή σου , μέχρι βέβαια να είσαι σίγουρος για την επιλογή σου.

Τοξότης

Με τον  Ερμή στον Σκορπιό βγαίνουν στην επιφάνεια μυστικά, κρυφές κινήσεις συνεργατών,  και αναγκαίο είναι να μην μείνεις σε μικρότητες, και να συγχωρέσεις λάθη που έχουν γίνει ..

Η Αφροδίτη στον Ζυγό μαλακώνει τον πόνο σου γιατί δεν σε κρατά κλεισμένο στο σπίτι ,  έρχεσαι σε επαφή με άτομα που μοιράζεσαι κοινά ενδιαφέροντα,  και δημιουργείς νέες φιλίες πιο ενδιαφέρουσες.

Αιγόκερως

Με τον Ερμή στον Σκορπιό έχεις την δυνατότητα να ταξιδέψεις, να δεις φίλους,  γνωστούς για να ξεφύγεις από το άγχος της καθημερινότητας,  και να χαλαρώσεις φεύγοντας από τα τετριμμένα.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό διευκολύνει ώστε να λυθούν παρεξηγήσεις  και πάλι\ δικαιολογείται να λείψεις από υποχρεώσεις , για να φορτίσεις μπαταρίες και να επιστρέψεις πιο δυνατός..

Υδροχόος

Με τον Ερμή στον Σκορπιό ξεχνάς ότι είσαι ελεύθερο παιδί, και δεσμεύεσαι να πας με την πεπατημένη ,να ακολουθήσεις δηλαδή κανόνες για να λύσεις προβλήματα που αφορούν το τώρα ..

Η Αφροδίτη στον Ζυγό καλλιεργεί επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και πιθανόν να βοηθηθείς από αυτές τις γνωριμίες, αφήνοντας μια πόρτα ανοιχτή και στην περίπτωση που θέλεις να δραπετεύσεις.

Ιχθείς

Με τον Ερμή στον Σκορπιό επιλέγεις ένα ταξίδι, ή σκέφτεσαι να αλλάξεις τον τόπο διαμονής σου.. γιατί τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο η δεδομένο.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό προσφέρει άνεση , και μπορείς να κάνεις κάποια έξοδα ή ακόμα και μια σημαντική αγορά , γιατί νιώθεις ότι στέκεσαι στα πόδια σου ..

Πηγή:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πληροφορίες

This entry was posted on 2 Νοεμβρίου, 2015 by in 91.1 Radio.

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Νοέμβριος 2015
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Αρέσει σε %d bloggers: