ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ

mars in pisces

Ο Άρης είναι ο πλανήτης που δρα κατευθείαν στην καρδιά σου και ταρακουνά   τον συναισθηματικό σου κόσμο,  καθώς σε αναγκάζει να βγεις από το καβούκι σου, και να αναλάβεις δράση. Επιθετικός από τη φύση του , δεν σταματά να σε πολεμά ακόμα και όταν αντιστέκεσαι, και δεν θα ησυχάσεις, βρέξει-χιονίσει.. Σύμφωνα με την αστρολογία ο Άρης απευθύνεται  στις ερωτικές σου επιθυμίες και διαμορφώνει το ταμπεραμέντο σου. Είναι υπεύθυνος για τις πονηρές σκέψεις που σε καταλαμβάνουν, όταν ξεφεύγεις από την νόμιμη πορεία σου και μπερδεύεις με τα καμώματα σου το αντίθετο φύλο. Ο Άρης εκπέμπει ενέργεια , ζητά επιβεβαίωση,  και είναι διατεθειμένος να φτάσει στα άκρα, αρκεί να κερδίσει , και να βγει τελικά αλώβητος!

Έτσι καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να κουνάς αδιάφορα το κεφάλι σου , όταν ο πολέμιος αυτός Θεός ζητά να κάνεις την αρχή,  και να γίνεις κύριος του εαυτού σου . Αντιθέτως συμβουλεύω να τον έχεις σύμμαχο και συχνά πυκνά να «ζητάς» την παρέμβαση του για να αποφεύγεις απώλειες και αλόγιστες ήττες.. Ο Άρης κυριαρχεί στον Κριό που είναι πάντα πρώτος, έχει την εξέχουσα θέση στον Αιγόκερω  που επιδιώκει τα πλούτη και τη δόξα, και βγαίνει από τα νερά του στο Ζυγό , που αδυνατεί να πάρει μια απόφαση. Τελείως πεσμένος στα πατώματα.. θα τον συναντήσεις στο ζώδιο του Καρκίνου , και θα μείνεις άφωνος γιατί έχει χάσει την αρρενωπή γοητευτική του φύση.

Την περίοδο που διανύσαμε ο Άρης ήταν στο ζώδιο του Υδροχόου , που είναι αέρας και πηγαίνει όπου θέλεις αυτός , χωρίς να δίνει σημασία στα πρέπει και στους νόμους. Έβγαλες τη μάσκα του καθωσπρέπει και άρχισες να υπερασπίζεσαι τα ιδεώδη σου μέσα από ομάδες, συγκεντρώσεις , γιατί μόνο έτσι πίστευες ότι θα κέρδιζες τον πόλεμο. Μετά λοιπόν την αφύπνιση της επαναστατικής σου φύσης, σε βλέπω τώρα να καταθέτεις τα όπλα και να αποφασίζεις να φύγεις-διαφύγεις από το πεδίο της μάχης , άκρως κουρασμένος και απογοητευμένος.. Η διάθεση σου αλλάζει και μια που ο Άρης περνάει στο υδάτινο ζώδιο, τον Ιχθύ , έχεις κάθε λόγο να ζητάς τη λύτρωση σου και να θέλεις να απαγκιστρωθείς από την πεζή πραγματικότητα. Ξέρεις καλά ότι οι Ιχθύες πληγώνονται εύκολα και δύσκολα μπορούν να αντιμετωπίσουν το..κακό.. Είναι όμως συμπονετικοί , θέλουν να προσφέρουν και δεν ζητούν ανταλλάγματα. Συνηθίζουν να φλερτάρουν επικίνδυνα με τον έρωτα μια που κυνηγούν την σχέση που φέρνει δάκρυα στα μάτια, και αφήνει συντρίμμια και πληγωμένες καρδιές..

Ο Άρης στους Ιχθείς κάνει παρέα με τον Ποσειδώνα , που κυριαρχεί στο ζώδιο αυτό, και από τις 12 Ιανουαρίου μπερδεύεσαι διότι η παρέα αυτή είναι αυστηρώς …εθιστική και άκρως ακατάλληλη για ανηλίκους . Με τον Άρη στους Ιχθύες θα λατρέψεις τις μοιραίες επιλογές «θανάτου»,  και φοβάμαι ότι χωρίς να το σκεφτείς θα περάσεις σε  αυτοκαταστροφική φάση… Δεν βλέπεις τον γκρεμό και έχεις πάρεις φόρα-κατηφόρα γιατί πιστεύεις ότι ο από μηχανής θεός θα εμφανιστεί,  και θα σωθείς την τελευταία στιγμή..φωνάζοντας ότι έγινε θαύμα.. Κλείνεις τα μάτια στην αλήθεια και εμπιστεύεσαι τον άγνωστο που χτυπά την πόρτα σου, μέσα στα μεσάνυχτα αγνοώντας τους κινδύνους. Με τον Άρη σε ζώδιο του νερού φουσκώνει ο συναισθηματικός σου κόσμος,  και δεν ξέρεις πως να χειριστείς τις φουρτούνες που έρχονται και ταράζουν τα προσωπικά σου ύδατα. Δύσκολα να αποφύγεις το πήγαινε –έλα των αταίριαστων προσώπων , και χάνεις την επαφή με το χρήμα που γλιστράει επικίνδυνα από τα χέρια σου σε ξένες τσέπες..

Επειδή όμως το νόμισμα έχει πάντα δυο όψεις , η θέση αυτή του Άρη έχει και τα καλά της που σε κάνουν περισσότερο άνθρωπο , και χάνεις την σκληρότητα που έχεις υιοθετήσει από την στιγμή της γέννησης σου. Ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τον συνάνθρωπο σου , έτοιμος πλέον να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου για ένα ιερό σκοπό.  Ευτυχώς σταματάς να σκέφτεσαι συνέχεια το «εγώ» σου , που έχει κάτσει στη γωνίτσα του και παρακολουθεί την θειώδη μεταμόρφωση σου. Δίνεις εύκολα το χέρι σου στον άνθρωπο που σε πλήγωσε , μαλακώνεις και μαθαίνεις να πολεμάς με τα αόρατα όπλα της καλοσύνης και της συμπόνιας. Συνειδητοποιείς ότι είσαι ένα με τους γύρω σου και αγκαλιάζεις την διαφορετικότητα με πλήρη αποδοχή ,

Καλωσορίζεις τον Θεό μέσα σου..

Στις 15 Ιανουαρίου ο Άρης θα συναντηθεί στην δυσαρμονική όψη του τετραγώνου με τον Κρόνο που μόλις έχει βαπτιστεί στα φλέγοντα ύδατα του τοξότη. Απογοητεύεσαι εύκολα , χάνεις την ψυχραιμία σου και απομονώνεσαι από το περιβάλλον σου.  Μένεις μόνος , και αποφεύγεις να αντιμετωπίσεις τα θέματα που σε απασχολούν . Φεύγεις – διαφεύγεις από τις υπάρχουσες καταστάσεις,  και αφήνεις τα πράγματα κάπως ανεξέλεγκτα.. πρόσεχε γιατί κινδυνεύεις!

Επηρεάζονται περισσότερο ο μεταβλητός σταυρός , Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα …2η

Στις 20 Ιανουαρίου η σύνοδο που θα σχηματιστεί από τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς αφυπνίζει έντονα την ανθρώπινη πλευρά σου,  και αρχίζεις να συγχωρείς τους πάντες και τα πάντα. Έχεις πάρει τα πάνω σου και νιώθεις ότι εσύ ορίζεις το μέλλον σου , και ότι όλα θα διορθωθούν. Αισιοδοξείς και σταματάς να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο.. απόφυγε όμως τις ακραίες συμπεριφορές και θα βγεις κερδισμένος.

Επηρεάζεται περισσότερο ο μεταβλητός σταυρός(Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες_ και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 5η – 6η  μοίρα. Ευνοϊκές συνθήκες για Καρκίνους, Σκορπιούς, αλλά και Ταύρους , Αιγόκερους.

Στις 30, 31 Ιανουαρίου το ευνοϊκό εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Άρης στους Ιχθύες με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω υπενθυμίζει ότι μπορείς να υλοποιήσεις τις επιθυμίες σου , αρκεί να συνειδητοποιήσεις τη δύναμη σου . Μην βιάζεσαι να προχωρήσεις αλλά οργανώσου , καλύπτοντας τα νώτα σου..

Επηρεάζονται οι Αιγόκεροι, και οι Ιχθύες του β’ δεκαημέρου..

Πηγή:http://www.oroskopos.gr/nea/o-aris-stoys-ixtheis-akoloythontas-to-agnosto-13726

 

 

 

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information

This entry was posted on Ιανουαρίου 14, 2015 by in ΑΡΗΣ,OROSKOPOS.GR and tagged , , .

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Ιανουαρίου 2015
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Δεκ.   Φεβ. »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Αρέσει σε %d bloggers: