ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ : Το συναίσθημα σε αναμέτρηση με τη λογική

ermis-skorpio-opseis_n
Στην αστρολογία ο Ερμής είναι φιλικός πλανήτης που «κουβεντιάζει» με τους ανθρώπους , ανοίγοντας τις πύλες της επικοινωνίας. Κατοικεί στο κέντρο του ανθρώπινου νου και συμβολίζει την «έδρα» της λογικής. Συνεχώς ο Ερμής μονοπωλεί το μυαλό σου με οδηγίες , συμβουλές και αφομοιώνεις ανάλογα τα ερεθίσματα που δέχεσαι από το περιβάλλον . Ακολουθείς με κλειστά μάτια την πορεία του Ερμή μέσα στον ζωδιακό κύκλο, γιατί ελέγχει τον μηχανισμό της σκέψης σου , και την πραγματικότητά σου.
Με τον Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού προσπάθησες να χαλιναγωγήσεις το μυαλό σου, και να αποκτήσεις εσωτερική ισορροπία. Έτσι αποχώρησες γρήγορα και έξυπνα από αδιέξοδες συζητήσεις που χαλούσαν την ψυχολογία σου. Υπήρξαν στιγμές που παρέμεινες σιωπηλός τηρώντας σιγή Ιχθύος για να αντιληφθείς την πραγματικότητα και να πράξεις ανάλογα.
Στις 27 Σεπτεμβρίου ο Ερμής θα περάσει στο υδάτινο , απόλυτο , μυστηριώδες Σκορπιό. Η θέση αυτή του Ερμή θα «φέρει» το σκοτάδι εκεί που υπήρχε το φως και αυτό θα σε δοκιμάσει..Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που κρύβεται πολλές φορές από το Φως, για να γνωριστεί με την «κατώτερη» φύση του, και να αρχίσει η αναμέτρηση. Μέσα από επίπονες μάχες ο Σκορπιός βγαίνει πάντα πιο σοφός , και πιο έτοιμος από ποτέ για τον επόμενο αγώνα.
Στην μυθολογία ο Ερμής γνωρίζει το πλουτώνιο κόσμο που έχει σφραγίζει με μελαγχολία το χαρούμενο πρόσωπο του. Τώρα ο Ερμής δεν γελάει , ούτε χειρίζεται το λόγο με σύνεση. Γίνεται απόλυτος , καυστικός και η γλώσσα του σπάει «κόκκαλα». Το συναίσθημα πλέον ελέγχει τη σκέψη του και εστιάζει πάντα στο τι νιώθει και ενεργεί σύμφωνα με αυτό .
Με τον Ερμή στον Σκορπιό κλείνεσαι αρκετά στον εαυτό σου Αρχικά ζορίζεσαι να κατανοήσεις τη διαφορετικότητα των άλλων και νιώθεις ανασφάλεια . Μιλάς αλληγορικά και δεν δίνεις εξηγήσεις για την συμπεριφορά σου. Είσαι περισσότερο υποκειμενικός και δεν μπορείς να προσαρμοστείς σε ένα ξένο περιβάλλον.
Όμως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται..Απόφυγε μόνο να πέσεις στην παγίδα της κατάθλιψης και άρχιζε να αναγεννιέσαι σαν τον Φοίνικα. Παρατήρησε την αυστηρή φωνή της «λογικής» που κριτικάρει συνεχώς την συμπεριφορά σου . Νίκησε τις ανασφάλειες σου και εμπιστεύσου τις νέες πνευματικές ικανότητες που ανθούν .Βάλε την καρδιά σου να δουλέψει υπερωρίες. Μίλα με τα συναισθήματα σου. Πίστεψε στην διαίσθηση σου και απόκτησε την αρετή της διάκρισης. Ταξίδεψε σε άλλη διάσταση !!
Ο Ερμής μέσα στην πορεία του να βρει το φως , θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομα, από τις 4 Οκτωβρίου ως 25 Οκτωβρίου, και θα διαταράξει την ισορροπία σου. Θα νιώθεις ότι όλες οι προσπάθειες σου να γίνεις ένας άλλος , φωτισμένος άνθρωπος, πέφτουν στο κενό. Ξαναγυρίζεις στη γη (επιστρέφεις στη λογική) στο Ζυγό και αρχίζεις πάλι να ψάχνεις την αλήθεια.
(από τον ανάδρομο Ερμή επηρεάζονται οι Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, και οι Σκορπιοί που έχουν γεννηθείς τις πρώτες δύο μέρες τους).
Στις 9 Νοεμβρίου ο Ερμής επιστρέφει στο ταξίδι της μοναχικότητας , στο ζώδιο του Σκορπιού, εγκαταλείποντας τον ζυγό για αυτήν την ζωδιακή χρονιά.
Στις 12 Νοεμβρίου Ο Ερμής συναντά τον Ποσειδώνα στην θετική όψη του τριγώνου! Θα αρχίζεις να βαδίζεις τον δρόμο της επιστροφής και γρήγορα θα νιώσεις σαν να έχεις φτάσει στο σπίτι σου.
Επηρεάζονται θετικά τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες), και τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και όσοι έχουν γεννηθεί τις τέσσερις πρώτες μέρες του ζωδίου τους).
Στις 16 Νοεμβρίου ο Ερμής συναντάει στη θετική όψη του εξαγώνου τον Πλούτωνα και φτάνεις όλο και πιο κοντά στην Υλοποίηση των ιδεών σου.Θετική εύνοια δέχεσαι εσύ που είσαι Σκορπιός ή Αιγόκερως και γεννήθηκες στο ξεκίνημα του β΄δεκαημέρου, αλλά και εσύ που έχεις πλανήτες στον αστρολογικό σου χάρτη στα παραπάνω ζώδια στην μοίρα 11η!
Στις 21 Νοεμβρίου ο Ερμής συναντάει στην όψη του εξαγώνου τον Άρη στον Αιγόκερω και φτάνεις στην πηγή για να πιεις νερό. Η αφθονία αγγίζει τη ζωή σου σε όλα τα επίπεδα. Δέχεσαι θετική επιρροή εσύ που ανήκεις σε ζώδιο τη γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) ή σε ζώδιο του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) και έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο. Εύνοια δέχεσαι και εσύ που έχεις τους προσωπικούς πλανήτες στην 18η, με 19η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!
Στις 23 Νοεμβρίου ο Δίας από τον Λέοντα τετραγωνίζει τον Ερμή από τον Σκορπιό. Βάλε φρένο στην επιθυμία σου να καυχηθείς για τα κατορθώματα σου, λειτούργησε με τρόπο συνετό. Από το τετράγωνο Δία-Λέοντα επηρεάζεσαι δυσαρμονικά εσύ που ανήκεις στο γ΄δεκαημέρο του σταθερού σταυρού , που είσαι δηλαδή Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, και Υδροχόος, ή που έχεις πλανήτες σε αυτά τα ζώδια στην 21η -22η μοίρα.
Στις 26 Νοεμβρίου Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα και ότι έσπειρες τώρα θερίζεις. Ο χρόνος ανταμείβει τις προσπάθειες σου. δυσκολίες θα αντιμετωπίσεις εσύ που έχεις ζώδιο ή πλανήτες στο σταθερό σταυρό (Ταύρο, Λέων , Σκορπιό, Υδροχόο) στην 25η -26η μοίρα. Θετική επιρροή δέχεσαι εσύ που είσαι Καρκίνος ,Σκορπιός Ιχθύς του γ΄δεκαημέου.

Πηγή: http://www.oroskopos.gr
http://www.oroskopos.gr/nea/o-ermis-sto-skorpio-to-synaisthima-se-anametrisi-me-ti-logiki-13041

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information

This entry was posted on Σεπτεμβρίου 30, 2014 by in ΕΡΜΗΣ,OROSKOPOS.GR and tagged , , .

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Σεπτεμβρίου 2014
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Αυγ.   Οκτ. »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Αρέσει σε %d bloggers: