ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

geminiΑπό τις 23 Ιουνίου η Αφροδίτη μετακινήθηκε στο ζώδιο των Διδύμων που κυβερνά ο Ερμής και αποκτά διαφορετική-διπλή όψη.
Η θεά Αφροδίτη συμβολίζει εκτός από σχέσεις , χρήμα, συνεργασίες, την ανάγκη των ανθρώπων να βιώνουν την χαρά μέσα από το φυσικό τους σώμα, δηλαδή με τις αισθήσεις τους. Επίσης η θεά εκφράζει την έννοια της αγάπης που προϋποθέτει εσωτερική αρμονία και ισορροπία.
Με την παραμονή της Αφροδίτης στον γήινο Ταύρο , ασχοληθήκαμε με την καθημερινότητα μας και αποφύγαμε τις πολύπλοκες σκέψεις. Ζήσαμε συγκινήσεις-συνάψαμε σχέσεις- αρχίσαμε συνεργασίες, αλλά κινηθήκαμε μέσα σε ένα πλαίσιο, ώστε να μην μετακινήσουμε τα συναισθηματικά-υλικά σύνορα μας.
Με την Αφροδίτη στους Διδύμους , που είναι μεταβλητό , αέρινο και θετικό ζώδιο , βγαίνουμε από την «φυλακή» της επιβίωσης – ασφάλειας και επιχειρούμε να γνωρίσουμε τη μηχανή που συντηρεί τις σκέψεις,απόψεις,αποφάσεις μας , δηλαδή το νου μας.
ΟΙ Δίδυμοι κατέχουν το ταλέντο της επικοινωνίας και την τέχνη του διαλόγου , γιατί γνωρίζουν να εκφράζουν τις σκέψεις τους , χωρίς να επηρεάζονται από τα συναισθήματα. Εκλογικεύουν τις καταστάσεις και γλιτώνουν από περιττά δράματα και αντιξοότητες. Μαθαίνουν εύκολα γιατί αγαπάνε το καινούργιο και ρίχνονται με άγνοια κινδύνου και παιδική αφέλεια στην περιπέτεια
Γνωρίζουν ότι η ζωή είναι ένα παιχνίδι-μάθημα για τολμηρούς και δεν σκοπεύουν να θυσιάσουν την εμπειρία στο βωμό του «φόβου».
Με την θέση της αυτή η Αφροδίτη δυσκολεύεται να παραμείνει συνεπής και να εκφράσει την αγάπη της για δέσμευση, καθώς χάνει εύκολα το ενδιαφέρον της και αλλάζει προσανατολισμό .
Την περίοδο αυτή ,η αγάπη παίρνει άλλη διάσταση και δεν γεννιέται από τον έρωτα της έλξης, Σαφώς είμαστε πιο κοινωνικοί και ανοιχτοί, χωρίς όμως να θέλουμε να δημιουργήσουμε σοβαρές σχέσεις. Επιδιώκουμε να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο και να ανοίξουμε το κοινωνικό μας κύκλο. Το ερωτικό παιχνίδι αρχίζει από ένα αθώο φλερτ, και δεν είναι ανάγκη να καταλήξει σε προσωπική σχέση.
Η Αφροδίτη στους Διδύμους προκαλεί την περιέργεια και προσκαλεί σε χώρο αβεβαιότητας , για να καταλάβουμε τι είναι αυτό που ζητάμε και μπορούμε να έχουμε , με πλήρη επίγνωση.
Στις 29 Ιουνίου η Αφροδίτη θα συναντηθεί με τον Ποσειδώνα στη δυσαρμονική όψη του τετραγώνου , που προκαλεί συγκρούσεις και εξαπατήσεις .
Θα μπλεχτούμε/πλάσουμε ερωτικά σενάρια με αναμενόμενο «αίσιο» τέλος και θα βρεθούμε προ εκπλήξεων , καθώς στην προσπάθεια μας να δραπετεύσουμε από σχέσεις ρουτίνας, θα έχουμε απογειωθεί από την πραγματικότητα. Επηρεάζονται οι Δίδυμοι , Παρθένοι, τοξότες , ιχθύες, και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 7η μοίρα.
Στις 6 Ιουλίου ο Ουρανός θα ξαφνιάσει την Αφροδίτη με την όψη του εξαγώνου .
Κατάλληλες οι μέρες για να πάρουμε την πρωτοβουλία και να χρησιμοποιήσουμε με έξυπνο τρόπο τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και αφορούν κυρίως τα επαγγελματικά μας. Στα ερωτικά , ο ουρανός φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις που όμως δεν μπορούν να έχουν διάρκεια.
Επηρεάζονται κριοί , Δίδυμοι , και όσοι /ες έχουν προσωπικούς πλανήτες στις κρίσιμες μοίρες 14-16.
Στις 11 Ιουλίου Η Αφροδίτη ελκύεται από το χαλαρό , διπλωματικό τρόπου του Άρη στο Ζυγό και με την όψη του τριγώνου μπαίνουμε σε ευχάριστα ερωτικά παιχνίδια. Εύκολα εκφράζουμε τα συναισθήματά μας και καλλιεργούμε την αμοιβαία εμπιστοσύνη.
Επηρεάζονται Δίδυμοι, Ζυγοί , Υδροχόοι και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 20 η )

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information

This entry was posted on Ιουνίου 26, 2014 by in ΑΦΡΟΔΙΤΗ,OROSKOPOS.GR.

Πλοήγηση

Follow ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΙΔΟΥ on WordPress.com
Ιουνίου 2014
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    Ιολ. »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Αρέσει σε %d bloggers: