ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Η κόντρα Άρη-Ουρανού-Πλούτωνα..

planets-1

Ο Άρης είναι ο πλανήτης που σε παρακινεί να μπεις στην αρένα της ζωής και να αποδείξεις τον δυναμισμό σου. Δοκιμάζει  τις αντοχές σου για να ξυπνήσει τα ένστικτά σου  και περιμένει ανυπόμονα να δει το «θηρίο» που κρύβεις μέσα σου..

Με έναν δυνατό Άρη στο ωροσκόπιο σου βαδίζεις τολμηρά το μονοπάτι της αυτονομίας και συλλέγεις εμπειρίες. Από τις 26 Οκτωβρίου ο Άρης έχει περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου , και αστρολογικά έχει την τιμητική του , μια που είναι σε θέση έξαρσης. Ο Αιγόκερως είναι αυτός που πιάνει τη ζωή από τα «μαλλιά» και ξέρει να βάζεις τους πάντες και  τα πάντα στη θέση τους. Οργανώνει μεθοδικά τους στόχους του και υπερπηδά όλα τα εμπόδια.  Περπατά χωρίς δεκανίκια και βγαίνει πάντα κερδισμένος . Με τον Άρη στον Αιγόκερω νιώθεις ότι έχεις τη δύναμη να υλοποιήσεις αυτό που δίσταζες να κάνεις από καιρό.. Σηκώνεις τα μανίκια , αψηφώντας τη φωνή που χαίρεται να μπλοκάρει τις προσπάθειες σου και αρχίζει ο αγώνας!

Βέβαια ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω έχει καταφέρει να «γκρεμίσει» τον κόσμο σου και στέκεσαι τώρα μπροστά στα ερείπια, άφωνος από την καταστροφή που αντικρίζεις.  Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω είναι σκληρό καρύδι και δεν λογαριάζει συναισθήματα . Δρα χωρίς οίκτο γιατί ζητά την αναδόμηση της ζωής σου και μια καινούργια «κατοικία». Μην ζητάς να επιστρέψεις στο παρελθόν που υπόσχεται μια ασφάλεια που αποδεικνύεται τις περισσότερες φορές ότι είναι ψεύτικη και χωρίς ενδιαφέρον. Μπορεί να νιώθεις απελπισμένος γιατί πρέπει να ξαναρχίσεις από την αρχή , και όλα φαίνονται μάταια. Δυσκολεύεσαι έτσι να σηκώσεις το κεφάλι σου και ίσως σε παίρνει η κάτω βόλτα.

Εδώ θα επέμβει ο Άρης που έχει κατηγορηθεί για την επιθετικότητά του για να σου αποδείξει ότι ο θυμός είναι συναίσθημα που ενεργοποιεί τις κρυφές σου δυνάμεις , αρκεί να μπορείς βέβαια να τον διαχειριστείς  Σίγουρα το ξέρεις ότι ο θυμός βλάπτει σοβαρά την υγεία αλλά μόλις καταλάβεις ότι η ζωή «έτσι είναι» και μαλακώσεις , θα πεισμώσεις και θα βγεις έξω να πολεμήσεις.

Η σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα επιδρά μεταμορφωτικά στην ψυχολογία σου , και ανεβάζει τα επίπεδα της ενέργειας σου στα ύψη. Συνειδητοποιείς ότι πρέπει να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου και να βάλεις τα νέα γερά θεμέλια που θα αντέχουν όλους τους απρόβλεπτους κραδασμούς. Σταματάς να αναρωτιέσαι για την «κακή» σου μοίρα και πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά που κουράζει αλλά θα σου δώσει πίσω την χαμένη σου αξιοπρέπεια. Πραγματικά έχεις μπει στο κλίμα της νέας εποχής που υπόσχεται τον ουρανό με τα άστρα..σε όποιον βέβαια τολμάει να κοιτάει τον ΘΕΟ κατάματα..

Ο Ουρανός από τον Κριό «επιδεινώνει» την εκρηκτική σου διάθεση, τουλάχιστον για να δηλώσει την παρουσία του και να πει ότι «έκανε» κάτι  και άλλαξε τα δεδομένα σου. Ο Κριός είναι το ζώδιο που ανοίγει τον ζωδιακό κύκλο , για αυτό παρέα με τον Ουρανό  κάνουν ένα επικίνδυνο , ενδιαφέρον όμως δίδυμο. Σε αυτήν την περίοδο κατάλαβες ότι τίποτα δεν διορθώνεται από τον καναπέ σου και πρέπει να χαλάσεις την ζαχαρένια σου . Αναγκαστικά βγαίνεις έξω στους «δρόμους» για να διαδηλώσεις την κατάσταση σου και να τιμωρήσεις όσους σε «έβγαλαν έξω από τα ρούχα σου».

Το γνωστό παρορμητικό τετράγωνο του Ουρανού(αν και φαινομενικά ανάδρομος έχει ισχύ) –Πλούτωνα  πυροδοτείται με την εμφάνιση του Άρη και σίγουρα θα γίνει πόλεμος και θα υπάρξουν και θύματα.

Μόνο όμως έτσι κάνεις ένα βήμα μπρος και είναι πια στο χέρι σου να περάσεις στην άλλη πλευρά , γιατί όλα είναι στο μυαλό σου και μπορείς να τα ζήσεις.. Καταλαβαίνεις ότι έχεις ξεφύγει από την μετριότητα που πηγάζει από το φόβο της απώλειας και θα φτάσεις στα άκρα , για να περάσει το «δικό» σου .  Ενηλικιώνεσαι και αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου .

(επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός , κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στις αντίστοιχες μοίρες των παραπάνω ζωδίων 11 ως 13η )

Κριός

Βρίσκεσαι στην πρώτη γραμμή , κυρίως στον επαγγελματικό σου χώρο , και δέχεσαι να γίνεις «υπηρέτης» για να περάσει η μπόρα , και να βγει το ουράνιο τόξο. Σοφά σκέφτεσαι αλλά δεν θα μπορέσεις να κρατήσεις τον λόγο σου και θα εκραγείς. Φρόνιμα…

Ταύρος

Είσαι μέσα στα νεύρα σου που πρέπει να ανέχεσαι τους πάντες και τα πάντα και να υπομένεις για το καλό σου . Βαρέθηκες να ακούς τις συμβουλές που σε φέρνουν στο ίδιο δύσκολο σημείο , και θα απαιτήσεις την απομόνωση σου , για να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Καλά κάνεις..

Δίδυμοι

Πέρασες πια την εφηβική σου κρίση και ξεχάστηκες , παίζοντας με έναν έρωτα που εμφανίστηκε από το πουθενά. Έσβησες σχετικά εύκολα τα σημάδια του παρελθόντος και άρχισες να χαμογελάς ανώφελα..μέχρι που εμφανίστηκε πάλι , η ίδια σχέση, ο ίδιος άνθρωπος και βούτηξες στα γνωστά βαθιά νερά. Πρόσεχε..

Καρκίνος

Αν και σπιτόγατος , αναγκάστηκες να κάνεις παρέα μόνο με τις υποχρεώσεις σου , αποφεύγοντας το σπίτι που αδυνατεί να σε καταλάβει και να συμπαρασταθεί στον «πόνο» σου . Περνάς άμεσα στη επίθεση καθώς η άμυνα δεν βοήθησε την κατάστασή σου και θα ζητήσεις το δίκιο σου . Είμαι μαζί σου..

Λέων

Έχεις ξεπεράσει τα όρια σου και βλέπεις ότι αυτό ωφελεί μόνο τους γύρω σου που συνηθίζουν να εκμεταλλεύονται τη «δύναμη» σου. Ξυπνάς από το λήθαργο που σε κρατούσε πρώτο ανάμεσα στους τελευταίους , και βάζεις όρια για να ξεπεράσεις την προσωπική σου κρίση. Πιέζεσαι.

Παρθένος

Έχεις κολλήσεις  στα ταμπού σου και η ανασφάλεια που νιώθεις όταν ερωτεύεσαι  σε κρατά δέσμιο στο ίδιο πρόσωπο, για να μην χάσεις την «αθωότητα» σου. Αναρωτιέσαι όμως για τις επιλογές σου και νιώθεις ότι εσύ ο ίδιος αδίκησες τον εαυτό σου. Κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου και δραπετεύεις. Μπράβο σου…

Ζυγός

Δυσκολεύεσαι να μπεις στο οικογενειακό κλίμα των ημερών , αλλά καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να κλείνεις τα μάτια και να επαναλαμβάνεις τα ίδια λάθη. Σταματάς το αδιάκοπο νοητικό πήγαινε –έλα και αρχίζεις να παίρνεις αποφάσεις που λειτουργούν ως δίκοπο μαχαίρι. Δεν σε αναγνωρίζω..

Σκορπιός

Συνεχίζεις να πέφτεις θύμα της καχυποψίας σου και απομακρύνεις συγγενείς και φίλους από κοντά σου , γιατί απλά τους υποπτεύεσαι. Χρειάζεσαι αποτοξίνωση και άφησε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους , χωρίς να επεμβαίνεις με τις εμμονές σου . Καθάρισε το μυαλό σου..

Τοξότης

Εδώ και καιρό κάνεις ότι μπορείς για να μην χάνεις το κουράγιο σου και αναζητάς αυτό που θα σε πάει παρακάτω και σε μια καινούργια κατάσταση. Όμως συνειδητοποιείς ότι κυνηγώντας το αύριο,  χάνεις το σήμερα και το τώρα  που υπόσχεται να καλύψει τα κενά σου και να σε γλιτώσει από μπελάδες. Συμβιβάσου..

Αιγόκερως

Έχεις τη δύναμη να κάνεις τα δύσκολα εύκολα και αψηφάς τα εμπόδια γιατί ξέρεις να σκαρφαλώνεις και στα πιο ψηλά βουνά. Κουράστηκες όμως να κυνηγάς το ανέφικτο και να είσαι πάντα νικητής, και σκέφτεσαι να κάνεις πίσω και να κερδίσεις τη ηρεμία σου.

Υδροχόος

Η εκκεντρικότητα που σε διακρίνει , λειτουργεί σαν θείο δώρο για να μην ζεις επαναλήψεις και φέρνεις τα πάνω κάτω, αποφεύγοντας τη ρουτίνα. Η ζωή όμως δεν είναι μόνο τρέλα και αναγκαστικά σοβαρεύεις , για να σε πάρουν και οι γύρω σου στα σοβαρά. Δοκιμάζεσαι..

Ιχθύες

Παίζεις αρκετά με τη φωτιά και αφήνεις να καείς δηλαδή να σε κάψουν , για να δεις εάν θα πονέσεις. Όμως ήρθε η ώρα της εκδίκησης και καταλαβαίνεις ότι πρέπει να μεταμορφωθείς από ψαράκι του γλυκού νερού σε ..καρχαρία. Φοβάμαι..

Πηγή:http://www.oroskopos.gr/nea/to-astrologiko-fainomeno-toy-noembrioy-i-kontra-ari-oyranoy-ploytona-13296

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Νοέμβριος 2014
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Οκτ.   Δεκ. »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Αρέσει σε %d bloggers: